2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar transfer günü dahil bugün 4.gunum sadece ilk gün biraz kaşık bel agrim oldu o günden beri hiç agrim falan yok belirti olmadan da pozitif oluyor ama ben çok merak ediyorum ya sizin nasıldı bugünlerde
Benim 3.günüm, dün öğleden sonra kasık ağrısı başladı bende, halen devam ediyor..hayırlısıyla hepimiz pozitifi görürüz inşallah

Benim 3.günüm, dün öğleden sonra kasık ağrısı başladı bende, halen devam ediyor..hayırlısıyla hepimiz pozitifi görürüz inşallah
Benimde 6.günüm bugün. 2.günden beri kasık ağrılarım acayip şiddetli hemde çok biraz korku biraz heyecan gidiyor hayırlı sonuçlar alalım inşallah

Cumartesi transfer oldum bende hiç ağrı sızı yok, bir iki gün kasıklarıma iğne batar gibi oldu ara ara o kadar negatife hazırlamaya çalışıyorum kendimi hayal kırıklığına uğramamak icin ya

Cumartesi transfer oldum bende hiç ağrı sızı yok, bir iki gün kasıklarıma iğne batar gibi oldu ara ara o kadar negatife hazırlamaya çalışıyorum kendimi hayal kırıklığına uğramamak icin ya
Bende oyle canım bir belirti aramaya çalışıyorum ama o da doğru değil tabi en doğru sonucu test günü gorucez ama insanın aklına birsuru şey geliyor

Bende oyle canım bir belirti aramaya çalışıyorum ama o da doğru değil tabi en doğru sonucu test günü gorucez ama insanın aklına birsuru şey geliyor
Belirti de aramıyorum aslında çünkü olanlar da ilaçlardan dolayı oluyor zaten ama burayı okuyunca ve herkes ağrım var yazınca bi yokladım kendimi

Belirti de aramıyorum aslında çünkü olanlar da ilaçlardan dolayı oluyor zaten ama burayı okuyunca ve herkes ağrım var yazınca bi yokladım kendimi
Hepimiz kendimize göre belirti arıyoruz gerçekten. Benim 4.denemem 3 negatifimde de hep adet sancısı çektim negatif oldu şimdide transferin 6.günü 2.günden beri kasık ağrım var diye Buda olmadı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…