2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Hayır kuzum üzülme sakın şuan pozitif olman lazım Yavrun sana tutunacak inşallah

Hayırlısı olsun inşallah

Kanama herkeste olmuyor canim ben de olmadi mesela. Onu kafaya takma bende 7. Gunumde yaptim korka korka insallah guzel sonuc elde edersin.

Valla bende cok heyecanlandim seni ogrendikten kac gun sonrasi icin cagirdi canim yani yarin kacinci gun.

Evet aynı zamanda. Benim adet günüm normalde yaklaştı. Hafif ağrım var. Lekelenmem de olmadı. Sadece ikinci gün çok çok az bir kez leke gibi bir şey geldi. Belirgin bir durum yok. Öyle bekliyorum cumartesiye kadar. Ben fitil kullanmadığım için onu da hissetmiyorum. Benim hepsi iğne :/

Evet benim negatif çıkınca bugün ilaçları içmek çok zor geldi.. test yapmayacaktım hatta ama burada pozitifleri çok görünce deneyeyim dedim. dayanabiliyorsanız test gününüzü bekleyin
Canım benim öncelikle hiç bir şey senden daha değerli değil, bunu yürekten söylüyorum. Son ana kadar umudumuza sahip çıkacağız... Gün doğmadan neler doğar. Çok güzel bir amacımız var, çabalamak bile güzel...

Himmm bende 22. Gunde gitmis olucam daha cok var haftaya pazartesi benimki
Olsun kuzum daha net belli olur Benim yarın gitmem iyi oldu 2 gündür stres olmuştum özellikle bugün çok gerginlik var üzerimde kasık ağrılarım var hafif hafif en azından rahatlatın yarın inşallah hayırlısıyla

İlaçları kullanırken adet olmayız sanırım. Cumartesi mi kan vereceksin benm doktorum transferden sonra yanıma geldi 12.gun test yaparsın dedi aklıma gelmedi transfer gününü sayıcaz mi diye sormak transfer gününden hesapladım cumaya denk geliyor cuma günü veririm diye düşündüm

Ya benmde kasik agrim var ama hafif bir var bir yok uzun sürmüyor gün yaklaştıkça stres oluyorum hayırlı haberler alalım pozitif olsun amin

Bana net olarak 25 Mart'ta diye kağıda yazdılar. 12. gün olarak. Pozitif olursa ikincisini pazartesi yaparsın dedi hatta. Ama bugün aşırı sıkıldım ya. içim sıkıldı, geldi benimkiler... :/

Bana net olarak 25 Mart'ta diye kağıda yazdılar. 12. gün olarak. Pozitif olursa ikincisini pazartesi yaparsın dedi hatta. Ama bugün aşırı sıkıldım ya. içim sıkıldı, geldi benimkiler... :/
Benmde öyle vakit yaklastikca stres olmamak elde degil ben cuma yaparım varsa cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…