2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

ayyy nasıl sevındımmm, hayırlı olsun canım ınsallaahhh saglıkla gelsın dunyaya

Ay canım öyle anlatmissinki içim çiz etti ben yapamıyorum ya eşim yapıyor bende 4 Mart'tan beri oluyorum gerçekten bazen az aciyir bazen canımdan can gidiyor gibi
Aynen zor oluyor valla eşim yapıyor yazacaktım yanlış yazmışım Allah sonumuzu güzel eylesin bizde senin gibi güzel sonuçlar alalım

Kızlar transfer günü dahil bugün 4.gunum sadece ilk gün biraz kaşık bel agrim oldu o günden beri hiç agrim falan yok belirti olmadan da pozitif oluyor ama ben çok merak ediyorum ya sizin nasıldı bugünlerde

Kızlar transfer günü dahil bugün 4.gunum sadece ilk gün biraz kaşık bel agrim oldu o günden beri hiç agrim falan yok belirti olmadan da pozitif oluyor ama ben çok merak ediyorum ya sizin nasıldı bugünlerde
Benim hep kasık ağrım vardı kuzum bazen azaldı 8.9. günler çok oldu herkesin bünyesine göre değişiyor biliyorsun

Bugün 2. Adetimin 3. Günü doktora gittim estrofem kullan dedi haftaya cumartesiye randevu verdi. Ben şeyi sormak istiyorum. Benim embriyom 5. Gün ama 4ab. Kalitesi nasıl sizce?
4ab kalıtelı bır embryo sayılıyor,
ınsallah saglıkla tutunsun

Çook teşekkğr ederim içime su serptiniz. Herkes 5aa falan yazmış. Kötü mü acaba demiştim. Çok sağolun inşallah bir an önce yavrularımıza kavuşuruz
kaliteye cok takılmayın, eger saglıklı ıse ve nasıbı geldı ıse tutunup ılerleyecektır..
2ab ıle dogum yapanlar oldu ..

Kızlar bu gün benim 7. Günüm leke kanama vs gelmedi normal mi sizce
Benimde 6.günün bugün. Bende leke kanama birşey yok şuana kadar. 2.günden beri şiddetli kasık ağrısı yaşadım hala da devam bugün biraz azaldı gibi bende heyecanla bekliyorum. 4.denemem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…