• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Evet hareket önemli ben 1. Günden itibaren normal hayatıma döndüm çok şükür hamileyim.Sadece çok uzun süre ayakta kalmamaya çalışıyorum o kadar
İnş bakalım ben de öyle yaptım belli olcak 27 sinde
Aynen canım benim doktorumda uzanırken yanıma geldi kalkabilirsin tuvaletede gidebilirsin dedi gez toz sadece ata binme tenis oynama yeterli dedi bende yatmıyorum sürekli ev işlerini yapiyorum ağır kaldirmiyorum uzaniyorum öyle.. Dondurulmus tek 5.gun embriyosu transfer edildi kalitesi 4ab canım seninki nasildi
Bana da benzer şeyler söylediler. Benim de 2 tane 5. Gün embriyosu 4ab ve 3ab kaliteleri bakalım inş olur ya 🤓 hep ümitleniyorum. Geriye bi tane 5aa kaldı bunlar olmazsa son yumurtam kalıyor

Çocuk, Köstebek, Tilki ve At çizgi filmini izlediniz mi? Bugünlerde insanın içini ısıtacak Küçük Prens tadında bir film. Belki izleyen olur diye yazmak istedim. Siz de tavsiye film ve kitap yazabilir misiniz?

Kızlar merhaba cumartesi günü kan vermiştim değerim 160 çıkmıştı bu gün kan verdim çok şükür 450 çıktı doktorumuz çok iyi artmış değeri dedi. Kızlar keşke whatsap grubu oluştursak ya burdan çok bakamıyorum kaderimiz hepimizin aynı oldu ❤️🙏

İnş bakalım ben de öyle yaptım belli olcak 27 sinde

Bana da benzer şeyler söylediler. Benim de 2 tane 5. Gün embriyosu 4ab ve 3ab kaliteleri bakalım inş olur ya 🤓 hep ümitleniyorum. Geriye bi tane 5aa kaldı bunlar olmazsa son yumurtam kalıyor
Canm doktorum ve embriyolog 4ab kalite güzel gebelik getiren kalite dedi ama 5aa 3ab ye göre iyi değilmi neden onu koymadilar önce acaba

Canım benim öncelikle hiç bir şey senden daha değerli değil, bunu yürekten söylüyorum. Son ana kadar umudumuza sahip çıkacağız... Gün doğmadan neler doğar. Çok güzel bir amacımız var, çabalamak bile güzel...
Haklısın canim, çok güzel yazmışsın☺️ üstümden attım biraz o üzgünlüğü

Kızlar merhaba benim transferin 6. Günü inanılmaz adet olacağım gibi bel ağrım var siz de böyle olmuş muydu tedirginim 😳

Benim transferin 2.gününden itibaren vardı canım hatta diğer negatif denemelerde de öyle oldu diye bu seferde olmadı kesin dedim ama şükür tuttu
Çok şükür darısı başıma🙏benim dondurulmuş embriyom kalmadı etrafımda ki herkes farklı bir doktor önerisinde bulunuyor insanları anlamıyorum hiç empati yapamıyorlar gerçekten

Kızlar merhaba cumartesi günü kan vermiştim değerim 160 çıkmıştı bu gün kan verdim çok şükür 450 çıktı doktorumuz çok iyi artmış değeri dedi. Kızlar keşke whatsap grubu oluştursak ya burdan çok bakamıyorum kaderimiz hepimizin aynı oldu ❤️🙏
Gözünaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah ❤️🤲🏻

Çok şükür darısı başıma🙏benim dondurulmuş embriyom kalmadı etrafımda ki herkes farklı bir doktor önerisinde bulunuyor insanları anlamıyorum hiç empati yapamıyorlar gerçekten
Amin inşallah Rabbim hepimizin kucağını sağ salim doldursun inşallah 🤲🤲 benimde ilk 3 negatifimde hiç embriyom kalmamıştı 4 denemede hep sıfırdan başladım bilirim. Şuanda gününüzü beklerken kafanızı başla şeylerle meşgul etmeyin doktor seçimi falan bunlar sonraki işleri inşallah gerek kalmaz 🤲🤲

Back