• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Transferden çıktım da geldim kızlar ama bende haberler biraz kötü😔 24 yumurta toplanmıştı 11 tanesi olgun çıkmış 3 tanesi döllenmiş onlarinda 1tanesi cok yavasmis kalan 2den en iyi olanı transfer ettiler ama o da orta kaliteymis biraz uzuldum 24 yumurtaya 2 dollenme cok cok az geldi ama hayirlisi 🤷‍♀️
Hayır kuzum üzülme sakın şuan pozitif olman lazım ❤️ Yavrun sana tutunacak inşallah ❤️

Transferden çıktım da geldim kızlar ama bende haberler biraz kötü😔 24 yumurta toplanmıştı 11 tanesi olgun çıkmış 3 tanesi döllenmiş onlarinda 1tanesi cok yavasmis kalan 2den en iyi olanı transfer ettiler ama o da orta kaliteymis biraz uzuldum 24 yumurtaya 2 dollenme cok cok az geldi ama hayirlisi 🤷‍♀️
Hayırlısı olsun inşallah 🤲🤲

Kızlar sizinle aynı zamanda transfer olduk sanırım 13 Mart. Normalde adetim geçince hep test yapardım ama şuan elim gitmiyor hiç de istemiyorum test yapmayı korkuyorum😐 sizde durumlar nasıl bende lekelenme olmadı sadece gün içinde bazen kasıklarımda bir ağrı hissediyorum hafif bir ağrı geçiyor hemen..vajinadan fitili ittirirken hissediyorum vajina içi çok aşırı yumuşadı 3-4 gun once fitili koyarken yumuşak değildi.. baskada birseyim yok
Kanama herkeste olmuyor canim ben de olmadi mesela. Onu kafaya takma bende 7. Gunumde yaptim korka korka 🫣🤗 insallah guzel sonuc elde edersin.

İnşallah kuzum ya 2. Kan vermeye gittiğimde bu kadar stres olmadım heralde normalde pozitifim duygularımı kontrol edebiliyorum ama dünkü lekelenmeden sonra heralde yarın için öyle heyecanlıyım ki 🤦🏻‍♀️ Annemde sağolsun 7 sülaleme söylemiş hamile olduğumu 🤦🏻‍♀️😅 Hayır daha net gördüğümüz birşey yok alınmasın diye birşey de demedim ona da stres oldum galiba şu günü hayırlısıyla bitirirsem harika olacak 😅
Valla bende cok heyecanlandim 🤗 seni ogrendikten kac gun sonrasi icin cagirdi canim yani yarin kacinci gun.

Kızlar sizinle aynı zamanda transfer olduk sanırım 13 Mart. Normalde adetim geçince hep test yapardım ama şuan elim gitmiyor hiç de istemiyorum test yapmayı korkuyorum😐 sizde durumlar nasıl bende lekelenme olmadı sadece gün içinde bazen kasıklarımda bir ağrı hissediyorum hafif bir ağrı geçiyor hemen..vajinadan fitili ittirirken hissediyorum vajina içi çok aşırı yumuşadı 3-4 gun once fitili koyarken yumuşak değildi.. baskada birseyim yok

Evet aynı zamanda. Benim adet günüm normalde yaklaştı. Hafif ağrım var. Lekelenmem de olmadı. Sadece ikinci gün çok çok az bir kez leke gibi bir şey geldi. Belirgin bir durum yok. Öyle bekliyorum cumartesiye kadar. Ben fitil kullanmadığım için onu da hissetmiyorum. Benim hepsi iğne :/

Evet benim negatif çıkınca bugün ilaçları içmek çok zor geldi.. test yapmayacaktım hatta ama burada pozitifleri çok görünce deneyeyim dedim. dayanabiliyorsanız test gününüzü bekleyin🥹
Canım benim öncelikle hiç bir şey senden daha değerli değil, bunu yürekten söylüyorum. Son ana kadar umudumuza sahip çıkacağız... Gün doğmadan neler doğar. Çok güzel bir amacımız var, çabalamak bile güzel...

Himmm bende 22. Gunde gitmis olucam daha cok var haftaya pazartesi benimki 😁
Olsun kuzum daha net belli olur ❤️ Benim yarın gitmem iyi oldu 2 gündür stres olmuştum özellikle bugün çok gerginlik var üzerimde kasık ağrılarım var hafif hafif en azından rahatlatın yarın inşallah hayırlısıyla ☺️

Evet aynı zamanda. Benim adet günüm normalde yaklaştı. Hafif ağrım var. Lekelenmem de olmadı. Sadece ikinci gün çok çok az bir kez leke gibi bir şey geldi. Belirgin bir durum yok. Öyle bekliyorum cumartesiye kadar. Ben fitil kullanmadığım için onu da hissetmiyorum. Benim hepsi iğne :/
İlaçları kullanırken adet olmayız sanırım. Cumartesi mi kan vereceksin benm doktorum transferden sonra yanıma geldi 12.gun test yaparsın dedi aklıma gelmedi transfer gününü sayıcaz mi diye sormak transfer gününden hesapladım cumaya denk geliyor cuma günü veririm diye düşündüm

Canım benim beşinci gün acayip bir baş dönmem vardı bulantida onu takip etti bunun haricinde gün içinde kaşık batmalarim oldu bugünde adet olacakmisim gibi bı ağrı vardı şuan birseyim yok anlamadım yani herkeste farklı oluyor çok ilaç kullanıyoruz yan etkide olabilir inşallah belirtidir ama sen de yok diye üzülme herkesin süreci yaşayışı farklı inşallah pozitif olur ❤️
Ya benmde kasik agrim var ama hafif bir var bir yok uzun sürmüyor gün yaklaştıkça stres oluyorum hayırlı haberler alalım pozitif olsun amin❤️

İlaçları kullanırken adet olmayız sanırım. Cumartesi mi kan vereceksin benm doktorum transferden sonra yanıma geldi 12.gun test yaparsın dedi aklıma gelmedi transfer gününü sayıcaz mi diye sormak transfer gününden hesapladım cumaya denk geliyor cuma günü veririm diye düşündüm
Bana net olarak 25 Mart'ta diye kağıda yazdılar. 12. gün olarak. Pozitif olursa ikincisini pazartesi yaparsın dedi hatta. Ama bugün aşırı sıkıldım ya. içim sıkıldı, geldi benimkiler... :/

Bana net olarak 25 Mart'ta diye kağıda yazdılar. 12. gün olarak. Pozitif olursa ikincisini pazartesi yaparsın dedi hatta. Ama bugün aşırı sıkıldım ya. içim sıkıldı, geldi benimkiler... :/
Benmde öyle vakit yaklastikca stres olmamak elde degil😐 ben cuma yaparım varsa cikar

Back