• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Aynen öyle tutmazsa baştan baslamak zor geliyo ama pes etmek yok tabi. Peki kalitesi hakkında bişey dediler mi benim ki 5bb sanırım orta kalite oluyor değil mi
Ben 3 embriyo koydurdum, bana sadece doktorum 1i tam istediğimiz gibi çok kaliteli ama diğer ikisi onun kadar değil 3ünü de koyalım en azından şansın yüksek olur dedi yoksa 1 koyduracaktim. O yüzden tam bilmiyorum kalite durumlarını nasıl oluyor, 5bb iyi ama sanırım🤔

Ben 3 embriyo koydurdum, bana sadece doktorum 1i tam istediğimiz gibi çok kaliteli ama diğer ikisi onun kadar değil 3ünü de koyalım en azından şansın yüksek olur dedi yoksa 1 koyduracaktim. O yüzden tam bilmiyorum kalite durumlarını nasıl oluyor, 5bb iyi ama sanırım🤔
Maşallah senin sansin çok daha yüksek üç tane embriyoyla ☺️ benim bitanecik

Bak canm benn 3.gun embriyorusydu ve nerdeyse 2.gunden tibaren kasik agrilarik vardi cok siddetli benm ilkinde hc agrik yoktu negatidti bunda agrilarm vardi hissediyordum yerlesigini sonra ben dayabamadim 10.gun pazar gunu kan verdim 2 cikti tabi cok uzuldm agladm moralm bozuldu sonra pmebe lekelenmem geldi hataneyi arasdm pazartesi gel bakalm dediler kan verdim 7 45 ti pozitifti rahim kalinligim hamileligi gosteritprdu sonra dun uzuldugume uzuldm tabi benm kimyasal oldu cok kanamam vardi eger ilk pembe geldiginde progestan ignesi istesydim uzulmeseydim belki tutucakti ama simdi de varsir br hayir diyorum sukrediyorm sende kendini uzme rabbimin dediginolur o da hirli olandir🥰
Kuzum cok gecmis olsun. Kimyasalda kanama cok mu oluyor benim simdilik normal gibi yoksa dıs gebelik mi benimki. dıs gebelikte adet olunuyor mu

Back