• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canım benim de öyle oluyor bazen farklı yerlere deniyorum yavaş yavaş giriyor.Ya da iğne ucunu değiştir bir arkadaşım öyle yapmış sorun yaşamamıştı
Göbeğimin heryerinde denedim canım baya yarım saat ugrastim😂 sağol canim igne ucunu degistirmeyide denerim

Göbeğimin heryerinde denedim canım baya yarım saat ugrastim😂 sağol canim igne ucunu degistirmeyide denerim
Benimde bazen sokmaya çalışırken zor batıyor ve sanki katman varmış gibi kat kat iniyormuşum gibi tık tık ediyor doktor yağlı iğnelerde beze oluşturduğu için oluyor dedi. Bende 5 marttan beri kullanıyorum sabah bi taraftan akşam bir taraftan yapıyorum bazen çok azıyor bazen hiç hissetmiyorum eşim yapmıyor iğneleri

Kızlar şimdi doktorumla görüştüm değerime çok iyi dedi 15 gün sonra konrtole çağırdı ben tabi hemen sorulara başladım kasık agrisini sordum gayet normal dedi hatta lekelenmen bile olabilir dedi lekelenmesi olan arkadaşlar yani hemen üzmeyin kendinizi olabilirmiş böyle durumlar ☺️❤️

Kızlar şimdi doktorumla görüştüm değerime çok iyi dedi 15 gün sonra konrtole çağırdı ben tabi hemen sorulara başladım kasık agrisini sordum gayet normal dedi hatta lekelenmen bile olabilir dedi lekelenmesi olan arkadaşlar yani hemen üzmeyin kendinizi olabilirmiş böyle durumlar ☺️❤️
Heyecanin cok guzel canm benm rabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsin 😍

Harika haber kuzum 😍 Gözünaydın tekrar ☺️

Bugün 2. Adetimin 3. Günü doktora gittim estrofem kullan dedi haftaya cumartesiye randevu verdi. Ben şeyi sormak istiyorum. Benim embriyom 5. Gün ama 4ab. Kalitesi nasıl sizce?

Bugün 2. Adetimin 3. Günü doktora gittim estrofem kullan dedi haftaya cumartesiye randevu verdi. Ben şeyi sormak istiyorum. Benim embriyom 5. Gün ama 4ab. Kalitesi nasıl sizce?
Hayırlı olsun tedavin canım bana doktorum sadece iyi kalite demişti aa ba şeklinde söylemedi o yüzden bilgim yok ☺️

Hayırlı olsun tedavin canım bana doktorum sadece iyi kalite demişti aa ba şeklinde söylemedi o yüzden bilgim yok ☺️

Bana da iyi kalite dedi. Ben sordum bana 4ab var dedi 4bc var dedi 7 tane olduğu için hepsini saymadı.

Canım benim doktorum bana 5.gun 1.kalite şeklinde söylemişti bilmiyorum pek

Benimde bazen sokmaya çalışırken zor batıyor ve sanki katman varmış gibi kat kat iniyormuşum gibi tık tık ediyor doktor yağlı iğnelerde beze oluşturduğu için oluyor dedi. Bende 5 marttan beri kullanıyorum sabah bi taraftan akşam bir taraftan yapıyorum bazen çok azıyor bazen hiç hissetmiyorum eşim yapmıyor iğneleri
Ay canım öyle anlatmissinki içim çiz etti ben yapamıyorum ya eşim yapıyor bende 4 Mart'tan beri oluyorum gerçekten bazen az aciyir bazen canımdan can gidiyor gibi 😌

Gayet iyi canım..böyle şeylere takma kafanı, kötü embriyoyu dondurmuyorlar ki kötü embriyonun transfer edildikten sonra kendini onarıp gebelik oluşturduğuna da şahit oldum..tedavinin hayırlısıyla tamamlansın ve bebeğini kucağına alırsın inşallah 🤲

Aynen canm bende bir sağ bir soldan vuruyorum ama artık nerden vurursam vurayım igne girmiyor baya uğraşıyorum en son biyerden oluyor şükür

Back