- 11 Mart 2023
- 29
- 32
- 3
- 26
Şükürler olsun Allah saglıcakla kucağına almayi nasip etsin yarın 3. Kanımı vericem inşallah benim de çıkarEvet canim çok şükür 435 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükürler olsun Allah saglıcakla kucağına almayi nasip etsin yarın 3. Kanımı vericem inşallah benim de çıkarEvet canim çok şükür 435 çıktı
Yaptın mı kuzumKızlarrr
ayyy nasıl sevındımmm, hayırlı olsun canım ınsallaahhh saglıkla gelsın dunyayaEki Görüntüle 3218506
Selam kizlar bunlarda benim 7 ve 8. Gun testlerim alttaki 7ustteki 8 yarinda kan vericem asiri heyecanliyim insallah allah hayirlisiyla artik nasip eder. 2 kere normal yolla kaldim ama dis gebelik gecirdim sonra 2 negatif tup bebek . Tup bebekte ilk defa pozitif gordum ama adet agrilarim var biraz 2 gun once adet gunumdu . Insallah guzel olur hepimiz icin hersey.
Aynen zor oluyor valla eşim yapıyor yazacaktım yanlış yazmışım Allah sonumuzu güzel eylesin bizde senin gibi güzel sonuçlar alalımAy canım öyle anlatmissinki içim çiz etti ben yapamıyorum ya eşim yapıyor bende 4 Mart'tan beri oluyorum gerçekten bazen az aciyir bazen canımdan can gidiyor gibi
Amin kuzucum sen de insallah en kisa zamandaayyy nasıl sevındımmm, hayırlı olsun canım ınsallaahhh saglıkla gelsın dunyaya
Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah bizede nasip olsunSağolun kızlar :) şimdi hastaneye gidiyorum biraz mesafe var kan vericem bakim değerlerim nasıl
Yaa hayırlı olsun sizin transfer ne zaman olmuştu bu gün kaçıncı gün o kadar yorum oluyor ki insan unutuyor kimin ne zaman transfer olduğunu
Ay yeni görüyorum Maşallah gözünaydın canım benim
Norma kuzum herkeste gelecek diye birşey yok zatenKızlar bu gün benim 7. Günüm leke kanama vs gelmedi normal mi sizce
Benim hep kasık ağrım vardı kuzum bazen azaldı 8.9. günler çok oldu herkesin bünyesine göre değişiyor biliyorsunKızlar transfer günü dahil bugün 4.gunum sadece ilk gün biraz kaşık bel agrim oldu o günden beri hiç agrim falan yok belirti olmadan da pozitif oluyor ama ben çok merak ediyorum ya sizin nasıldı bugünlerde
Evet canım psikolojik olarak yokluyorum kendimi surekliBenim hep kasık ağrım vardı kuzum bazen azaldı 8.9. günler çok oldu herkesin bünyesine göre değişiyor biliyorsun
4ab kalıtelı bır embryo sayılıyor,Bugün 2. Adetimin 3. Günü doktora gittim estrofem kullan dedi haftaya cumartesiye randevu verdi. Ben şeyi sormak istiyorum. Benim embriyom 5. Gün ama 4ab. Kalitesi nasıl sizce?
kaliteye cok takılmayın, eger saglıklı ıse ve nasıbı geldı ıse tutunup ılerleyecektır..Çook teşekkğr ederim içime su serptiniz. Herkes 5aa falan yazmış. Kötü mü acaba demiştim. Çok sağolun inşallah bir an önce yavrularımıza kavuşuruz
Benimde 6.günün bugün. Bende leke kanama birşey yok şuana kadar. 2.günden beri şiddetli kasık ağrısı yaşadım hala da devam bugün biraz azaldı gibi bende heyecanla bekliyorum. 4.denemem buKızlar bu gün benim 7. Günüm leke kanama vs gelmedi normal mi sizce
Tebrik ederim canım benim gözünaydınSağolun kızlar Allah razı olsun hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallah sonucum çıktı 148.87
kaliteye cok takılmayın, eger saglıklı ıse ve nasıbı geldı ıse tutunup ılerleyecektır..
2ab ıle dogum yapanlar oldu ..
Çok iyi pozitifi gördün, hayırlı olsun güzel ilerler inşallah, güzel bir gebelik olur ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın..rabbim bi ze pozitifi görmeyi nasip etsin