Hayır kuzum üzülme sakın şuan pozitif olman lazımTransferden çıktım da geldim kızlar ama bende haberler biraz kötü24 yumurta toplanmıştı 11 tanesi olgun çıkmış 3 tanesi döllenmiş onlarinda 1tanesi cok yavasmis kalan 2den en iyi olanı transfer ettiler ama o da orta kaliteymis biraz uzuldum 24 yumurtaya 2 dollenme cok cok az geldi ama hayirlisi
Hayırlısı olsun inşallahKizlar bende simdi transferden geldim, dualarinizda banada yer verin :) 30 mart test gunum :)
Hayırlısı olsun inşallahTransferden çıktım da geldim kızlar ama bende haberler biraz kötü24 yumurta toplanmıştı 11 tanesi olgun çıkmış 3 tanesi döllenmiş onlarinda 1tanesi cok yavasmis kalan 2den en iyi olanı transfer ettiler ama o da orta kaliteymis biraz uzuldum 24 yumurtaya 2 dollenme cok cok az geldi ama hayirlisi
Hayırlı olsun tedavin canımKizlar bende simdi transferden geldim, dualarinizda banada yer verin :) 30 mart test gunum :)
Hayırlı olsun canım. Benim de 3. Gün transferin.Kizlar bende simdi transferden geldim, dualarinizda banada yer verin :) 30 mart test gunum :)
Senınde hayirli olsun canim :) evet 5.gun embriyosuHayırlı olsun canım. Benim de 3. Gün transferin.
29 u test günü dediler.
Senin 5. Gün embriyo mu ?
Insallaaaaahhhhhh en büyük dua'm bu şuanHayır kuzum üzülme sakın şuan pozitif olman lazımYavrun sana tutunacak inşallah
Kanama herkeste olmuyor canim ben de olmadi mesela. Onu kafaya takma bende 7. Gunumde yaptim korka korkaKızlar sizinle aynı zamanda transfer olduk sanırım 13 Mart. Normalde adetim geçince hep test yapardım ama şuan elim gitmiyor hiç de istemiyorum test yapmayı korkuyorumsizde durumlar nasıl bende lekelenme olmadı sadece gün içinde bazen kasıklarımda bir ağrı hissediyorum hafif bir ağrı geçiyor hemen..vajinadan fitili ittirirken hissediyorum vajina içi çok aşırı yumuşadı 3-4 gun once fitili koyarken yumuşak değildi.. baskada birseyim yok
Valla bende cok heyecanlandimİnşallah kuzum ya 2. Kan vermeye gittiğimde bu kadar stres olmadım heralde normalde pozitifim duygularımı kontrol edebiliyorum ama dünkü lekelenmeden sonra heralde yarın için öyle heyecanlıyım kiAnnemde sağolsun 7 sülaleme söylemiş hamile olduğumu Hayır daha net gördüğümüz birşey yok alınmasın diye birşey de demedim ona da stres oldum galiba şu günü hayırlısıyla bitirirsem harika olacak
Kızlar sizinle aynı zamanda transfer olduk sanırım 13 Mart. Normalde adetim geçince hep test yapardım ama şuan elim gitmiyor hiç de istemiyorum test yapmayı korkuyorumsizde durumlar nasıl bende lekelenme olmadı sadece gün içinde bazen kasıklarımda bir ağrı hissediyorum hafif bir ağrı geçiyor hemen..vajinadan fitili ittirirken hissediyorum vajina içi çok aşırı yumuşadı 3-4 gun once fitili koyarken yumuşak değildi.. baskada birseyim yok
Transferin 19. Günü kuzumValla bende cok heyecanlandimseni ogrendikten kac gun sonrasi icin cagirdi canim yani yarin kacinci gun.
Canım benim öncelikle hiç bir şey senden daha değerli değil, bunu yürekten söylüyorum. Son ana kadar umudumuza sahip çıkacağız... Gün doğmadan neler doğar. Çok güzel bir amacımız var, çabalamak bile güzel...Evet benim negatif çıkınca bugün ilaçları içmek çok zor geldi.. test yapmayacaktım hatta ama burada pozitifleri çok görünce deneyeyim dedim. dayanabiliyorsanız test gününüzü bekleyin
Himmm bende 22. Gunde gitmis olucam daha cok var haftaya pazartesi benimkiTransferin 19. Günü kuzum5+3 haftaya denk geliyor
Olsun kuzum daha net belli olurHimmm bende 22. Gunde gitmis olucam daha cok var haftaya pazartesi benimki
Evet canm herkesde olmuyormuş ama insan belirti arıyorKanama herkeste olmuyor canim ben de olmadi mesela. Onu kafaya takma bende 7. Gunumde yaptim korka korkainsallah guzel sonuc elde edersin.
İlaçları kullanırken adet olmayız sanırım. Cumartesi mi kan vereceksin benm doktorum transferden sonra yanıma geldi 12.gun test yaparsın dedi aklıma gelmedi transfer gününü sayıcaz mi diye sormak transfer gününden hesapladım cumaya denk geliyor cuma günü veririm diye düşündümEvet aynı zamanda. Benim adet günüm normalde yaklaştı. Hafif ağrım var. Lekelenmem de olmadı. Sadece ikinci gün çok çok az bir kez leke gibi bir şey geldi. Belirgin bir durum yok. Öyle bekliyorum cumartesiye kadar. Ben fitil kullanmadığım için onu da hissetmiyorum. Benim hepsi iğne :/
Ya benmde kasik agrim var ama hafif bir var bir yok uzun sürmüyor gün yaklaştıkça stres oluyorum hayırlı haberler alalım pozitif olsun aminCanım benim beşinci gün acayip bir baş dönmem vardı bulantida onu takip etti bunun haricinde gün içinde kaşık batmalarim oldu bugünde adet olacakmisim gibi bı ağrı vardı şuan birseyim yok anlamadım yani herkeste farklı oluyor çok ilaç kullanıyoruz yan etkide olabilir inşallah belirtidir ama sen de yok diye üzülme herkesin süreci yaşayışı farklı inşallah pozitif olur
Bana net olarak 25 Mart'ta diye kağıda yazdılar. 12. gün olarak. Pozitif olursa ikincisini pazartesi yaparsın dedi hatta. Ama bugün aşırı sıkıldım ya. içim sıkıldı, geldi benimkiler... :/İlaçları kullanırken adet olmayız sanırım. Cumartesi mi kan vereceksin benm doktorum transferden sonra yanıma geldi 12.gun test yaparsın dedi aklıma gelmedi transfer gününü sayıcaz mi diye sormak transfer gününden hesapladım cumaya denk geliyor cuma günü veririm diye düşündüm
Benmde öyle vakit yaklastikca stres olmamak elde degilBana net olarak 25 Mart'ta diye kağıda yazdılar. 12. gün olarak. Pozitif olursa ikincisini pazartesi yaparsın dedi hatta. Ama bugün aşırı sıkıldım ya. içim sıkıldı, geldi benimkiler... :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?