Aslında olacaksa her türlü olacak, olmayacaksa kendimizi parçalasakta negatif olacak. Ama insan düşünüyor işte tabi yine deHepimiz kendimize göre belirti arıyoruz gerçekten. Benim 4.denemem 3 negatifimde de hep adet sancısı çektim negatif oldu şimdide transferin 6.günü 2.günden beri kasık ağrım var diye Buda olmadı diye düşünüyorum
Normaldir kuzum içerde embryolar dışardan iğneler ilaçlar hepsi yapabilir sen dinlen güzelceKızlar ben transferin 4.gunu hiç agrim yok dedikten sonra sol bacağım kalcama doğru bir ağrı girdi 1 saattir var
Bence pozitif düşün pozitif olsun canım şuan negatif olacağını düşünsem bile negatif çıkarsa yine üzüleceksin.Bu sürecin en önemli şeyi kensilikle pozitif olmak benceCumartesi transfer oldum bende hiç ağrı sızı yok, bir iki gün kasıklarıma iğne batar gibi oldu ara ara o kadarnegatife hazırlamaya çalışıyorum kendimi hayal kırıklığına uğramamak icin ya
Amin inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursunAslında olacaksa her türlü olacak, olmayacaksa kendimizi parçalasakta negatif olacak. Ama insan düşünüyor işte tabi yine deinşallah sen de pozitifi görürsün, benim ilk denemem. Dondurulmuş başka embriyom da yok, olumsuz olursa sıfırdan başlayacağım
Çok sevindimPozitif canım çok şükürNasip olursa Salı günü kese görmeye gideceğim
Benimde öyle canım tek embriyom dondurulmustu o transfer edildi inşallah tutar hepimizin gerçekten baştan başlamak çok zor olur Rabbim pozitif görmeyi nasip etsinAslında olacaksa her türlü olacak, olmayacaksa kendimizi parçalasakta negatif olacak. Ama insan düşünüyor işte tabi yine deinşallah sen de pozitifi görürsün, benim ilk denemem. Dondurulmuş başka embriyom da yok, olumsuz olursa sıfırdan başlayacağım
Amin kuzum Allah'ım inşalah sizlere de nasip etsin pozitif haberlerle dolsun taşsın grupÇok sevindimAllah kucağına almayı nasip etsin insallah
Hosgeldin canım bende pazartesi günü transfer oldum nasılsın ağrı falan varmi
Doğru diyosun canım Ben en iyisi belirti aramiyim yoksa insanin morali bozuluyorNormaldir kuzum içerde embryolar dışardan iğneler ilaçlar hepsi yapabilir sen dinlen güzelce
Benim ilk gün kasik agrim oldu geçti sonra hiç bisey yoktu 1 saattir sol bacağım çok ağrıyorHoşbuldukağrım yok sadece dün gece küçük kramplar girdi bir kaç kez o kadar senin var mı belirti
Aynı senin durumdayim bende ilk denemem ve başka embriyo yok. Olmazsa bende baştan malesefAslında olacaksa her türlü olacak, olmayacaksa kendimizi parçalasakta negatif olacak. Ama insan düşünüyor işte tabi yine deinşallah sen de pozitifi görürsün, benim ilk denemem. Dondurulmuş başka embriyom da yok, olumsuz olursa sıfırdan başlayacağım
Evet kuzum akışına bırak bir gün daha bitti inşallah pozitif göreceksinDoğru diyosun canım Ben en iyisi belirti aramiyim yoksa insanin morali bozuluyor
İnşallah olumlu birseye işarettirBenim ilk gün kasik agrim oldu geçti sonra hiç bisey yoktu 1 saattir sol bacağım çok ağrıyor
Evet canm dondurulmuş 5.gun embriyosu senin nasildiİnşallah olumlu birseye işarettirkaçıncı gün embriyosuydu ve dondurulmuş mu
Ayy inşallah aminnnn canım benimEvet kuzum akışına bırak bir gün daha bitti inşallah pozitif göreceksin
Benimde aynı dondurulmus beşinci gün embriyosuEvet canm dondurulmuş 5.gun embriyosu senin nasildi
İnsanı o daha çok düşündürüyor değil mi, dondurulmuş olduğunu bilsem biraz daha rahat edeceğimAynı senin durumdayim bende ilk denemem ve başka embriyo yok. Olmazsa bende baştan malesef
Aynen öyle tutmazsa baştan baslamak zor geliyo ama pes etmek yok tabi. Peki kalitesi hakkında bişey dediler mi benim ki 5bb sanırım orta kalite oluyor değil miİnsanı o daha çok düşündürüyor değil mi, dondurulmuş olduğunu bilsem biraz daha rahat edeceğim
Rabbim hayırlısıyla pozitif görmeyi nasip etsinBenimde aynı dondurulmus beşinci gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?