• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben tiroid ilacini yaklasik 1 ay 2 günde 1 kullandim ve 1.68 den 2.300 e cıkmış 🤦🏻‍♀️ neymis efendim dr demeden ilac kafaya gore kullanilmamaliymis. Neyseki simdi gidiyorum dr ayarlar bi sekilde.

Doktor o oranları verdiyse kızdır bana da aynı oranları vermişti doktorum 🤭

O kabarıklık vajina dudakları oluyor hamburger görüntüsü diyorlar hatta 🙈 erkeklerde de kaplumbağa görüntüsü oluyor 🤭

Amaan hissederiz daha erken ben takılmıyorum sen de takılma yakında bol bol tekme yicez zaten 😂
Bakalım doktorda sırada bekliyorum şuan 🤗

Ben bu sefer de hastaneye ziyaretçi kabul etmeyeceğim. Kızımda zaten pandemi ortasi diye ziyaretçi yasağı vardı, ay iyikide varmış sezeryandan sonra şaftım kaydı 🤯 birde üstüne ziyaretçi gelseydi çıkııın diye hepsini kesin kovardim bri laf söylediğinde. Ziyaretçi olmadigi için çok rahat ettim bu sefer de aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. Zaten dogumum fakülte hastanesinde olacak pek oda süsü vs izin vermezler herhalde bilmiyorum ki🤔
Yapmak istediğim budur 😁 ne gerek var ziyaretçiye

Ben tiroid ilacini yaklasik 1 ay 2 günde 1 kullandim ve 1.68 den 2.300 e cıkmış 🤦🏻‍♀️ neymis efendim dr demeden ilac kafaya gore kullanilmamaliymis. Neyseki simdi gidiyorum dr ayarlar bi sekilde.
Ben de 1 aydir hep yarım kullanıyorum 25 mgim 3ten 1.43e dusmus ama devam et ayni şekilde dedi doktora sormadan degistirme

Ben de 1 aydir hep yarım kullanıyorum 25 mgim 3ten 1.43e dusmus ama devam et ayni şekilde dedi doktora sormadan degistirme
Bi daha asla 😁 hemen de yükselmiş. Her ay kan vermek de bayiyo kolum 1 hafta mor geziyorum. Neyse sorun cikmasin da ne yapalim

Dün Adana dan istanbula döndüm tatil bitti annemleri orda bıraktım çok zor geldi hamilelik iyice duygusallaştırdı beni 🥲🌸
Daha cinsiyetimiz netleşmedi ama yüksek ihtimal kızım olucak. Geçen aya göre herşey nasıl pahalanmış öyle ya ☹️ Daha hiç bişide almadım. Pazartesi dr randevum var kız olduğu netleşirse başlıcam almaya😇

Dün Adana dan istanbula döndüm tatil bitti annemleri orda bıraktım çok zor geldi hamilelik iyice duygusallaştırdı beni 🥲🌸
Daha cinsiyetimiz netleşmedi ama yüksek ihtimal kızım olucak. Geçen aya göre herşey nasıl pahalanmış öyle ya ☹️ Daha hiç bişide almadım. Pazartesi dr randevum var kız olduğu netleşirse başlıcam almaya😇
Hayirlisi olsun hakkınızda canim. Ben de daha hiç bisey almadım. Eşyalar var oglumdan sadece kiyafet bakicam onu da outlet mağazalardan ve e-bebekten filan bakmayi düşünüyorum. Biz öncekinde de 7 aylikken filan başlamıştık alışverişe ama şimdi fiyatlar sürekli artıyor

Bi daha asla 😁 hemen de yükselmiş. Her ay kan vermek de bayiyo kolum 1 hafta mor geziyorum. Neyse sorun cikmasin da ne yapalim
Malesef oyle valla benim de ayni heray kan veriosun bi de o ilac benim mide bulantilarimi daha da fazlalastiriyor tiksindim resmen bırakmak da ostemiom yükselirse diye dojtor ne derse o artik

Hayirlisi olsun hakkınızda canim. Ben de daha hiç bisey almadım. Eşyalar var oglumdan sadece kiyafet bakicam onu da outlet mağazalardan ve e-bebekten filan bakmayi düşünüyorum. Biz öncekinde de 7 aylikken filan başlamıştık alışverişe ama şimdi fiyatlar sürekli artıyor
Benim de ayni oğlundam kalan bir suru var kardeşlerimin çocuklarından da gelecek var sadece hastane çıkışı alcam ben ben kabullendim erkek diye simdiden

Ben bu sefer de hastaneye ziyaretçi kabul etmeyeceğim. Kızımda zaten pandemi ortasi diye ziyaretçi yasağı vardı, ay iyikide varmış sezeryandan sonra şaftım kaydı 🤯 birde üstüne ziyaretçi gelseydi çıkııın diye hepsini kesin kovardim bri laf söylediğinde. Ziyaretçi olmadigi için çok rahat ettim bu sefer de aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. Zaten dogumum fakülte hastanesinde olacak pek oda süsü vs izin vermezler herhalde bilmiyorum ki🤔
Canım seni etiket yapamadım erkekmis benim bebiş

Benim de ayni oğlundam kalan bir suru var kardeşlerimin çocuklarından da gelecek var sadece hastane çıkışı alcam ben ben kabullendim erkek diye simdiden
Dur bakalim senin daha belli degil canim ya.
Biz oğlum 3 yaşına gelene kadar açıkçası başka çocuk düşünmüyorduk:) oyuzden 2 yasa kadar olan kıyafetlerini hep dağıttım ama cok şükür bebek arabası hariç diger tum eşyaları tutmustuk :) baston var ama yenidogan donemine olmaz, bi bebek arabası alicaz onda da cok abartmam herhalde isimi gorsun yeter. Kiyafet için de bir arkadaşım ben vericem hicbisey almana gerek yok demişti ama onun bebegi kız oyuzden illa ki biseyler almam gerekecek.
Illa ki anneanne babaanne de biseyler alır, akrabalardan hediye gelir filan idare ederiz

Kızlar az önce inst. Keşfette karşılaştığım görseli paylaşmak istedim. Burda da bu konuyla ilgili çok konuştuk, vefat eden yakın tanıdığımızın adını bebeğe koymakla ilgili o yüzden paylaşmak istedim.
Bende haberi okudugmda ilk aklıma gelen bu olmuştu kesinlikle..o yüzden vefat eden birinin ismi koyulmamalı hele ağır kader yaşamışsa..

Canım ne mutlu güzel haberler almışsın, tebrik ederim. Ayrıca Tokat tayini için de hayırlı olsun ☺️ Çok şanşlısınız çok güzel sakin bir şehir. Biz de 3 sene yaşadık bir ilçesinde ve ilk çocuğumu orada doğurdum🤩 benim doktorum medicalpark’ta Mehmet Nalbant’tı. Çook iyi bir doktor 🤌🏻 Kesinlikle kendisine gitmenizi öneririm.
Ayy ben Tokatlıyım tokatı görünce mutlu oldum neresindeydiniz kızlar 😊 Edyy96 Edyy96 🌸

Back
X