Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende 13 martta transfer oldum Bi tane 4ab dondurulmuş embriyom vardı embriyolog ve doktorum güzel kaliteli dediler ve ben çok araştırdım gebelik vaadettigini okudum. Yani takılma şuan kalitesine kalitesi iyi sadece bol dua et Rabbim nasip etsinBugün 2. Adetimin 3. Günü doktora gittim estrofem kullan dedi haftaya cumartesiye randevu verdi. Ben şeyi sormak istiyorum. Benim embriyom 5. Gün ama 4ab. Kalitesi nasıl sizce?
Çook teşekkğr ederim içime su serptiniz. Herkes 5aa falan yazmış. Kötü mü acaba demiştim. Çok sağolun inşallah bir an önce yavrularımıza kavuşuruzCanım bende 13 martta transfer oldum Bi tane 4ab dondurulmuş embriyom vardı embriyolog ve doktorum güzel kaliteli dediler ve ben çok araştırdım gebelik vaadettigini okudum. Yani takılma şuan kalitesine kalitesi iyi sadece bol dua et Rabbim nasip etsin
Hayırlı olsuuuun darısı bize
Ayy çok güzel gayet net cizgi hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin
Cnm seni çok iyi anlıyorum doktorum opudan sonra 4ab iyi kalite deyince mutlu olmuştum tabi sonra araştırdım 5aa 4aa falan var onlar daha iyi benmki biraz daha geri kalmış gibi hissettim ama buradan okuduklarım kadarıyla 4ab kalitede çok iyi okadar cok gebe kalan varki hiç de kötü değilmiş gebelik getiren kaliteymis ve takmamaya başladım Allah nasip ederse her şekilde olur Rabbim hepimize nasip etsinÇook teşekkğr ederim içime su serptiniz. Herkes 5aa falan yazmış. Kötü mü acaba demiştim. Çok sağolun inşallah bir an önce yavrularımıza kavuşuruz
Hayirli ugurlu mubarek olsun canm bebeisni saglkla kucagina alirsin insaAllah
Gayet iyi canım..böyle şeylere takma kafanı, kötü embriyoyu dondurmuyorlar ki kötü embriyonun transfer edildikten sonra kendini onarıp gebelik oluşturduğuna da şahit oldum..tedavinin hayırlısıyla tamamlansın ve bebeğini kucağına alırsın inşallah
Cnm seni çok iyi anlıyorum doktorum opudan sonra 4ab iyi kalite deyince mutlu olmuştum tabi sonra araştırdım 5aa 4aa falan var onlar daha iyi benmki biraz daha geri kalmış gibi hissettim ama buradan okuduklarım kadarıyla 4ab kalitede çok iyi okadar cok gebe kalan varki hiç de kötü değilmiş gebelik getiren kaliteymis ve takmamaya başladım Allah nasip ederse her şekilde olur Rabbim hepimize nasip etsin
Amin canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırızHer bünyenin belirtisidir farklı oluyor canım aslında bunumda biliyorum ağrısı olmayıp pozitif olanda var ağrısı olup pozitif olanda. Ama işte benim 3 negatifte de böyle şeyler yaşayınca Buda öyle oldu düşüncesi sarsıyor insanı ister istemez ama yapacak birşey yok biz elimizden geleni yaptık gerisi Rabbimin takdiri inşallah güzel sonuçlar alırız
Doktor gerek yok artik vermene dedi ama esim dedi ki bana sen dayanamz kontrol icin verirsin yine hakliGayet güzel canım gözünaydın
Rica ederim ne demek inşallah pozitifi görürsünüzAynısını dedi bana da teşekkür ederim
CanimmKızlarrr
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzSağolun kızlar :) şimdi hastaneye gidiyorum biraz mesafe var kan vericem bakim değerlerim nasıl
Ayyyy hamilesinnnnn yaaa çok sevindim sağlıkla al kucağına
Amin inşallah aldınız mı sonucunuzuKızlar günaydın şimdi ikinci kanımı verdim umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
Evet canim çok şükür 435 çıktıAmin inşallah aldınız mı sonucunuzu
Evet kuzumAllah razı olsun kuzum aramızda bı kaç gün var hep
İyi kalite dediyse problem yok kuzum o zamanBana da iyi kalite dedi. Ben sordum bana 4ab var dedi 4bc var dedi 7 tane olduğu için hepsini saymadı.