- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.642
- 248
Kuzum benimde.ilk gün leke oldu değerim de çok düşüktü sonra leke geçti çok şükür.Ben çok yoruldum bugün, arabayla ordan oraya dolaştım hep. Bel ağrım da vardı. Doktor yerleşme olabilir dedi. Daha da devam etmedi çok şükür. Sağlıkla devam etsin inşallah
Değerlerin güzel çıkmış canım endişelenmeMerhabalar benimde tahmini doğum Mart gösteriyor :) Umarım hepimiz için sağlıklı bir gebelik süreci olur ve evlatlarımızı kucağımıza alırız. Benim tüp bebek ilk denemem transfer 14 haziran yapıldı. 9.gün190 11.gün 410
13. Gün 753 beta sonuçlarım geldi. (kahverengi lekelenmem olduğu için erken kan vermemi istedi doktor)
2 temmuz da kontrol e çağırdı doktor çok endişeliyim heyecan ve korku var inşallah sonucu güzel olur hepimizin
Canım ben keseyi gördüm şükür lekelenmem de yok ama hala ara ara regl ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Bebek yer yapıyor diyolar. Endişelenme lütfen. Benim önceki kimyasalımda lekelenmem olunca progestan vermişti doktorum 2 gün kullandım sonra kanamam başladı bile. Yani sağlıksızsa progestan bile anca 2-3 gün tutar. Sonra tekrar lekelenmen oldu mu hiç?Kızlarrr gebeliğini yeni öğrenip hala adet sancısı gibi ağrı çeken var mı aranızda
Ben öğreneli 4 gün oldu ama ilk günden beri orta şiddette adet ağrısı gibi ağrım oluyo.
2gün önce değerim 205 çıktı. Doktorum lekelenmem olduğu için progestan verdi sabah akşam kullanıyorum. Saati geçtiği zaman tekrardan ağrımaya devam ediyosağlıksız da zorla bu ilaçla tutunmaya çalışıyomuş gibi hissetmeye başladım artık
Yaaa ne güzell hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın inşaAllahhCanım ben keseyi gördüm şükür lekelenmem de yok ama hala ara ara regl ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Bebek yer yapıyor diyolar. Endişelenme lütfen. Benim önceki kimyasalımda lekelenmem olunca progestan vermişti doktorum 2 gün kullandım sonra kanamam başladı bile. Yani sağlıksızsa progestan bile anca 2-3 gün tutar. Sonra tekrar lekelenmen oldu mu hiç?
Canım çok iyi anlıyorum seni ben de 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. İlk defa kese gördüm şuan ama yine de korkularım devam ediyor. Stresten endişeden uzak durmamız gerek aslında. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahın takdiri. Bak lekelenmen de tekrar etmemiş ne güzel canını sıkma düşünme.İnşallah sağ salim alırız kucağımıza. Sen de hayırlısıyla keseyi görürüsün inşallahYaaa ne güzell hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın inşaAllahh
Ben de bir kez kimyasal geçirdim o zaman da böyle ağrım olmuştu ve 1-2 güne hemen kanamam başlamıştı ve değerimde bu kadar yüksek değildi. Aynı şeyi yaşamaktan korktum açıkcasıama bu söylediğin içimi rahatlattı canımm çok sağol
Fitilden sonra hiç lekelenmem olmadı çok şükür doktorum da yerleşme ağrısıdır dedi. Korkumdan çok hreket etmemeye çalışıyorum inşaAllah ben de senin gibi haftaya kesemi görürürm içim daha da rahatlar kuzum
Canimm benim ilk dört gün ağrım vardı baya ayağa kalkarken yürürken.Kızlarrr gebeliğini yeni öğrenip hala adet sancısı gibi ağrı çeken var mı aranızda
Ben öğreneli 4 gün oldu ama ilk günden beri orta şiddette adet ağrısı gibi ağrım oluyo.
