2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Minnak dilinide görmüş olduk😍
Seninle aynı kiloya yakındık canım hatırlıyorum ben de 46dan 52 kiloya çıkmışım böyle giderse 60la doğuma gideriz gibi duruyo😂 bebişlerimiz sağlıklı olsun da kilolar doğumdan sonra eriyip gider zaten🥰
Evet canım bende hatırlıyorum ve ilk kez bu kiloları görüyorum ve şaşırıyorum 😄😄aynen canım onlar sağlıklı olsunlarda gerisi hallolur allahın izniyle 😌🌸😘

Bi daha ki kontrol de 1kg olurlar büyük ihtimal😍 böyle kiloları artınca heyecanım daha çok artıyo😬 bakalım biz hamileliği kaç kiloyla kapatıcaz🤭 ama senin kilo gidişatın çok sağlıklı ilerliyo maşaAllah🧿Ben de şeker yüklemesini haftaya yaptırıcam inşaAllah sonuçlarımız iyi çıkar🤲🏻
Benimde haftaya cuma günü şeker yüklemesi inşallah iyi sonuçlar alırız canım 🤲🏻🌸

Ben de haftya yaptırıcam ama bu anlattıklarınızı duyunca biraz tedirgin oldum çünkü tek gidicektim hastaneye. Tatlı bişey yediğimde zaten çok ağır geliyo bana yerimden kalkamıyorum yüklemedeki oran normal tatlıdan daha ağır sanırım hiç bilgim yok. Ben de de böyle bi tepki verir mi acaba yanımda biri olmalı mı sence bu işlemi yaparken😐 eşimin müsait olduğu günde giderim olmazsa
Canım hastanedeki görevli kişi bana tek gelme yanında birisi bulunsun muhakkak dedi bende tırstım Bi acaba aç karna ayılıp bayılır mıyım diye 😌 Annemle gideceğim bende 😘

Kızlar gittim salak gibi yatılı misafir ağırladım bu sabah yorgunluktan tansiyon 14-8 i gördü yine yattım 13-8 oldu doktora da haber vermedim 14-9 üstü tehlikeli dediği için. Neden böyle oluyor ya yorulmaya hiç gelmiyor benim vücudum.
Canım dikkat et kendini yormamaya çalış 😘

Canım banada cuma günü şeker yükleme yapıldı 50gr. İçtikten 1 saat aç bekleyip tekrar kan verince benim beynime batmalar oldu soğuk soğuk terledim elim ayağım uyuştu anlık, hemen bişeyler yedim düzeldim. Benim sonuç iyi fakat bende de idrar da enfeksiyon çıktı dün gece monurol içtim. Bana bi sıkıntı yapmadı daha öncede içtim çünkü. Hatta sonrasında bol su içtim daha rahatladım.
Ben de dün gece denedim canım, şükür korktuğum olmadi. Sana da çok geçmiş olsun 🙏

Bende suan yuruyunce yoruyorum cabuk belim agriyo biraz ama hergun mutlaka yuruyorum pilates yapiyorum daha yeni baslayabildim :) demekki aliscak vucudum iyice tesekkur ederim tecrubelerinizi aktardiginiz icin 🙏🏻 kilom yok zayif hamile kalmistim zaten 3 kilo aldim bakalim 1 ayda alicagimi sanmiyorum :))
Kiloya dikkat aman 4. aydan sonra hızlı aliniyo. Ben 5-6 kg alisla hamileliği tamamlayacagimi saniyodum normalde zor kilo alan biri olarak, malesef 7 kg aldım bile😄 yürüyüş konusunda pes etmeyin ağrı olsa da. Dinlene dinlene yürüyün dediğim gibi alışacak vücut inşallah 🤗 sağlıklı hamilelik diliyorum size💕

