- 14 Ekim 2018
- 1.576
- 1.784
- 26
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Merhaba hoşgeldiniz ben pazartesi opu oldum transfer için adet olmayı bekliyorım büyük ihtimal Ekim ortası yada sonu transfer sürecim başlar siz ne durumdasınız t
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hoşgeldiniz ben pazartesi opu oldum transfer için adet olmayı bekliyorım büyük ihtimal Ekim ortası yada sonu transfer sürecim başlar siz ne durumdasınız t
transfer oncesi her gün kan veriliyormul hormonlara bakılıyormuş oyle bir şey var mıMerhaba hoşgeldiniz ben pazartesi opu oldum transfer için adet olmayı bekliyorım büyük ihtimal Ekim ortası yada sonu transfer sürecim başlar siz ne durumdasınız
Nerde tedavi görüyorsunuz baya pahalı raporsuz ilaçlar evetOvitrella almadım henüz reçete etmedi doktorum,gonalf 900 den 2 kutu,cetrotide den 3 kutu aldım. Toplam da 13.600 tl ödeme yaptık i,aldıktan sonra başka bir eczane sormuştum 15 bin küsür fiyat çıkarmışlardı.zor süreç cidden pahalı hele ki özelde adım başı ama sonucuna değer
Olsun sorun yok ne demek o topk bu topik değil hepimizin derdi bir bende ordan oraya ordan oraya savruldum topiklerde sonra kendi yerim nasip oldu.bu arada ben normalde eylül transferi topiğindeydim ve burayı orası sanıp yanlışlıkla yazmışımama iyi oldu cünkü benim işlem uzadı ekime kaldı. ben 24 yasındayım 1.5 yıllık evliyim cikolata kistim var bekarken de vardı hatta bekarken ameliyat oldum. evlendikten sonra da gebelik olmayınca dr a gittim tekrar etmiş kist amh degerim 0.7 olunca tüp bebek onerdi ilk aşılama yaptık aşılamadan bi hafta sonra deprem oldu direkt regl oldum korkudan. daha sonra tüp bebege başlayamadım depremden dolayı uzadı sürec.hsg cekildim bi tarafım acık cıktı rahım şeklimde problem vardı Y şeklindeydi onun için histereskopi oldum daha sonea kist aspirasyınu oldum artık başlayacaktık ki araya bayram tatili fln girdi sonra doktorumu degiştirdim süreçim baya uzadıgı için şimdiki doktoruma gitti lucrin diye bi iğne başlattı 3 doz aylık yapılan bi iğne. o iğneyi kullandım bitti yarın muayeneye gidecegim tüp bebek iğnelerine başlayacağım galiba. yani inşallah oyle olur cünkü cok sabırsızlanıyorum artık bir şeyker yapmak istiyorum
Henüz öyle bir işlemim olmadı adet bekleme sürecindeyim şimdi her hangi bir ilaç yada iğne kullanmıyorumtransfer oncesi her gün kan veriliyormul hormonlara bakılıyormuş oyle bir şey var mı
İzmir Alsancak İrenbe,siz?Nerde tedavi görüyorsunuz baya pahalı raporsuz ilaçlar evet
Olsun sorun yok ne demek o topk bu topik değil hepimizin derdi bir bende ordan oraya ordan oraya savruldum topiklerde sonra kendi yerim nasip oldu.
Bende İstanbul da Gaziosmanpaşa yeni yüzyıl üniversitesi tüp bebek merkezinde başladımİzmir Alsancak İrenbe,siz?
Hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah 25 yaşındayım bende bu arada :)Bende İstanbul da Gaziosmanpaşa yeni yüzyıl üniversitesi tüp bebek merkezinde başladım
bende savrulNerde tedavi görüyorsunuz baya pahalı raporsuz ilaçlar evet
Olsun sorun yok ne demek o topk bu topik değil hepimizin derdi bir bende ordan oraya ordan oraya savruldum topiklerde sonra kendi yerim nasip oldu.
anladım bazı yorumlarda oyle okumustum inşallah sıkıntı çıkmaz bebeginiz size sımsıkı tutunurHenüz öyle bir işlemim olmadı adet bekleme sürecindeyim şimdi her hangi bir ilaç yada iğne kullanmıyorum
İlk tüp bebek trasferi ve deneyimini yasadığım yaştasınHepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah 25 yaşındayım bende bu arada :)
Hepimiz hayırlısı ile mutlu sonu yaşayalım çok aminbende savrul
anladım bazı yorumlarda oyle okumustum inşallah sıkıntı çıkmaz bebeginiz size sımsıkı tutunur
Yaa,umarım ilk transferim de olur ben panik atak insanım çabuk umutsuzluğa kapılıyorum süreç ve parası önemli değilde duygusal olarak yıpranmak beni korkutuyor çokİlk tüp bebek trasferi ve deneyimini yasadığım yaştasın
Hepimiz hayırlısı ile mutlu sonu yaşayalım çok amin
Zor süreç oluyor yalan değil ama asla umutsuzluğa kapılma hayallerimiz var ve hayal edebiliyorsak yaşamamız çok güç olmamalı mevlam bişi sınıyorsa bizde sabırla çıkalım inşallah bu sınavdan ilk başlarda bende böyleydim tonlarca konu açtım biraz uzak kaldım ama yine dönüp dolaşıp buraya geri geldim. Allah her işi kolay eylesin hepimizeYaa,umarım ilk transferim de olur ben panik atak insanım çabuk umutsuzluğa kapılıyorum süreç ve parası önemli değilde duygusal olarak yıpranmak beni korkutuyor çok
Aminnn bende yaşadıkça göreceğim anlayacağım sanırımZor süreç oluyor yalan değil ama asla umutsuzluğa kapılma hayallerimiz var ve hayal edebiliyorsak yaşamamız çok güç olmamalı mevlam bişi sınıyorsa bizde sabırla çıkalım inşallah bu sınavdan ilk başlarda bende böyleydim tonlarca konu açtım biraz uzak kaldım ama yine dönüp dolaşıp buraya geri geldim. Allah her işi kolay eylesin hepimize
Rabbim bu kadar çırpınışa bırakmasın seni inşallah aminAminnn bende yaşadıkça göreceğim anlayacağım sanırım
Benim 8 yaşında bir oğlum var doğal yolla yaşım 29Kızlar hepinizin ilk çocuğu mu olucak nasip olursa
Allah'ım inşallah ilk hamiş annemiz sen olursun beni de az önce aradılar hastanedenBen bu sabah çift embriyo transferi oldum ikisi de 5. Gün halen klinikteyim. Test günüm 7 Ekim
maşallah Allahım güzel haberler almayıda nasip etsin tebrik ederim pozitif düşün hep gün sayma herşey gönlünce olsunBen bu sabah çift embriyo transferi oldum ikisi de 5. Gün halen klinikteyim. Test günüm 7 Ekim
darısı hepimize sırayla takip edelim arkdaşımızı inşallahmaşallah Allahım güzel haberler almayıda nasip etsin tebrik ederim pozitif düşün hep gün sayma herşey gönlünce olsun
Merhaba hoşgeldiniz tabiki hepimizin süreçleri yıpratıcı burası hepimize iyi haber almayı nasip etsinMerhabalar benide eklermisiniz 3.transferim ilki 8 haftalıkken düşükle sonuçlandı 2.tutmadı artık kısmet 3.ye çift embriyo transfer yapılacak biri 4Aa diğeri 3aa kalitede artık kısmet