2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Sağol kuzum. İnşallah ihtiyacın olmadan hamiş kalırsın. Tüp bebeğe çok zor karar verebildim. Hep erken gibi geliyordu ama zaman da geçiyor. Beklemek istemedim daha fazla. Bu süreç de taze transfer olmazsa aylarca uzuyor sanırım. O biraz beni tedirgin ediyor. Bir an önce hayırlısıyla sağlıkla bebeklerime (artık ikiz istiyorum) kavuşmak istiyorum 🙏💜 inşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun canım.
Banada hep olurmuş gibi geliyordu eşim tüp bebek dediğinde hayır ya ne alaka diyordum:) ama artık tamam dedim tüp bebek deneyelim. Hakkımızda hayırlısı olsun 🙏

19 aydır, hatta bazı aylar iki kez adet oluyorum. Kaç defa negatif gördüm, artık son 6 aydır sürekli ağlıyordum. Sanırım en doğru kararı aldık kuzum.. bu ay kendiliğinden olacak diye bile kaygım yok. Oh çok rahatmış 😍🥰 kafam dingin. Bir an önce Kasım gelsin istiyorum 💜
Bende rahatım, ilişki olsun diye adamın tepesine cokmuyorum 😁

Sağol kuzum. İnşallah ihtiyacın olmadan hamiş kalırsın. Tüp bebeğe çok zor karar verebildim. Hep erken gibi geliyordu ama zaman da geçiyor. Beklemek istemedim daha fazla. Bu süreç de taze transfer olmazsa aylarca uzuyor sanırım. O biraz beni tedirgin ediyor. Bir an önce hayırlısıyla sağlıkla bebeklerime (artık ikiz istiyorum) kavuşmak istiyorum 🙏💜 inşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun canım.
Amin canım. Senelerce yolunu bekleyen biri olarak bende sağlıklı ömürlü ikiz bebeklerim olsun istiyorum 😊

Amin canım. Senelerce yolunu bekleyen biri olarak bende sağlıklı ömürlü ikiz bebeklerim olsun istiyorum 😊
Aminnn kuzum. Bu gece ikimiz için ikiz olsun diye dua edeceğim 🙏🥰 Rabbim hepimizi sağlıklı hayırlı evlatlarıyla buluştursun inşallah. Bizlerin de bebişleri olsun 🙏 ikiz diye atıyor kalbim ♥️♥️

evet erken yaptım biraz cumartesiye kadar bekleyyecegim erken gebelik testi yapacagım. hayırlısı olsun artık olumsuz düşünmüyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor olumlu ya da olumsuz sonucu bilsem daha rahat olurdum saol bu arada canım🌸
Erken gebelik testi yapacağına direkt gidip kanda baktır o zaman zaten tam belli olur sayıyla evde şu testleri yapıp neden işkence ediyoruz hala anlamıyorum ☹️😕

Aret kamar da duydum bende gitme şansım olmadı
Mehmet reşit asoğlu var ikisini çok duydum lab ları da iyi diyorlar
Aret beyi arastirdim herkes tavsiye edior cok ilgili bi doktor bende ona gdiicem mehmet resite gitim
Viyanadan geldim 2 hafta izin aldim cok pismanim onca para aliorlar adam 2 dk konusup cikior ilgisiz doktor
Sonra gunde 100
Hasta diye video cekip
Koyuyor kimseyle
İlgilenmese olacaga bu

Haftaya yumurtam toplanacak duruma göre transfer günü belli olacak . Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. O kadar emek veriyoruz maddi manevi yıpranıyoruz. İnanıyorum hepimiz güzel haberler vercez ☺️
İnşallah arkadaşım, her güzel haber hepimize yeşeren umut ❤️ bugün gün vardı kadınlar üstüme geldi yaşın 35 bak çocuk yap artık geç kalıyorsunuz sonra olmaz diye 😂 bilmiyorlarki ben nelerle uğraşıyorum. Kimse bilmiyor bizim tedavimizi, yaşadıklarımızı. Herkes için sıradan olan birşey bizim için çok emek demek.

Erken gebelik testi yapacağına direkt gidip kanda baktır o zaman zaten tam belli olur sayıyla evde şu testleri yapıp neden işkence ediyoruz hala anlamıyorum ☹️😕
evet doğru aslında hafta sonu köye gidecegiz ancak ptesi kandan baktırırım. akışa bırakmak gerek bazen🙏🏻

Kızlar günaydın 😘 bende yeni eve geldim rahim kalınlığı 8mm olmuş estrofem günde 4de çıktı tiroid için ve progesteron için kan verdim sonuca göre ya yarın yada cumartesi günü tekrar gidicem son kontroller😂💙

Kızlar günaydın 😘 bende yeni eve geldim rahim kalınlığı 8mm olmuş estrofem günde 4de çıktı tiroid için ve progesteron için kan verdim sonuca göre ya yarın yada cumartesi günü tekrar gidicem son kontroller😂💙
Ayyy çok sevindim canım hadi hayırlısı inşallah 🤗🤗🤗

Amin canım☺️ sen ne yaptın masaj falan yapmaya başladı mı
Yok henüz başlamadım ama belim çok ağrıyor sanki fıtık olmuşum gibi eğilim kalkarken zorlanıyorum sanırım olacağım ama belirsiz yarın başlarım olmazsa yapmaya bir an önce başlasın istiyorum bende uzun zaman oldu o bekleme duygusunu yaşamayalı Rabbim yaşatıp hayırlı sonuç almamızı nasip etsin 🌺

X