Canım hastanedeki görevli kişi bana tek gelme yanında birisi bulunsun muhakkak dedi bende tırstım Bi acaba aç karna ayılıp bayılır mıyım diye 😌 Annemle gideceğim bende 😘
Muhakkak yanınızda birisi olsun,vücudun nasıl tepki vereceği belli olmuyor. Benim kadın doğumcum hemen yanıma indi o esnada, istifra da edebilirdin normal vücudun tepki vermesi dedi. Aklınızda bulunsun

Muhakkak yanınızda birisi olsun,vücudun nasıl tepki vereceği belli olmuyor. Benim kadın doğumcum hemen yanıma indi o esnada, istifra da edebilirdin normal vücudun tepki vermesi dedi. Aklınızda bulunsun
Aynen nasıl olur o anki halim bilemedim o yüzden annem eşlik edecek o gün bana 😌😌

O
Geçmiş olsun yüklemede açlık hali ile ağır gelmiş olabilir şeker. Ama ilaçtaki 2,5 gr çok yüksek bir rakam değil 1 küp şeker 3 gr ordan mukayese edebilirsin o yüzden zararı olacağını sanmıyorum.🌸
O kadar tedirgin oldum ki 2.5 gr sonradan dank etti. Dediğiniz gibi 75 gr la mukayese edince hic bir sey 🙏 sağ olun 🙏

Merba kızlar hepimize kolay doğumlar diliyorum. Tetanoz aşısı aç karna gel dedi sağlık ocağı gece 12 den sonra bişey yemicem mi yani. yada sadece sabh kahvaltısı yapmadan mı gidicem

Yürüyünce ya da ev işi yaparken oluyor canım.
Sanki karnımda 10 kilo ağırlık taşıyor gibi hissediyorum, yürüme şeklim bile değişiyor elimle karnıma destek veriyorum bazen yürürken ağırlıktan
Bende aynı durumdayım. Dr söyledim sıkıntı yok dedi sanki çocuk çıktı çıkacak. 2. Gebeliğim bu benim oğlumda hiç böyle olmamıştım ya. Çok tuhaf bi durum 3 kilo aldım ama sanki 13 kilo almışım gibi bacaklarım kasıklarım ağrıyor. Her yerim ağrıyor ve nefes nefese kalıyorum.

Merba kızlar hepimize kolay doğumlar diliyorum. Tetanoz aşısı aç karna gel dedi sağlık ocağı gece 12 den sonra bişey yemicem mi yani. yada sadece sabh kahvaltısı yapmadan mı gidicem
Merhabalar bana birşey demediler tok karna gittim vuruldum tetanoz aşımı şaşırdım öyle demelerine..

Kiloya dikkat aman 4. aydan sonra hızlı aliniyo. Ben 5-6 kg alisla hamileliği tamamlayacagimi saniyodum normalde zor kilo alan biri olarak, malesef 7 kg aldım bile😄 yürüyüş konusunda pes etmeyin ağrı olsa da. Dinlene dinlene yürüyün dediğim gibi alışacak vücut inşallah 🤗 sağlıklı hamilelik diliyorum size💕
Cok tesekkur ederim umarim saglikla aliriz kucagimiza ❤️ doktorum 10-14 kilo al problem yaratmaz sana dedi ama tabi max 10-11 dusunuyorum ama sadece dusunuyorum :KK70:

Arkadaşlar... benim uzun süredir kasık ağrım olmuyordu. 25., 26. haftada kasık ağrım geri döndü. Başlarda çok oluyordu böyle.

Kasık ağrım da, sanki reglimin ilk günü gibi rahatsızlık veren bir ağrı kasık bölgesinde. Sizde de başladı mı?

Canım aşı öncesi rutin tahlilleri yapar kan idrar o yüzden aç gel demiştir. Benide o yüzden aç çağırmıştı

Selam kızlar :KK25:
Herkese mutlu haftalar.

