Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberler alırsın inşallah canımKizlar veracity Fetal Dna testim bugün hazir olmuş, şimdi onu almaya gidiyorum.
Yüreğim ağzımda
Kalbim güm güm atıyor. Dua edin bana lütfen![]()
Güzel haberlerle geleceksin inşallah canım..Kizlar veracity Fetal Dna testim bugün hazir olmuş, şimdi onu almaya gidiyorum.
Yüreğim ağzımda
Bakalım doktorda sırada bekliyorum şuanDoktor o oranları verdiyse kızdır bana da aynı oranları vermişti doktorum
O kabarıklık vajina dudakları oluyor hamburger görüntüsü diyorlar hattaerkeklerde de kaplumbağa görüntüsü oluyor
Amaan hissederiz daha erken ben takılmıyorum sen de takılma yakında bol bol tekme yicez zaten![]()
MaşallahYa ben son ultrason kontrolünden beridir acayip duygusalim, sık sık fotolara bakıyorum, okadar masum ve bize muhtaçlar ki insan acayip oluyor. iyi ki gelmişler![]()
Yapmak istediğim budurBen bu sefer de hastaneye ziyaretçi kabul etmeyeceğim. Kızımda zaten pandemi ortasi diye ziyaretçi yasağı vardı, ay iyikide varmış sezeryandan sonra şaftım kaydıbirde üstüne ziyaretçi gelseydi çıkııın diye hepsini kesin kovardim bri laf söylediğinde. Ziyaretçi olmadigi için çok rahat ettim bu sefer de aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. Zaten dogumum fakülte hastanesinde olacak pek oda süsü vs izin vermezler herhalde bilmiyorum ki
![]()
Ben de 1 aydir hep yarım kullanıyorum 25 mgim 3ten 1.43e dusmus ama devam et ayni şekilde dedi doktora sormadan degistirmeBen tiroid ilacini yaklasik 1 ay 2 günde 1 kullandim ve 1.68 den 2.300 e cıkmışneymis efendim dr demeden ilac kafaya gore kullanilmamaliymis. Neyseki simdi gidiyorum dr ayarlar bi sekilde.
Bi daha aslaBen de 1 aydir hep yarım kullanıyorum 25 mgim 3ten 1.43e dusmus ama devam et ayni şekilde dedi doktora sormadan degistirme
Güzel haberlerle gel inşallah endişelenmeKizlar veracity Fetal Dna testim bugün hazir olmuş, şimdi onu almaya gidiyorum.
Yüreğim ağzımda
Hayirlisi olsun hakkınızda canim. Ben de daha hiç bisey almadım. Eşyalar var oglumdan sadece kiyafet bakicam onu da outlet mağazalardan ve e-bebekten filan bakmayi düşünüyorum. Biz öncekinde de 7 aylikken filan başlamıştık alışverişe ama şimdi fiyatlar sürekli artıyorDün Adana dan istanbula döndüm tatil bitti annemleri orda bıraktım çok zor geldi hamilelik iyice duygusallaştırdı beni
Daha cinsiyetimiz netleşmedi ama yüksek ihtimal kızım olucak. Geçen aya göre herşey nasıl pahalanmış öyle yaDaha hiç bişide almadım. Pazartesi dr randevum var kız olduğu netleşirse başlıcam almaya
![]()
Malesef oyle valla benim de ayni heray kan veriosun bi de o ilac benim mide bulantilarimi daha da fazlalastiriyor tiksindim resmen bırakmak da ostemiom yükselirse diye dojtor ne derse o artikBi daha aslahemen de yükselmiş. Her ay kan vermek de bayiyo kolum 1 hafta mor geziyorum. Neyse sorun cikmasin da ne yapalim
Benim de ayni oğlundam kalan bir suru var kardeşlerimin çocuklarından da gelecek var sadece hastane çıkışı alcam ben ben kabullendim erkek diye simdidenHayirlisi olsun hakkınızda canim. Ben de daha hiç bisey almadım. Eşyalar var oglumdan sadece kiyafet bakicam onu da outlet mağazalardan ve e-bebekten filan bakmayi düşünüyorum. Biz öncekinde de 7 aylikken filan başlamıştık alışverişe ama şimdi fiyatlar sürekli artıyor
Canım seni etiket yapamadım erkekmis benim bebişBen bu sefer de hastaneye ziyaretçi kabul etmeyeceğim. Kızımda zaten pandemi ortasi diye ziyaretçi yasağı vardı, ay iyikide varmış sezeryandan sonra şaftım kaydıbirde üstüne ziyaretçi gelseydi çıkııın diye hepsini kesin kovardim bri laf söylediğinde. Ziyaretçi olmadigi için çok rahat ettim bu sefer de aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. Zaten dogumum fakülte hastanesinde olacak pek oda süsü vs izin vermezler herhalde bilmiyorum ki
![]()
Msrtin sonları erkek demekki nasipCanım seni etiket yapamadım erkekmis benim bebiş
Senle tüm belirtilerimiz her şeyimiz aynıydı ama cinsiyetler farklı belirti ile hiç bi alakası olmaıdğı bi kere daha kanıtlanmış olduKızlar 2 3 gündür müsait olup giremiyorum buraya bugün Bi gireyim dedim![]()
Rheaa canım cinsiyetleri eklemişsin bizim bebito erkek
![]()
Dur bakalim senin daha belli degil canim ya.Benim de ayni oğlundam kalan bir suru var kardeşlerimin çocuklarından da gelecek var sadece hastane çıkışı alcam ben ben kabullendim erkek diye simdiden
Bende haberi okudugmda ilk aklıma gelen bu olmuştu kesinlikle..o yüzden vefat eden birinin ismi koyulmamalı hele ağır kader yaşamışsa..Kızlar az önce inst. Keşfette karşılaştığım görseli paylaşmak istedim. Burda da bu konuyla ilgili çok konuştuk, vefat eden yakın tanıdığımızın adını bebeğe koymakla ilgili o yüzden paylaşmak istedim.
Ayy ben Tokatlıyım tokatı görünce mutlu oldum neresindeydiniz kızlarCanım ne mutlu güzel haberler almışsın, tebrik ederim. Ayrıca Tokat tayini için de hayırlı olsunÇok şanşlısınız çok güzel sakin bir şehir. Biz de 3 sene yaşadık bir ilçesinde ve ilk çocuğumu orada doğurdum
benim doktorum medicalpark’ta Mehmet Nalbant’tı. Çook iyi bir doktor
Kesinlikle kendisine gitmenizi öneririm.