Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbım saglıkla versın ınsallahİnşallah öyle olur dua edeceğim bol bol. Allahım nasip etsin inşallah
Benim 3.günüm, dün öğleden sonra kasık ağrısı başladı bende, halen devam ediyor..hayırlısıyla hepimiz pozitifi görürüz inşallahKızlar transfer günü dahil bugün 4.gunum sadece ilk gün biraz kaşık bel agrim oldu o günden beri hiç agrim falan yok belirti olmadan da pozitif oluyor ama ben çok merak ediyorum ya sizin nasıldı bugünlerde
Aminn inşallah canimBenim 3.günüm, dün öğleden sonra kasık ağrısı başladı bende, halen devam ediyor..hayırlısıyla hepimiz pozitifi görürüz inşallah
Benimde 6.günüm bugün. 2.günden beri kasık ağrılarım acayip şiddetli hemde çok biraz korku biraz heyecan gidiyor hayırlı sonuçlar alalım inşallahBenim 3.günüm, dün öğleden sonra kasık ağrısı başladı bende, halen devam ediyor..hayırlısıyla hepimiz pozitifi görürüz inşallah
İnşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsinAynen zor oluyor valla eşim yapıyor yazacaktım yanlış yazmışım Allah sonumuzu güzel eylesin bizde senin gibi güzel sonuçlar alalım
Amin Allah razı olsun canım benim senin ilk 2 de ne çıktı inşallah hayırlı sonuçlar alirsinŞükürler olsun Allah saglıcakla kucağına almayi nasip etsin yarın 3. Kanımı vericem inşallah benim de çıkar
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallahSağolun kızlar Allah razı olsun hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallah sonucum çıktı 148.87
Merhaba bende ptesi günü Kocaeli üniversitesi Hastanesi'nde transfer oldum sanirim sizde öyleymiş ve pozitif sonucu almışsınızAllah hepinizden razı olsun inşallah hepimiz hep beraber pozitif görelim dualarımdasınız
Hoşgeldin canım Hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruzMerhaba kızlar bende ptesi günü transfer oldum şimdi bekleme zamanı..bende aranıza katıldım
Çok teşekkürler inşallah sizin sonuç pozitif miHoşgeldin canım Hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz
Pozitif canım çok şükür Nasip olursa Salı günü kese görmeye gideceğimÇok teşekkürler inşallah sizin sonuç pozitif mi
Hosgeldin canım bende pazartesi günü transfer oldum nasılsın ağrı falan varmiMerhaba kızlar bende ptesi günü transfer oldum şimdi bekleme zamanı..bende aranıza katıldım
Amin inşallah canımBenimde 6.günüm bugün. 2.günden beri kasık ağrılarım acayip şiddetli hemde çok biraz korku biraz heyecan gidiyor hayırlı sonuçlar alalım inşallah
Bende oyle canım bir belirti aramaya çalışıyorum ama o da doğru değil tabi en doğru sonucu test günü gorucez ama insanın aklına birsuru şey geliyorCumartesi transfer oldum bende hiç ağrı sızı yok, bir iki gün kasıklarıma iğne batar gibi oldu ara ara o kadar negatife hazırlamaya çalışıyorum kendimi hayal kırıklığına uğramamak icin ya
Belirti de aramıyorum aslında çünkü olanlar da ilaçlardan dolayı oluyor zaten ama burayı okuyunca ve herkes ağrım var yazınca bi yokladım kendimiBende oyle canım bir belirti aramaya çalışıyorum ama o da doğru değil tabi en doğru sonucu test günü gorucez ama insanın aklına birsuru şey geliyor
Hepimiz kendimize göre belirti arıyoruz gerçekten. Benim 4.denemem 3 negatifimde de hep adet sancısı çektim negatif oldu şimdide transferin 6.günü 2.günden beri kasık ağrım var diye Buda olmadı diye düşünüyorumBelirti de aramıyorum aslında çünkü olanlar da ilaçlardan dolayı oluyor zaten ama burayı okuyunca ve herkes ağrım var yazınca bi yokladım kendimi