Ben de iyice yorulmaya başladım ya.. Daha 20. haftalarda böyleyse, ilerleri beni korkutuyor. Oğlumda hiç böyle olmamıştı. Tabi 7 sene daha gençtim ama.. çok etkiledi yine de sanki..
Bir de benim gibi vajina üst tarafında acı hisseden var mı? Kasık ağrısı gibi değil bildiğiniz acı. Bebiş oynaştıkça oralara denk gelirse çok acı çekiyorum. Elektrik çarpıyor gibi oluyor.. ve bugün çok oldu. Öyle 1 kere falan değil. İçerde yara falan mı var ki diye düşünmeye başladım. Önceki sezaryen yerinin oralarda.. ama dediğim gibi 7 sene geçti. Onunla alaksı da olmaması lazım da.. ne bileyim.. Daha çok erken böyle şeyler için. Nasıl bu kadar acıyabiliyor, bilmiyorum..

Yürüyünce ya da ev işi yaparken oluyor canım.
Sanki karnımda 10 kilo ağırlık taşıyor gibi hissediyorum, yürüme şeklim bile değişiyor elimle karnıma destek veriyorum bazen yürürken ağırlıktan

Bende aynı durumdayım. Dr söyledim sıkıntı yok dedi sanki çocuk çıktı çıkacak. 2. Gebeliğim bu benim oğlumda hiç böyle olmamıştım ya. Çok tuhaf bi durum 3 kilo aldım ama sanki 13 kilo almışım gibi bacaklarım kasıklarım ağrıyor. Her yerim ağrıyor ve nefes nefese kalıyorum.
Benim de belim, kemiklerim, kaslarım.. Ayrıca nefes nefese kalıyorum biraz yürüsem.. Hele ki yokuşsa ya da merdiven çıksam.. İleriki haftalarda inşallah çok artmaz bu sıkıntılar yaa...

Ben de bu hafta gideceğim. Kan tahlili de yaparız, o yüzden aç gelin dedi hemşire. Sizin de öyledir. Yoksa aşı ile alakalı değil. 12'den sonra yemezseniz yeterli olur bence de.

bugün detaylı ultrasona girdim arkadaşlar.sağ böbrekte genişleme var dedi doktor. böyle bir durum ile karşılaşan var mıdır aranızda.

Benim de bugün kontrolum vardı, sabahtan beri yüzümde bir gülümseme okadar iyi geldi ki onu görmek :)
doktorum 4 hafta sonrasına cagırdı. plasentam da normal konumda ve cok şükür herşey yolunda oldugu icin artık kendini kısıtlamana gerek yok normal hayatına dönebilirsin dedi, ne kadar mümkünse :KK70: karnım okadar ağırlaştı ki daha şimdiden, gece yatakta dönerken eşim korktum dedi :KK70:
doktorum bitki çaylarından adaçayı hariç diğerlerini tüketebilirsin, kahve de günde bir tane icebilirsin dedi ama ben ne olur ne olmaz diye kahveyi haftada birle sınırlıyorum.
bir sonraki kontrolde muhtemelen başı aşağı dönmüş olacak, hareket kabiliyeti de bu kadar fazla olmayacak yeri daralacagı icin ama tekmeler güçlenecek, artık bundan sonra büyüme zamanı :)
Ay seni de şimdi gördüm canım. Fazla giremiyorum bugünlerde.
Maşallah maşallah yaa 😍 :nazar: Tatlışa da bak seenn 🥰🙏

Plasentan da normal konuma gelmiş, çok sevindim. Darısı başıma 😊
Ben de baya şiştim yaa.. Kilo anlamında demiyorum, hafif o da var ama.. Baya şiş hissediyorum kendimi. Göbek baya baya kocaman oldu. Belim, bacaklarım ağrıyor. Yavruş aşağıdan canımı acıtıyor, sanki bir yaraya falan vururmuş gibi.. 🙈 Bu haftalar için biraz fazla yorgunum.. Umarım geçer bu haller..

X