Olabiliyor canım ya, hasta falan olursa daha çok hattavalla canım benim ilk gebeliğim etrafımdakilerden bu şekilde duydum hep bilmiyorum inşallah 7-10 değildir
Ben hiç öyle takım almadım, ayaklı uzun tulumlardan aldım indirimdeyken 4.5 tane. Battaniye ayrı aldımKızlar hastane çıkışı illa içinde battaniye olan takım sizce lazım mı ? Ben bi takım zıbın eldiven şapka, bi takım 5 parça battaniyesiz, bi takımda şu süslüler var ya isim yazan falan ondan aldım eldiven zıbın şapka aldım 2 tane artı battaniyesi var zaten gerek var mı bilemedimzıbın yazmışım ama uzun kollu ayaklı tulumlar işte geri dönüp silemedim
Güzel haberlerini aldık daha iyi olduk canımmerhabaaa
ben tam olarak şöyleyimsadece wc kalkış yapıyorum.
bugün kontrole gittim , hızlı bir muayene sonrası sıkıntı yok dedi doktorum çok şükür. tahlil verdim , kanda enfeksiyon çıkmadı Allah a şükür ama idrar yollarında enfeksiyon çıktı yine. doktorum bol sıvı tüket diyor da ben günde yaklaşık 4 lt su içiyorum bunun dahası damacanaya geniş ağızlı kolik başlık takıp kafamdan aşağı dikmek ( biberon araştıran acemi ana adayı alarmı ) napacağımı bilmiyorum, yine tek kullanımlık şase verdi bir de kabız olmayayım diye kan hapını kesmişti ama ferritin çok düşmüş sanırım hap olarak değil burnumu tıkayıp efervesan halini deneyeceğim , en azından 2 günde 1.
sizler de iyisinizdir , her şey yolundadır inşallah. izmir güzelinin fotoğrafını gördüm bu arada , maşallah kuzucuğunasağlıkla gelsin
Canım çok sıkıntı da değil ama takip gerektiren bir uzunluk diye biliyorum ben. Benim 24+1 de 40 mm çıktı. Kaçıncı haftadaydın ? Önceki randevunda kaç cm di ? Bebeğin konumu nasıl ? Uzunluk kısalmaya devam ederse serklaj yapıyorlar önlem amaçlıMerhaba kizlar,detayli ultrason randevum vardi bugun,cok sukur bir sikinti cikmadi ama servikal uzunluk 29 ciktiiki hafta sonra tekrar bakilmasini tavsiye etti doktor.Aranizda boyle bir sorun yasayan oldu mu?
22+2 yim,onceki kontrollerimde hic oyle bir sey denmedi,bu gittigim perinatologdu,iki hafta sonra kendi doktoruma gidecegim.Canım çok sıkıntı da değil ama takip gerektiren bir uzunluk diye biliyorum ben. Benim 24+1 de 40 mm çıktı. Kaçıncı haftadaydın ? Önceki randevunda kaç cm di ? Bebeğin konumu nasıl ? Uzunluk kısalmaya devam ederse serklaj yapıyorlar önlem amaçlı
Ben de günde 1 kez düzenli çıkıyodum 4 gün magnezyum almadım bittiği için ve hemen kabız olsum beni wc ye çıkaran bu ilaçmış onu anladım. Muz maalesef yasak banamagnezyumu ben de günde 2 alsam kesin ishal yapar çünkü günde bir aldıgımda bile her gün düzenli wcye cıkıyorum belli ki çalıştırıyor bagırsakları. olgun muz, havuç, elma tüketebilirsin ishal icin ya da doktoruna danısıp probiyotik kullanabilirsin canım
Çok zor geçerken 1 hafta önce kayınvalidem de öne doğru düştüm eğilemediğim içinAy öyle eğilmek çok zor değil mi klozette bile zorlanıyor insanMarkasını değiştirsen etki eder mi acaba ? Ben de ishal sorunu yapmadı şükür. Şu pelvik hareketleri var ya onları yap rahatlatıyor bi nebze de olsa...