2gün önce değerim 205 çıktı. Doktorum lekelenmem olduğu için progestan verdi sabah akşam kullanıyorum. Saati geçtiği zaman tekrardan ağrımaya devam ediyosağlıksız da zorla bu ilaçla tutunmaya çalışıyomuş gibi hissetmeye başladım artık
Bebeğimizi kucağımıza alana kadar endişemiz hep devam edicek galibaCanım çok iyi anlıyorum seni ben de 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. İlk defa kese gördüm şuan ama yine de korkularım devam ediyor. Stresten endişeden uzak durmamız gerek aslında. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahın takdiri. Bak lekelenmen de tekrar etmemiş ne güzel canını sıkma düşünme.İnşallah sağ salim alırız kucağımıza. Sen de hayırlısıyla keseyi görürüsün inşallah
Sağoll kuzumm şuan biraz daha iyiyim dinlendikce daha iyi oluyorum sanki.Canimm benim ilk dört gün ağrım vardı baya ayağa kalkarken yürürken.
Sağlıksız olsa onu progestan tutamaz .
Sen dinlen ama bolca iş yapma kendine iyi bak
Ondandır kuzum, yat uzan dinlen eşin yardım etsin. Ben on gündür bişey eklemedim eşim süpürme, silme ,yemek, ütü, çamaşırSağoll kuzumm şuan biraz daha iyiyim dinlendikce daha iyi oluyorum sanki.
1 haftdır yatılı misafirim vardı onlar varken hiç dinlenemedim, dün yolcu ettim onları ve hemen yatmaya başladım belki ondan da olmuştur bu ağrılar.
Evim berbat durumda şuan ama hiç temizlikle uğraşmıcam tutucam kendimi yatıcam uzancam
3 yıl sonra bulmuşum bebişimi riske atamam daha
Sen şimdi nasılsın nasıl hissediyosun kendini
Sen de az değilsin hee herşeyi yaptırmışsın adamaOndandır kuzum, yat uzan dinlen eşin yardım etsin. Ben on gündür bişey eklemedim eşim süpürme, silme ,yemek, ütü, çamaşır
Sadece bugün bir çamaşır attım şimdi.
Bende iyiyim şükür kuzum uzanıyorum şimdi
Benim annemde de olmamış hatta hiç hamile gibi değildim diyorAma 7. Haftadan sonra başlar diyorlar genelde kişiden kişiyede değişir tabi annemde olmamış benim mesela bulantı falan
Progestan baş dönmesi yapıyor mu acaba ? Benim doktorum kan değerime bakmadan direkt progestan verdi bana halbuki sadece bir gün bir damla kahverengi leke oldu ama düşük riski var dedi günde iki adet içiyorum sabah akşam 200 mg ve acayip başım dönüyor onu içtiğimdeBenimde oldu canım adet günümde lekelenme yaşadım dört beş damla şuan progestan kullanıyorum. Sonra hiç yaşamadım bakalım.bnde haftaya kese için gideceğim
Doktor rapor verdi ya on gün oda korktu, yapsın valla hayat müşterekSen de az değilsin hee herşeyi yaptırmışsın adama
Ben de hepsini yarın eşime yaptırcam herşey minik civcimiz için
Sen de yorma kendini uzan dinlen bol bol
Tekrar kan testi vericek misin canım ben tekrar bugun de versem mi diye düşündğm ama bilemedim
Bende baş dönmesi yapmadı kuzu ,uyku yapıyor. Düşüğü engellemek için veriyorlar benim şuan degerlerim iyi gidiyo ama yinede devam ediyorum . Ben sabah öğle akşam 100mg içiyorum, günde 300mgProgestan baş dönmesi yapıyor mu acaba ? Benim doktorum kan değerime bakmadan direkt progestan verdi bana halbuki sadece bir gün bir damla kahverengi leke oldu ama düşük riski var dedi günde iki adet içiyorum sabah akşam 200 mg ve acayip başım dönüyor onu içtiğimde
İçin rahat edecekse ver kuzum , ben vermiycem ya üç kere verdimSen de az değilsin hee herşeyi yaptırmışsın adama
Ben de hepsini yarın eşime yaptırcam herşey minik civcimiz için
Sen de yorma kendini uzan dinlen bol bol
Tekrar kan testi vericek misin canım ben tekrar bugun de versem mi diye düşündğm ama bilemedim
Amin kuzum inşallahBebeğimizi kucağımıza alana kadar endişemiz hep devam edicek galiba
Ahh annelik duygularııı
Şu stresi kafamızdan bi atsak zaten herşey o kadar güzel olucak ki
Rabbim hepimize sağlık,sıhhat versin evlatlarımızı da sağlıklı bi şekil de kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?