• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar transfer günü dahil bugün 4.gunum sadece ilk gün biraz kaşık bel agrim oldu o günden beri hiç agrim falan yok belirti olmadan da pozitif oluyor ama ben çok merak ediyorum ya sizin nasıldı bugünlerde 😅😅
Benim 3.günüm, dün öğleden sonra kasık ağrısı başladı bende, halen devam ediyor..hayırlısıyla hepimiz pozitifi görürüz inşallah 🤲🥰

Benim 3.günüm, dün öğleden sonra kasık ağrısı başladı bende, halen devam ediyor..hayırlısıyla hepimiz pozitifi görürüz inşallah 🤲🥰
Benimde 6.günüm bugün. 2.günden beri kasık ağrılarım acayip şiddetli hemde çok biraz korku biraz heyecan gidiyor hayırlı sonuçlar alalım inşallah 🤲

Cumartesi transfer oldum bende hiç ağrı sızı yok, bir iki gün kasıklarıma iğne batar gibi oldu ara ara o kadar 🥹 negatife hazırlamaya çalışıyorum kendimi hayal kırıklığına uğramamak icin ya🥹

Cumartesi transfer oldum bende hiç ağrı sızı yok, bir iki gün kasıklarıma iğne batar gibi oldu ara ara o kadar 🥹 negatife hazırlamaya çalışıyorum kendimi hayal kırıklığına uğramamak icin ya🥹
Bende oyle canım bir belirti aramaya çalışıyorum ama o da doğru değil tabi en doğru sonucu test günü gorucez ama insanın aklına birsuru şey geliyor😄

Bende oyle canım bir belirti aramaya çalışıyorum ama o da doğru değil tabi en doğru sonucu test günü gorucez ama insanın aklına birsuru şey geliyor😄
Belirti de aramıyorum aslında çünkü olanlar da ilaçlardan dolayı oluyor zaten ama burayı okuyunca ve herkes ağrım var yazınca bi yokladım kendimi🥹😂

Belirti de aramıyorum aslında çünkü olanlar da ilaçlardan dolayı oluyor zaten ama burayı okuyunca ve herkes ağrım var yazınca bi yokladım kendimi🥹😂
Hepimiz kendimize göre belirti arıyoruz gerçekten. Benim 4.denemem 3 negatifimde de hep adet sancısı çektim negatif oldu şimdide transferin 6.günü 2.günden beri kasık ağrım var diye Buda olmadı diye düşünüyorum 😂😂

Back