2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Ben de artık sırada kendimi görmek istiyorum aslında baya sancım var ama düzenli değil. Yürümek, oturmak kalkmak dönmek artık benim için hiç kolay değil. Yarın doktor kontrolüm var bakalım ne durumdayız

Hadi insallah acilma vardir belki ... Benim ilkinde 40+0 da biraz sert muayene edelim, gelsin artik dedi. Ustune merdiven in cik ve yuru bolca demisti. Ertesi sabah nisan gelmisti. Hastaneye gittiginde 4cm idi acilmam. Sonra zaten 3,5 saat sonra dogdu kizim

Hmm tamam o zaman altına uzun bişey giydirip üstüne yine patikli alt ya da tulum giydiriliyor. Üstü kat kat oluyor da altına da iki kat giydirildiğini düşünemedim
Ama yine de hala bu sette çok fazla şey var alttan çıtçıtlı bodyden hem uzun kollu hem kısa kollu var mesela iki tane iç zıbın var bunları da eleyip sizin dediğiniz gibi bir set yapayım. Teşekkürler

seçeneğin fazla olması hastanede fazla ihtiyaç olmasından ilk giydirdiklerin kan vs oluyor sonra foto çekimi vs değiştiriyorsun ya kombinlemek için.yani nasıl biz büyükler kışın atlet içlik vs giyiyorsak kış bebekleri için de iki kat,yaz bebekleri için de o sıfır kol çıtçıtlı ve üzerine tulum yeterli oluyor doğumdan sonra normal vücut ısısına ulaşana kadar.ilk etapta en lazım olanları koyuyorlar hastane çıkış setlerine satıcılar.benim kızım Nisan da doğmuştu Ankara hazirana kadar soğuktur ilk 40 gün o iç çapraz ince zıbınları çok fazla kullandım mesela bir sürü almıştım şimdi bu minnoşda mart bebeği olacak inşallah yine çok lazım olacak o ince zıbınlardan

Bu yoruma cok guldum demi.ama kerpeten kullansinlar

Tulumu vermek.istiyorsan tulumu ama takimi vermek.istersen de takimi canim en cok hangisinu ilk ustunde gormek istiyorsan begeniyorsan. Cunku bu sekilde cok fazla secimi kendin yap bence. Zibin olarakta ben.uzun kollu verecegim usumesin diye.

İnşallah kuzu baya geliyor artık şükür. Ben de mama takviyesine devam ediyorum bugün dr da iyi yapmışsın dedi sariligimiz yok çok şükür süt iyice coşana kadar böyle devam
Kızlar doğumdan sonra bebek direk reflu yatağında mı yatıyor? Siz nerde yatırıyorsunuz
Canım ben sanırım bir tek reflü yatağı almadım kızların cevapları ne olacak merak ediyorum.
İyi ki almışım dediklerimden o da. Ben yanımda reflü yatağı ile yatırıyorum çok memnunum kızlar. Şuan sezeryandan dolayi beşiğine uzan al yapmak zor oluyor yanımda çok rahat toparlayinca beşiğine reflü yatağı ile geçireceğim

Canim ben bunu kullaniyorum suan bu bile bi tık büyük
Doğum şekli konusunda beyanat veren erkeklere benim de ağzının ortasına yapistirasim geliyor

Kızlar benim kız sanırım kolik 2 gecedir sabahladik. Aglama krizi geliyor emiyor biraz uyuyor sonra çığlık kiyamet tekrar uyaniyor. Gazını da çıkarıyoruz ama sanırım bagirsaklarinda cikmayan bi gaz var Bugün dr normal bağırsakları yeni alışıyor dedi ama çok üzülüyorum. Ağlamaktan sesi kısıldı Gündüzleri de mışıl mışıl uyuyor. Napicam bilemiyorum. Biraz araştırdım az önce kolik masaji yaptım karnına gaz çıkarıp kaka yaptı rahatladı. Ana kucağını kurdurdum eşime onun titreşim modu son umudum... Tavsiyesi olan varsa dinlerim

Deisa alıntı yapmayı unutmuşum sana yazıyordum

Canım gözünaydın.sağlıkla büyüt inşallah bebeğini
Benim de öyle,38+5im ben de bugün,son 1haftadır aşırı hareketli,hani son haftalar hareket azalırdı bizim arttı maşallah
Günaydın biraz geç oldu ama benim de diğer hamileliklerimde ödemim olmuştu bunda çok şükür son 10güne kadar bişeyim yoktu ama şuan el parmaklarım şişti zor kapatıyorum geriliyor.öyle çok tuzlu da yemiyorum,su da içiyorum ama…

Kolik demeyelim de pırt yapmasını pek bilmiyor yardımına ihtiyacı var annesi diyelim hergün düzenli gaz masajı,yarım kundak,doktor izin verdiğinde relactaz damla,göbek bağı düşünce (ya da düşmeden yaptırıyorsan)günlük banyo bide ayaklarını kiraz çekirdekli patikle sıcak tutmak en işe yarayanlardan kendi pırt yapmayı öğrenince geçecek ağlamaları o zamana kadar biraz destek

Oyy.minnosun ne guzel uyuyor

Yaa bu kız saçlı masallah ultrasondaki haline benziyor mu canım

Ah insallah canım. Bugün bi 10 dk kadar karnına bacaklarına masaj yaptım baya şiddetli gaz çıkarıp kaka yaptı yavrum yarim kundak hep yapıyorum zaten çok hareketli elleri ile sürekli kendini uyandırıyor yoksa sakinliyor kundakta. Sabaha karşı karnına sıcak havlu ısıtıp koydum body sinin üzerinden o da baya rahatlatti

Tulumu vermek.istiyorsan tulumu ama takimi vermek.istersen de takimi canim en cok hangisinu ilk ustunde gormek istiyorsan begeniyorsan. Cunku bu sekilde cok fazla secimi kendin yap bence. Zibin olarakta ben.uzun kollu verecegim usumesin diye.
Tulumla görmek istiyorum, bu şekilde sadece işaretlediklerimi koyunca yeterli bir set oldu mu? Ayrıca bir çift çorap koyacağım tulumun içine giydirmek gerekirse diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…