magnezyumun hangi formunu kullanıyorsunuz kızlar ?Maviesil23
Hangi formunu kullandığmı hiç bilmiyorum canım bi bakayım. Benim kullandığım bu ilaç canım. İçeriğine bi bakıcam şimdi. Doktoruma ya kan ilacı ya da magnezyum ben de ishal yapıyo dedim magnezyum yapıyodur dedi ama yine de aynı ilacı verdi.Eğer ishal sorunu yaşıyorsanız sitrat formu olmasın içinde magnezyumun. Sitrat bağırsakları etkiliyor direk. Bisglisinat ve malat kas fonksiyonları ile alakalı olan formu. Benim bağırsaklar tembel olduğu için beni olumsuz etkilemedi mesela ama sıkıntısı olmayanlara ishal yapabilir. Magnezyum bisglisinat ya da malat tek form olan takviyeler var onlardan deneyebilirsiniz.Daydream_ Maviesil23
magnezyum kullanıyorum canım ama o bende diyare etkisi yapmıyor maalesefGüzel haberlerini aldık daha iyi olduk canımMinnoşlar uslu uslu dursun gerisi hallolur Canım az önce de bahsetmiştim kabızlığa magnezyumun sitrat formu iyi geliyor istersen doktoruna bir danış. Enfeksiyon kronikleşti mi damacanayla da içsen oluyor, hamileliğin baş belası malesef Sağol teyzesi senin minnoşların da fotolarını bekliyoruz
merhaba, ben yaşadım. önce progesteron tedavisine başladık ama bi baktık ki işe yaramamış ben serklaj operasyonu geçirdim. ayakta kalmamaya özen gösterirsen ve progesteron tedavisiyle gebelik sonuna kadar stabil giden gebeler var. o işe yaramazsa serklaj öneriyor doktorlar genel olarak. internet araştırmaları çok korkunç hissettirebiliyor ama korkma ( ben yedim o naneyi de). stres yapma, dinlen 2 hafta sonra daha iyi sonuçlar alırsın inşallahMerhaba kizlar,detayli ultrason randevum vardi bugun,cok sukur bir sikinti cikmadi ama servikal uzunluk 29 ciktiiki hafta sonra tekrar bakilmasini tavsiye etti doktor.Aranizda boyle bir sorun yasayan oldu mu?
Kız cahilliğin gözü kör olsunEğer ishal sorunu yaşıyorsanız sitrat formu olmasın içinde magnezyumun. Sitrat bağırsakları etkiliyor direk. Bisglisinat ve malat kas fonksiyonları ile alakalı olan formu. Benim bağırsaklar tembel olduğu için beni olumsuz etkilemedi mesela ama sıkıntısı olmayanlara ishal yapabilir. Magnezyum bisglisinat ya da malat tek form olan takviyeler var onlardan deneyebilirsiniz.Daydream_ Maviesil23
Kendi doktorun ölçüyor muydu canım kontrollerde ? Bir sorun görse söylerdi zaten. Bi git bakalım bir de o baksın.22+2 yim,onceki kontrollerimde hic oyle bir sey denmedi,bu gittigim perinatologdu,iki hafta sonra kendi doktoruma gidecegim.
Valla yaptır ileri ki haftalarda kovaya oturmak zorunda kalırsın yoksaÇok zor geçerken 1 hafta önce kayınvalidem de öne doğru düştüm eğilemediğim için
Önümüzdeki ay taşınma işim var o yüzden idare etmeye çalışıyorum.
Taşınacağım evde de alaturka var yerleşmeden önce klozet yaptırcam hemen
Attığın videoda ki hareketlere bi türlü başlaymadım canım yatılı misafirim vardı. Bugun kesin başlıcam etkisini görürüm inşaAllah
Canım bu ürün magnezyum oksit direk ishal yapar zatenHangi formunu kullandığmı hiç bilmiyorum canım bi bakayım. Benim kullandığım bu ilaç canım. İçeriğine bi bakıcam şimdi. Doktoruma ya kan ilacı ya da magnezyum ben de ishal yapıyo dedim magnezyum yapıyodur dedi ama yine de aynı ilacı verdi.
