2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
O zaman 1paket ne olur olmaz alalım eğer normal olursa 2-3 pk daha alırız, kullanımı nasıl peki rahat mı bu bezlerin ?
Depent emici külot bez kullanmıştım ben. Sezeryan olmama rağmen o kadar yoğun kanama yaşadım ki anlatamam. 3 paket bitmişti diyebilirim 4.paketten de 1-2 tane kullanmışım sadece kalanı duruyor hala. 2 sene geçti üzerinden onu da atmamışım lazım olur diye 🤣🤣🤣 kullanımı kolay. Bebek külot bezleri gibi 😁 külot gibi giyiniyor cikartirken yanlardan yırtarak açıp atıyorsun.

Kızlar bu ölçülen uzunluk ultrasonda mu yazıyor, bana hiç doktor şu mm falan demedi rahim ağzı uzunluğu için. Herkes bilince şaşırdım bir an
Muayene olurken doktorun söylemiyor mu canım servikal uzunluk şu kadar diye 🤔 söylüyorlar normalde benim doktor her muayenede diyor

Doktorlar bakıyor canım sorun görmezlerse söylemiyorlar özellikle sorman lazım öğrenmek için 😅 Geçen ben dr uma bir sürü soru sordum sen hangi tıp fakültesinden mezunsun diyor bana 🤣
Bazıları söylemiyor canım haklısın 😄 Yaa bende öyleyim bildiğim merak ettiğim ne varsa soruyorum sen nerden biliyosun bunları diyor hemen bana 😄😂😂

Kızlar merhabaa ben 25+6 oldum ancak 2 3 gundur hareket hissedemiyorum yani şu şekilde normalde hissediyordum tekmesini vs ancak son 2 3 gundur ancak gobegimi salladigimda hissediyorum o da kısa süreli bu normal midir

Muayene olurken doktorun söylemiyor mu canım servikal uzunluk şu kadar diye 🤔 söylüyorlar normalde benim doktor her muayenede diyor
her doktor soylemiyor canım. genellikle bir sorun görmezlerse soylemiyorlar ama kendi sistemine not alıyordur mutlaka

Kızlar merhabaa ben 25+6 oldum ancak 2 3 gundur hareket hissedemiyorum yani şu şekilde normalde hissediyordum tekmesini vs ancak son 2 3 gundur ancak gobegimi salladigimda hissediyorum o da kısa süreli bu normal midir
uyuyordur canım, zamanlarının cogunu uyuyarak geçiriyorlar. hiç hissetmiyor değilsin oyuzden endişelenme, büyüdükleri icin yerleri de daralıyor, önceki gibi fıldır fıldır dönemeyecekler artık. için rahat etmezse doktorunla da görüş istersen ama bir sorun oldugunu sanmıyorum

Ya masallah ne guzel moral verdiniz bana,cok tesekkur ederim,simdi baktim kizimda da bu haftalarda 30.5 olculmus.Umarim toparlar sonraki haftalarda.
Canım bana doktor yatış vermişti bu yüzden rahim ağzı uzunluğu değişken olabiliyor her an sadece ağır iş yapma yorma kendini şok ayakta durma ve bol su iç.
26 Ekim — 44 mm
31 Ekim — 43.8 mm
05 Kasım — 39 mm
16 Kasım - 40 mm
Ama benim rahim ağzımda hafif açıklık vardı doktorum o yüzden erken doğum riski olabilir dedi. Magnezyum ve Progestan kullanıyorum. Şuan normal hayata döndüm çünkü açıklık 26 ekimden bu yana hep aynı ilerlememiş.
Stres yapma 20mm bile olsa hemen doğum başlamıyor onun ilaçları var ve 5/6 hafta daha ileriye alınıyor. Yormandan geçirmeye bak ayakta da çok kalma Rahime baskı olmasın yer çekimini düşün öyle bişi işte

