2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
valla canım benim ilk gebeliğim etrafımdakilerden bu şekilde duydum hep bilmiyorum inşallah 7-10 değildir

Canim o kadar cok stok yapma elinde kalir bezler. Bebek iri.olur cabuk kuculur falan. Ablam molfix aldi baya bir paket.cabucak kuculduler. Bebek dogsun onun gidisatina gore al.

Kızlar hastane çıkışı illa içinde battaniye olan takım sizce lazım mı ? Ben bi takım zıbın eldiven şapka, bi takım 5 parça battaniyesiz, bi takımda şu süslüler var ya isim yazan falan ondan aldım eldiven zıbın şapka aldım 2 tane artı battaniyesi var zaten gerek var mı bilemedim zıbın yazmışım ama uzun kollu ayaklı tulumlar işte geri dönüp silemedim

Kızlar merhabaaa.. doğum anında fotoğraf çekimi yaptıracak mısınız ?
ameliyathanede hayır canım bi kaç poz hemşire/ebe çeker zaten doğum sırasında. odada da şuan için düşünmüyorum kız kardeşim çeker hatıra 4-5 poz. ama yenidoğan stüdyo çekimi yaptırıcam minnoşa onu araştırıyorum :)

yoo ben de öyle aldım battaniyeyi ayrı aldım zevkime göre :) çeyiz seti gibi olanlar hoşuma gitmiyor

Yeter canım bence bana Kayınvalidem almış 10 parça hastahane çıkışı hoşuma gitti battaniyesi falan varda incecik bişey yani o yüzden ilave olarak battaniye aldım. 2 tanede 5 parçalık yenidoğan seti aldım 0-3 olanlar yenidoğana göre büyük olduğu için ilk 1-2 hafta evde idare eder diye. bi kaçtane de tulum aldım. bece yeterli bu kadar.

Kızlar herkese merhaba
Henüz almayan varsa veya yedek almayı düşünen varsa Panço nun sitesinde beşli hastane çıkışı setleri 183 tl ye düşüyor kullanan arkadaşım çok memnun kalmış haberiniz olsun herkese sağlıklı mutlu günler

Merhaba canım

Ben biraz hastayım migren benzeri bir bas ağrısıyla uğraşıyorum bir gün iyi gibi oluyor ama yine tekrar ediyor çözemedim sürekli uyumak istiyorum belim sırtım azıcık iş yapınca bile ağrıyor

Sen nasılsın? İyisindir inşallah bas ağrısından pek okuyamıyorum da hepiniz iyisinizdir umarım

Bende daha önce bu soruyu sormuştum biraz bebeğe göre değişiyor o işler dedi tecrübeli veya araştıran anneler. Daha almadım yakın zamanda alacağım molfix pure soft düşünüyorum ama aklım primada da kalmıyor değil
Kızlar merhabaaa.. doğum anında fotoğraf çekimi yaptıracak mısınız ?
Doğum anında içeri birini almam dr zaten çekiyor doğumları ekibiyle falan genelde görüyorum bende yenidoğan çekimi araştırıyorum inşallah öyle yaptıracağım
Ya ben bunu yazdığınızı görmedim şimdi arkadaşım haber verdi onu yazmıstım gruba Anane babane yenidoğan birkaç takım almış beşli ama bana isimli yaptıracak yer lazım hanımlaar takip ettiğim sayfa kapatmış yurtdışna gitmiş önerilere açığımmmm

Geçmiş olsun canım Üçüzleri merak ettim :) İyi olmana sevindim Ben de iyiyim çok teşekkürler

@ hobidik, @ atolyerakun, @ nakissepeti

Benim en büyük derdim bu ağrı canım ama çözüm bulamıyorum gerçekten doktora tarif ettim şu kısımlar çok ağrıyo diye bana da magnezyumu 2ye çıkar dedi ama fayda etmiyo ve 2 kez alıncada ishal yapıyo napıcam bilmiyorum Afedersin bizde ki tuvalet alaturka ve tuvalete gittiğimde eğilirken çok zorlanıyorum ve o kemiklerden hemen kıtlama sesleri geliyo ağrısı inanılmaz oluyor Allah yardımıcımız olsun

Cok sagol canım, minikler hasta olmasın valla 3 gündür halsiz ateşten kendine gelemedi, doktora götürdük bugün, virütik bişey var sanırım. hep kucagımızda, kıyamıyor ki insan uzak durmak mümkün değil
benim de bir haftadır filan bulantılar geri geldi anlamadım, dünden beri de baş ağrısı. zaman zaman ilk zamanlardaki belirtiler oluyor sanırım, hep yatmak istiyorum ben de :) magnezyum gercekten iyi geliyor ama bazen onun da etkili olmadıgı durumlar oluyor, yine de düzenli kullanmak lazım. doktorum her gidişimde hatırlatıyor tüm vitaminleri kullanmamı, sen de dikkat et canım

magnezyumu ben de günde 2 alsam kesin ishal yapar çünkü günde bir aldıgımda bile her gün düzenli wcye cıkıyorum belli ki çalıştırıyor bagırsakları. olgun muz, havuç, elma tüketebilirsin ishal icin ya da doktoruna danısıp probiyotik kullanabilirsin canım

Ay öyle eğilmek çok zor değil mi klozette bile zorlanıyor insan Markasını değiştirsen etki eder mi acaba ? Ben de ishal sorunu yapmadı şükür. Şu pelvik hareketleri var ya onları yap rahatlatıyor bi nebze de olsa...

magnezyumun hangi formunu kullanıyorsunuz kızlar ? Maviesil23

Eğer ishal sorunu yaşıyorsanız sitrat formu olmasın içinde magnezyumun. Sitrat bağırsakları etkiliyor direk. Bisglisinat ve malat kas fonksiyonları ile alakalı olan formu. Benim bağırsaklar tembel olduğu için beni olumsuz etkilemedi mesela ama sıkıntısı olmayanlara ishal yapabilir. Magnezyum bisglisinat ya da malat tek form olan takviyeler var onlardan deneyebilirsiniz. Daydream_ Maviesil23

Sleepy alacaktım ama taşırıyor diyenler çok vardı, bir kaç paket baby turco aldım markette indirim vardı , begenmezsem bebem natural i denerim

merhabaaa
ben tam olarak şöyleyim sadece wc kalkış yapıyorum.
bugün kontrole gittim , hızlı bir muayene sonrası sıkıntı yok dedi doktorum çok şükür . tahlil verdim , kanda enfeksiyon çıkmadı Allah a şükür ama idrar yollarında enfeksiyon çıktı yine. doktorum bol sıvı tüket diyor da ben günde yaklaşık 4 lt su içiyorum bunun dahası damacanaya geniş ağızlı kolik başlık takıp kafamdan aşağı dikmek ( biberon araştıran acemi ana adayı alarmı ) napacağımı bilmiyorum, yine tek kullanımlık şase verdi bir de kabız olmayayım diye kan hapını kesmişti ama ferritin çok düşmüş sanırım hap olarak değil burnumu tıkayıp efervesan halini deneyeceğim , en azından 2 günde 1.

sizler de iyisinizdir , her şey yolundadır inşallah. izmir güzelinin fotoğrafını gördüm bu arada , maşallah kuzucuğuna sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…