• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Hepimiz kendimize göre belirti arıyoruz gerçekten. Benim 4.denemem 3 negatifimde de hep adet sancısı çektim negatif oldu şimdide transferin 6.günü 2.günden beri kasık ağrım var diye Buda olmadı diye düşünüyorum 😂😂
Aslında olacaksa her türlü olacak, olmayacaksa kendimizi parçalasakta negatif olacak. Ama insan düşünüyor işte tabi yine de😂 inşallah sen de pozitifi görürsün, benim ilk denemem. Dondurulmuş başka embriyom da yok, olumsuz olursa sıfırdan başlayacağım

Cumartesi transfer oldum bende hiç ağrı sızı yok, bir iki gün kasıklarıma iğne batar gibi oldu ara ara o kadar 🥹 negatife hazırlamaya çalışıyorum kendimi hayal kırıklığına uğramamak icin ya🥹
Bence pozitif düşün pozitif olsun canım şuan negatif olacağını düşünsem bile negatif çıkarsa yine üzüleceksin.Bu sürecin en önemli şeyi kensilikle pozitif olmak bence ☺️

Aslında olacaksa her türlü olacak, olmayacaksa kendimizi parçalasakta negatif olacak. Ama insan düşünüyor işte tabi yine de😂 inşallah sen de pozitifi görürsün, benim ilk denemem. Dondurulmuş başka embriyom da yok, olumsuz olursa sıfırdan başlayacağım
Amin inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursun 🤲 bilirim çok zor benimde 4 tedavimde hep sıfırdan başladı sadece bu tedavimde genetikli bir embriyo transfer edildi 1 tanede donduruldu.

Benimde öyle canım tek embriyom dondurulmustu o transfer edildi inşallah tutar hepimizin gerçekten baştan başlamak çok zor olur Rabbim pozitif görmeyi nasip etsin❤️

Hoşbulduk 😍 ağrım yok sadece dün gece küçük kramplar girdi bir kaç kez o kadar senin var mı belirti ☺️

Aynı senin durumdayim bende ilk denemem ve başka embriyo yok. Olmazsa bende baştan malesef 🥺

İnsanı o daha çok düşündürüyor değil mi, dondurulmuş olduğunu bilsem biraz daha rahat edeceğim 🥹
Aynen öyle tutmazsa baştan baslamak zor geliyo ama pes etmek yok tabi. Peki kalitesi hakkında bişey dediler mi benim ki 5bb sanırım orta kalite oluyor değil mi

Back