Ay yazık cocuga ama o yastan sonra cıkmaz kı artık kalan kalmıstır bence. Bak benım yiyenimın ustten bir tane dişi cıkmadı 18 yasına gelınce gecen implant yaptılar. Ama şuan bızımkıler normal ilerliyorlar cok sukurYaa şöyle ki benim bir öğrencim vardı dişleri çoook geç çıktı hatta çocuk liseden mezun olacak hâlâ tam anlamıyla çıkmış değilaçıkçası benim o konuda biraz travmam kaldı.
Ortaokulda salyaları akıyordu çocuğun
Öyle kaldı canım ya tüm dişleri yarım şekildeAy yazık cocuga ama o yastan sonra cıkmaz kı artık kalan kalmıstır bence. Bak benım yiyenimın ustten bir tane dişi cıkmadı 18 yasına gelınce gecen implant yaptılar. Ama şuan bızımkıler normal ilerliyorlar cok sukur
Aslinda konustuk diye hatirliyorum seninle ama yanlış da hatirliyo olabilirim:))Niye söylemiyorsunuz hiç? Ben kendimi geri kalmış devletler gibi hissediyorum bu konuda
O konuşmanın altından çok sular aktıAslinda konustuk diye hatirliyorum seninle ama yanlış da hatirliyo olabilirim:))
İyi tatillerKızlar nasılsınız? Biz iyiyiz tatildeyiz şimdi. Kardeşlerle beraber bi villadayız. Bizim küçük hanım kolluk simit ne varsa reddediyor. Sahile gidiyor bir boy ağlıyor, uyuyor uyanıyor kaldığı yerden mızmızlığa devam. Sıcaktan mı bunaldı kalabalıktan mı sıkıldı anlamadım. Eşimle dönüşümlü denize girebiliyoruz. Evde havuz olayından da korktuğun için hep yanındayım, ben yapacağım inadi ve beni bırakın halleri zorluyor biraz. 2 yaş sendromu erkene mi alındı acaba
İyi tatillerEkipmanları takmadan evvel suya soktunuz mu? Belki soğuk gelmiş ya da büyüklüğünden irkilmiş olabilir Akıllarından neler geçiyor bilemiyoruz. Her çocuk farklı davranıyor bu konuda. Eğer istemiyorsa hiç zorlama girmek zorunda değil seneye tekrar dener kendi isteyene kadar karada takılsın bence.2 yaş sendromu 18 aydan sonra başlıyor bizim de inat top noktada artık her şeyi kendi yapmak kendi istediği zamanda yapmak istiyor. Her şeyi anlıyor, istediği şeyi anlatıyor. Farkındalıkları çok arttı ve birey olduklarının farkındalar. Onlarla inatlaşmadan bu süreci daha kolay atlatabiliriz. Hem zor hem en tatlı zamanları
Rande Tatile gitmeler falan ooh rahatsınız tabi 35 hafta gebe 16 aylık bebe , bu papatya ne ettiyse kendi etti
Çok geçmiş olsun. Yakın zamanda arkadaşın çocukları atlattı bu hastalığı. Çok yaygınKızlar el ayak hastalığına yakalandık hafif atlattık bitti sükür dikkat edin sizde
Evet bilinçsiz bir anne yüzünden bir çok cocuga bulastı biraz bilinçli olsak süper olurduÇok geçmiş olsun. Yakın zamanda arkadaşın çocukları atlattı bu hastalığı. Çok yaygın
Canım geçmiş olsun nerden bulaştı? Zor oluyor bu hastalıklar alin de dogumgununde altıncı hastalık olmuştu mahvolmuştukKızlar el ayak hastalığına yakalandık hafif atlattık bitti sükür dikkat edin sizde
İlla ki çekindiği hoşlanmadığı bir şey vardır canımTeşekkürlerEkipmansız benim ya da eşimin kucağında iyi idi, bazen duruyor bazen durmuyor. Suyun kenarında da oynardı. Aklıma gelen tek şey suyun tuzu yakıyor olabilir oldu.
Farklı ortamları da hemen sevip alışamadıklarını da biliyorum ama bu şekilde de bizim canımıza okuyor. Ağlayan çocuğu olan anaları kınamayın kızlar
Çok geçmiş olsun canımKızlar el ayak hastalığına yakalandık hafif atlattık bitti sükür dikkat edin sizde
Gecmis olsun parklara götürürken korkuyorum nerde bulasmis olabilir acaba bi fikrin varmi?Evet bilinçsiz bir anne yüzünden bir çok cocuga bulastı biraz bilinçli olsak süper olurdu
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Eltimin sitesinde bi kadın hali hazırda hasta olan kızını sürekli dısarı yollamıs parka ordan bizim kızlara ve sonra minaya bulastı kadını tanısam iki çift lafım olacakGecmis olsun parklara götürürken korkuyorum nerde bulasmis olabilir acaba bi fikrin varmi?
İyi tatiller canım iyi eğlencelerKızlar nasılsınız? Biz iyiyiz tatildeyiz şimdi. Kardeşlerle beraber bi villadayız. Bizim küçük hanım kolluk simit ne varsa reddediyor. Sahile gidiyor bir boy ağlıyor, uyuyor uyanıyor kaldığı yerden mızmızlığa devam. Sıcaktan mı bunaldı kalabalıktan mı sıkıldı anlamadım. Eşimle dönüşümlü denize girebiliyoruz. Evde havuz olayından da korktuğun için hep yanındayım, ben yapacağım inadi ve beni bırakın halleri zorluyor biraz. 2 yaş sendromu erkene mi alındı acaba
Çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm hiçbir fikrim yok nasıl bir hastalık olduğunu bilmiyorum parklardan bulaştı dikkat edelim biz çok sık gidiyoruz bu aralarKızlar el ayak hastalığına yakalandık hafif atlattık bitti sükür dikkat edin sizde