- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 32
valla canım benim ilk gebeliğim etrafımdakilerden bu şekilde duydum hep bilmiyorum inşallah 7-10 değildir7-10 defa mıı :) Ay unutmuşum vallahi ya.. O kadar olmuyordu sanki.. 1 numara çok alma sen :) Gerekirse ilave edersin canım.
Ben de madem öyle molfix aliyim bakayım. Ben de denemelik az az alırım ama.. Bez stoğu ilk denemelerden sonra yaparım sanırım. Geçen sefer önce premium care, biraz büyüyünce normal prima, sonra artık 2 yaş civarı prima her gece taşırmaya başlayınca bir sürü şey deneyip büyük boy sleepy kullanmıştım. O zamanlar molfix pek güzel gelmemişti, hışıe hışırdı sanki. Teknoloji değişiyor. Deneyeyim bakalım ben de. Zaten prima ile başa çıkmak da zor olur sanırım Allah bereketini verir inşallah.. Ah o zamanlar tanesi 60 kuruş-1 lira arası değişirdi, az çok almaya bağlı olarak.. Hey gidi hey..
Canim o kadar cok stok yapma elinde kalir bezler. Bebek iri.olur cabuk kuculur falan. Ablam molfix aldi baya bir paket.cabucak kuculduler. Bebek dogsun onun gidisatina gore al.Canım selammmben biraz molfix pure soft depoladım, kullanıcı yorumları çok iyi iki tane kuzenim kullanıyo şuan sleeppy denemişler ama molfixten daha memnun kalmışlar bende öyle yaptım 320 tane 1 no aldım 140 tane 2 no aldım, tecrübeli anneler acaba 1 no almaya gerek var mı daha yoksa 2 ve 3ten devam mı ediyim
ameliyathanede hayır canım bi kaç poz hemşire/ebe çeker zaten doğum sırasında. odada da şuan için düşünmüyorum kız kardeşim çeker hatıra 4-5 poz. ama yenidoğan stüdyo çekimi yaptırıcam minnoşa onu araştırıyorum :)Kızlar merhabaaa.. doğum anında fotoğraf çekimi yaptıracak mısınız ?
yoo ben de öyle aldım battaniyeyi ayrı aldım zevkime göre :) çeyiz seti gibi olanlar hoşuma gitmiyorKızlar hastane çıkışı illa içinde battaniye olan takım sizce lazım mı ? Ben bi takım zıbın eldiven şapka, bi takım 5 parça battaniyesiz, bi takımda şu süslüler var ya isim yazan falan ondan aldım eldiven zıbın şapka aldım 2 tane artı battaniyesi var zaten gerek var mı bilemedimzıbın yazmışım ama uzun kollu ayaklı tulumlar işte geri dönüp silemedim
Yeter canım bence bana Kayınvalidem almış 10 parça hastahane çıkışı hoşuma gitti battaniyesi falan varda incecik bişey yani o yüzden ilave olarak battaniye aldım. 2 tanede 5 parçalık yenidoğan seti aldım 0-3 olanlar yenidoğana göre büyük olduğu için ilk 1-2 hafta evde idare eder diye. bi kaçtane de tulum aldım. bece yeterli bu kadar.Kızlar hastane çıkışı illa içinde battaniye olan takım sizce lazım mı ? Ben bi takım zıbın eldiven şapka, bi takım 5 parça battaniyesiz, bi takımda şu süslüler var ya isim yazan falan ondan aldım eldiven zıbın şapka aldım 2 tane artı battaniyesi var zaten gerek var mı bilemedimzıbın yazmışım ama uzun kollu ayaklı tulumlar işte geri dönüp silemedim
Bende daha önce bu soruyu sormuştum biraz bebeğe göre değişiyor o işler dedi tecrübeli veya araştıran anneler. Daha almadım yakın zamanda alacağım molfix pure soft düşünüyorum ama aklım primada da kalmıyor değilKızlar Merhabalar daha önce konuşulmuştu ama ben not almamışım hatırlamıyorum da
Bebek bezi konusunda ne yaptınız. Alan oldumu prima en kalitelisi diyorlar ama içeriği temiz değil. Şuan için bulduğum en temiz içerikli bez sleepy ama eminde olamadım çünkü memnun kalmayan var sleppy den.
Doğum anında içeri birini almam dr zaten çekiyor doğumları ekibiyle falan genelde görüyorum bende yenidoğan çekimi araştırıyorum inşallah öyle yaptıracağımKızlar merhabaaa.. doğum anında fotoğraf çekimi yaptıracak mısınız ?