Canım aclik max 90, yemekten 1 saat sonra max 120 olması gerekiyor diye biliyorum. Kizimda gebelik şekeri yaşamıştım o zamandan bilgim var biraz. Doktorunuzun sadece beslenmeye dikkat edin demesine pek yorum yapamıyorum o yüzden..Ama benim bahsettiğim 2 sene önce, sizin rapordaki gibi değer aralığı felan yoktu onu hatırlıyorum belki sistemde farklılıklar da olmuş olabilir. Birde yüklemeden 3 gün öncesine kadar yedikleriniz sonucu çok etkiliyor. Eğer 3 gün fazla karbonhidrat tatlı vs yediyseniz o da yüksek çıkartmış olabilir. Ama genel olarak takip iyi bir şey. Azcık değişim olduğunda hemen müdahale edilir endişelenmeyin 🙂
Evet hayatım bende korktum o yüzden az önce eczaneye gittim ölçtürmeye 88 çıktı açlık kan şekerim ben biraz meyvayı abartmışım😂

Günaydın kızlar
Kv bende bakamadım Kk ya çok bebeğe kıyafet falan aldık dün başladım ufaktan almaya artık 26+1 oldum :) şuan da sıkıntımda yok çok şükür.
Öyle güzel kıyafetler varki kayboluyor insan mağazada.
Bir de benim sürekli karnımda toplanıyor toplanırken de sancı yapıyor sertleşiyor belime kasıklarıma vuruyor ağrısı 1 dk sonra falan düzeliyor ama gün içerisinde 7/8 defa oluyor doktorum normal demişti. Bebek büyüdükçe böyle baskılar hissedeceksin demişti. Sizde de oluyor mu yaşıyor musunuz böyle bir durumu acaba 🙂

Canım bana doktor yatış vermişti bu yüzden rahim ağzı uzunluğu değişken olabiliyor her an sadece ağır iş yapma yorma kendini şok ayakta durma ve bol su iç.
26 Ekim — 44 mm
31 Ekim — 43.8 mm
05 Kasım — 39 mm
16 Kasım - 40 mm
Ama benim rahim ağzımda hafif açıklık vardı doktorum o yüzden erken doğum riski olabilir dedi. Magnezyum ve Progestan kullanıyorum. Şuan normal hayata döndüm çünkü açıklık 26 ekimden bu yana hep aynı ilerlememiş.
Stres yapma 20mm bile olsa hemen doğum başlamıyor onun ilaçları var ve 5/6 hafta daha ileriye alınıyor. Yormandan geçirmeye bak ayakta da çok kalma Rahime baskı olmasın yer çekimini düşün öyle bişi işte
Uzunluk olcumu vajinal mi yapildi? Ogretmenim 27 aylik bir de kizim var,dinlenmek nasil olacaksa😔

Kızlar açlık kan şekeri ölçtürdüm meyvayı birsz kestim, tatlıyı da 88e düşmüş hemen zaten içecekten sonrakinde sıkkntı yoktu ama baya dert etmiştim kendime 🥺

Günaydın kızlar
Kv bende bakamadım Kk ya çok bebeğe kıyafet falan aldık dün başladım ufaktan almaya artık 26+1 oldum :) şuan da sıkıntımda yok çok şükür.
Öyle güzel kıyafetler varki kayboluyor insan mağazada.
Bir de benim sürekli karnımda toplanıyor toplanırken de sancı yapıyor sertleşiyor belime kasıklarıma vuruyor ağrısı 1 dk sonra falan düzeliyor ama gün içerisinde 7/8 defa oluyor doktorum normal demişti. Bebek büyüdükçe böyle baskılar hissedeceksin demişti. Sizde de oluyor mu yaşıyor musunuz böyle bir durumu acaba 🙂
Sen alışverişe başladığına göre doğurmamıza az kaldı demektir :KK70: Ben de çok nadir oluyor canım sertleşme ama sancı yapmıyor, benim çatı ağrım var vajina kemiklerim çok ağrıyor :işsiz:

4 aylıkken bende enfeksiyondan augmentin 1000 mg kullandım. Geçirdi yine her ay çok yüksek olmasa da çıkıyor enfeksiyon o zaman da monurol içiyorum. Yani bi atlatamadım sürekli tekratlıyor benimki önlemini almaya çalışıyorum düzenli idrar veriyorum
Çok geçmiş olsun benim sanırım belime bobregime de vuruyor ağrı dün acile gittim yatış verdiler birkaç saat serum taktılar çok kötü bir durum inşaallah atlatırız .Cevabınız için çok teşekkür ederim 🙏

X