Bende ishal sorunu yok canım cok şükür sagol,Eğer ishal sorunu yaşıyorsanız sitrat formu olmasın içinde magnezyumun. Sitrat bağırsakları etkiliyor direk. Bisglisinat ve malat kas fonksiyonları ile alakalı olan formu. Benim bağırsaklar tembel olduğu için beni olumsuz etkilemedi mesela ama sıkıntısı olmayanlara ishal yapabilir. Magnezyum bisglisinat ya da malat tek form olan takviyeler var onlardan deneyebilirsiniz.Daydream_ Maviesil23
Senin kacti uzunluk canim?magnezyum kullanıyorum canım ama o bende diyare etkisi yapmıyor maalesefben 40 takla atıyorum kabız olmamak için. vajinal enfeksiyon olmayayım da , idrar yollarını bi şekilde hafifletiyorum yine. inşallah bizimkiler bir poz verelim bu sefer anamıza derlerse bi
merhaba, ben yaşadım. önce progesteron tedavisine başladık ama bi baktık ki işe yaramamış ben serklaj operasyonu geçirdim. ayakta kalmamaya özen gösterirsen ve progesteron tedavisiyle gebelik sonuna kadar stabil giden gebeler var. o işe yaramazsa serklaj öneriyor doktorlar genel olarak. internet araştırmaları çok korkunç hissettirebiliyor ama korkma ( ben yedim o naneyi de). stres yapma, dinlen 2 hafta sonra daha iyi sonuçlar alırsın inşallah
Olcumu hic soylemedi ama tipa gibi cok iyi falan diyordu hepKendi doktorun ölçüyor muydu canım kontrollerde ? Bir sorun görse söylerdi zaten. Bi git bakalım bir de o baksın.
Valla yaptır ileri ki haftalarda kovaya oturmak zorunda kalırsın yoksa
Canım bu ürün magnezyum oksit direk ishal yapar zatenbağırsaklara çalışıyor. Eczacın ile bi konuş istersen dediğim formlarını bi araştır. Senin malat ya da bisglisinat kullanman lazım... Kabızlık çekenlere senin kullandığın bu form veriliyor.
Düştükten sonra valla eşime dedm ki ayaklı lazımlıklardan mı alsam acabaValla yaptır ileri ki haftalarda kovaya oturmak zorunda kalırsın yoksa
Canım bu ürün magnezyum oksit direk ishal yapar zatenbağırsaklara çalışıyor. Eczacın ile bi konuş istersen dediğim formlarını bi araştır. Senin malat ya da bisglisinat kullanman lazım... Kabızlık çekenlere senin kullandığın bu form veriliyor.
Canım benimde 20. Haftada detaylıda 40 cıktı bugün yeninden kontrole gittim detaylıya yapan doktora 2 hafta geçti aradan 50 cıktı. Senin de bence 2 haftaya düzelir ama kendine stres yapma zaten kendi doktorun da en doğru bilgilendirmeyi yaparOlcumu hic soylemedi ama tipa gibi cok iyi falan diyordu hep
Bende ishal sorunu yok canım cok şükür sagol,Maviesil23 yazdıgı icin ona yazmıstım cevaben, bendekinde sitrat yok, magnimore plus kullanıyorum
benim 37mm - 32 mm ve en son 12 mm ölçüldü. ama ben ikiz gebeyim, kıyaslama bence. bir de rahim ağzı uzunluğu geri toparlayabiliyor illa azalarak ilerleyecek diye bir şey yok. progesteron desteği ( hap/ fitil / iğne) kullanıyor musun şu an ?Senin kacti uzunluk canim?
Valla öyle grubun doktoru olarak görüyorum seniMaviesil23 bak bu takviyeye bak canım tam senlik. Bu arada oksit formlar önerilmiyor bilgin olsun, pek işe yaramıyor çünkü. Şöyle diyim %60 magnezyum var içinde ve sana %4 ünün faydası var kalanı bağırsaktan atılıyor. O yüzden en mantıklısı aktif formlarını kullanmak. Doktorların çoğu bu içerik olaylarına çok takılmazlar araştırıp biraz kendi doktorumuz olmamız gerekiyor malesef, ben biraz içerik canavarıyım senelerdir artık eczacı gibi oldum okuya okuya