- 15 Ekim 2022
- 2.649
- 2.881
- 63
- 44
Çok iyi yükselmiş..hayırlısıyla ilerlesin, kucağına al bebişiniKızlar ilk gün 216 di şimdi 435 nasıl sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi yükselmiş..hayırlısıyla ilerlesin, kucağına al bebişiniKızlar ilk gün 216 di şimdi 435 nasıl sizce
Allah razı olsun canım benim amin hepimiz alalımÇok iyi yükselmiş..hayırlısıyla ilerlesin, kucağına al bebişini
Göbeğimin heryerinde denedim canım baya yarım saat ugrastim sağol canim igne ucunu degistirmeyide denerimCanım benim de öyle oluyor bazen farklı yerlere deniyorum yavaş yavaş giriyor.Ya da iğne ucunu değiştir bir arkadaşım öyle yapmış sorun yaşamamıştı
Artış çok güzel canım Allah tamamına erdirsin bizede napsin etsin aminKızlar ilk gün 216 di şimdi 435 nasıl sizce
Benimde bazen sokmaya çalışırken zor batıyor ve sanki katman varmış gibi kat kat iniyormuşum gibi tık tık ediyor doktor yağlı iğnelerde beze oluşturduğu için oluyor dedi. Bende 5 marttan beri kullanıyorum sabah bi taraftan akşam bir taraftan yapıyorum bazen çok azıyor bazen hiç hissetmiyorum eşim yapmıyor iğneleriGöbeğimin heryerinde denedim canım baya yarım saat ugrastim sağol canim igne ucunu degistirmeyide denerim
Amin canım aminArtış çok güzel canım Allah tamamına erdirsin bizede napsin etsin amin
Heyecanin cok guzel canm benm rabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar şimdi doktorumla görüştüm değerime çok iyi dedi 15 gün sonra konrtole çağırdı ben tabi hemen sorulara başladım kasık agrisini sordum gayet normal dedi hatta lekelenmen bile olabilir dedi lekelenmesi olan arkadaşlar yani hemen üzmeyin kendinizi olabilirmiş böyle durumlar
Allah razı olsun canım benim amin rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahHeyecanin cok guzel canm benm rabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsin
Harika haber kuzum Gözünaydın tekrarKızlar şimdi doktorumla görüştüm değerime çok iyi dedi 15 gün sonra konrtole çağırdı ben tabi hemen sorulara başladım kasık agrisini sordum gayet normal dedi hatta lekelenmen bile olabilir dedi lekelenmesi olan arkadaşlar yani hemen üzmeyin kendinizi olabilirmiş böyle durumlar
Hayırlı olsun tedavin canım bana doktorum sadece iyi kalite demişti aa ba şeklinde söylemedi o yüzden bilgim yokBugün 2. Adetimin 3. Günü doktora gittim estrofem kullan dedi haftaya cumartesiye randevu verdi. Ben şeyi sormak istiyorum. Benim embriyom 5. Gün ama 4ab. Kalitesi nasıl sizce?
Hayırlı olsun tedavin canım bana doktorum sadece iyi kalite demişti aa ba şeklinde söylemedi o yüzden bilgim yok
Allah razı olsun kuzum aramızda bı kaç gün var hepHarika haber kuzum Gözünaydın tekrar
Canım benim doktorum bana 5.gun 1.kalite şeklinde söylemişti bilmiyorum pekBugün 2. Adetimin 3. Günü doktora gittim estrofem kullan dedi haftaya cumartesiye randevu verdi. Ben şeyi sormak istiyorum. Benim embriyom 5. Gün ama 4ab. Kalitesi nasıl sizce?
Ay canım öyle anlatmissinki içim çiz etti ben yapamıyorum ya eşim yapıyor bende 4 Mart'tan beri oluyorum gerçekten bazen az aciyir bazen canımdan can gidiyor gibiBenimde bazen sokmaya çalışırken zor batıyor ve sanki katman varmış gibi kat kat iniyormuşum gibi tık tık ediyor doktor yağlı iğnelerde beze oluşturduğu için oluyor dedi. Bende 5 marttan beri kullanıyorum sabah bi taraftan akşam bir taraftan yapıyorum bazen çok azıyor bazen hiç hissetmiyorum eşim yapmıyor iğneleri
Aynısını dedi bana da teşekkür ederimCanım benim doktorum bana 5.gun 1.kalite şeklinde söylemişti bilmiyorum pek
Gayet iyi canım..böyle şeylere takma kafanı, kötü embriyoyu dondurmuyorlar ki kötü embriyonun transfer edildikten sonra kendini onarıp gebelik oluşturduğuna da şahit oldum..tedavinin hayırlısıyla tamamlansın ve bebeğini kucağına alırsın inşallahBugün 2. Adetimin 3. Günü doktora gittim estrofem kullan dedi haftaya cumartesiye randevu verdi. Ben şeyi sormak istiyorum. Benim embriyom 5. Gün ama 4ab. Kalitesi nasıl sizce?
Aynen canm bende bir sağ bir soldan vuruyorum ama artık nerden vurursam vurayım igne girmiyor baya uğraşıyorum en son biyerden oluyor şükürBenimde bazen sokmaya çalışırken zor batıyor ve sanki katman varmış gibi kat kat iniyormuşum gibi tık tık ediyor doktor yağlı iğnelerde beze oluşturduğu için oluyor dedi. Bende 5 marttan beri kullanıyorum sabah bi taraftan akşam bir taraftan yapıyorum bazen çok azıyor bazen hiç hissetmiyorum eşim yapmıyor iğneleri