Ya ben bunu yazdığınızı görmedim şimdi arkadaşım haber verdi onu yazmıstım grubaKızlar hastane çıkışı illa içinde battaniye olan takım sizce lazım mı ? Ben bi takım zıbın eldiven şapka, bi takım 5 parça battaniyesiz, bi takımda şu süslüler var ya isim yazan falan ondan aldım eldiven zıbın şapka aldım 2 tane artı battaniyesi var zaten gerek var mı bilemedimzıbın yazmışım ama uzun kollu ayaklı tulumlar işte geri dönüp silemedim
Geçmiş olsun canımMerhaba canım
Ben biraz hastayımmigren benzeri bir bas ağrısıyla uğraşıyorum bir gün iyi gibi oluyor ama yine tekrar ediyor çözemedim sürekli uyumak istiyorum belim sırtım azıcık iş yapınca bile ağrıyor
Sen nasılsın? İyisindir inşallahbas ağrısından pek okuyamıyorum da hepiniz iyisinizdir umarım
@ hobidik, @ atolyerakun, @ nakissepetiYa ben bunu yazdığınızı görmedim şimdi arkadaşım haber verdi onu yazmıstım grubaAnane babane yenidoğan birkaç takım almış beşli ama bana isimli yaptıracak yer lazım hanımlaar takip ettiğim sayfa kapatmış yurtdışna gitmiş önerilere açığımmmm
Benim en büyük derdim bu ağrı canım ama çözüm bulamıyorum gerçektenKızlar benim de geceleri vajina kemikleri çok ağrıyor. Bir de belimYataktan kalkınca bi süre dik durmakta zorlanıyorum. Ama 5 6 adımdan sonra normale dönüyor. Doktor magnezyumu günde 2 ye çıkarmamı söyledi.
Cok sagol canım, minikler hasta olmasın vallaAaa ben yanlış anlamışım o zaman. Benim kendimde var canım böbrek genişlemesi. Rahim baskı yaptığı için olabiliyormuş. Bebeklerle alakalı da benzer bir şey duymuştum ama ilerleyen haftalarda geçiyor diyorlardı genelde. doktorun bir şey dedi mi?
Ah çok geçmiş olsun canımİnşallah çabuk atlatır Ortalık hastalık kaynıyor vallahi. Sen de dikkat et kendine ama tabi ne kadar uzak kalabilirsin kii..?
Maşallah hareketli miniğe de
Vitaminleri hep içiyorum ama sanırsın 1-2 aylık hamileyim. Sürekli uykum var, ilk belirtiler gibi..
İnşallah canım
Ay o kemik benim de ağrıyor. Özellikle çok oturduktan sonra kalkınca. Biraz zaman geçince azalıyor ama oturarak çalışınca her kalktığımda baya hissediyorum o ağrıyı. Belim de zaten pek sağlam değil.. Korkuyorum iyice kötü olmasın da.. Böyle idare ederiz inşallah yaa.. Bana hiç ektra magnezyum falan vermedi doktor yaa.. Bir dahaki gidişimde kemik ağrılarımdan bahsedeyim ben de, verir inşallah.. İşe yarıyor mu ki? Gerinirken falan kramp da giriyor zaten yatakta. Artık fazla gerinmemeye çalışıyorum
magnezyumu ben de günde 2 alsam kesin ishal yapar çünkü günde bir aldıgımda bile her gün düzenli wcye cıkıyorum belli ki çalıştırıyor bagırsakları. olgun muz, havuç, elma tüketebilirsin ishal icin ya da doktoruna danısıp probiyotik kullanabilirsin canımBenim en büyük derdim bu ağrı canım ama çözüm bulamıyorum gerçektendoktora tarif ettim şu kısımlar çok ağrıyo diye bana da magnezyumu 2ye çıkar dedi ama fayda etmiyo ve 2 kez alıncada ishal yapıyo napıcam bilmiyorum Afedersin bizde ki tuvalet alaturka ve tuvalete gittiğimde eğilirken çok zorlanıyorum ve o kemiklerden hemen kıtlama sesleri geliyo ağrısı inanılmaz oluyor Allah yardımıcımız olsun
Ay öyle eğilmek çok zor değil mi klozette bile zorlanıyor insanBenim en büyük derdim bu ağrı canım ama çözüm bulamıyorum gerçektendoktora tarif ettim şu kısımlar çok ağrıyo diye bana da magnezyumu 2ye çıkar dedi ama fayda etmiyo ve 2 kez alıncada ishal yapıyo napıcam bilmiyorum Afedersin bizde ki tuvalet alaturka ve tuvalete gittiğimde eğilirken çok zorlanıyorum ve o kemiklerden hemen kıtlama sesleri geliyo ağrısı inanılmaz oluyor Allah yardımıcımız olsun
magnezyumun hangi formunu kullanıyorsunuz kızlar ?magnezyumu ben de günde 2 alsam kesin ishal yapar çünkü günde bir aldıgımda bile her gün düzenli wcye cıkıyorum belli ki çalıştırıyor bagırsakları. olgun muz, havuç, elma tüketebilirsin ishal icin ya da doktoruna danısıp probiyotik kullanabilirsin canım
Sleepy alacaktım ama taşırıyor diyenler çok vardı, bir kaç paket baby turco aldım markette indirim vardı , begenmezsem bebem natural i denerimKızlar Merhabalar daha önce konuşulmuştu ama ben not almamışım hatırlamıyorum da
Bebek bezi konusunda ne yaptınız. Alan oldumu prima en kalitelisi diyorlar ama içeriği temiz değil. Şuan için bulduğum en temiz içerikli bez sleepy ama eminde olamadım çünkü memnun kalmayan var sleppy den.
merhabaaa