- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi Iron Butterfly
O kadar zaman tedavi gördüm ama hiç böyle bir ilaç kullanmadım umarım yardımcı olan birini bulursunuz çok çok geçmiş olsunIzmir madikal point
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar zaman tedavi gördüm ama hiç böyle bir ilaç kullanmadım umarım yardımcı olan birini bulursunuz çok çok geçmiş olsunIzmir madikal point
Cok tesekur ederim sizede gecmis olsunO kadar zaman tedavi gördüm ama hiç böyle bir ilaç kullanmadım umarım yardımcı olan birini bulursunuz çok çok geçmiş olsun
Nasip kismet olursa benim ilk olacak inşallahKızlar hepinizin ilk çocuğu mu olucak nasip olursa
Çok heyecanlı olur ilkler ben sidikli testimi pozitifi görünce inanır mısın gobeğim sisene kadar koynumda taşıdım 2 dakikada bir çıkarıp bakıyordumNasip kismet olursa benim ilk olacak inşallah
Ben 8 sene sonrası düşünemiyorum bile o anı duyguyu deliler gibi sokak sokak gezerim heraldeÇok heyecanlı olur ilkler ben sidikli testimi pozitifi görünce inanır mısın gobeğim sisene kadar koynumda taşıdım 2 dakikada bir çıkarıp bakıyordum
Benimde 7 sene üstüne oldu farklı bı duygu rabbim isteyen herkeze nasip etsinBen 8 sene sonrası düşünemiyorum bile o anı duyguyu deliler gibi sokak sokak gezerim heralde
Amin amin çok amin Mevlam bizlere de tattırsın o güzel kokuyu duyguyuBenimde 7 sene üstüne oldu farklı bı duygu rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Amin amin çok amin Mevlam bizlere de tattırsın o güzel kokuyu duyguyu
Çok teşekkür ederim bu güzel mesaj için Allah razı olsunAmin inşallah bol bol sadaka verin Allah'a dua edin yasini şerif okuyun okutun elinizden ne gelirse yürekten sarılın Allah'ın ipine rabbim dualari boş cevirmez olmazsada uzulucez ama demek vakti değilmiş diyip tekrar çaba dua azim
Merhaba hoşgeldiniz ben pazartesi opu oldum transfer için adet olmayı bekliyorım büyük ihtimal Ekim ortası yada sonu transfer sürecim başlar siz ne durumdasınızMerhaba hanımlar nasılsınız, hangi süreçtesiniz? biraz konusup rahatlamak istedim
Bende İzmir urla da oturuyorum,Alsancak İrenbe de tedavi görüyorum. Gonal f 900 günlük 225 doz kullanıyorum,cumartesi günü de cetrotide başlayacağım pazartesi de kontrolüm var bakalım,benim sürecim tüp bebek nasipse hepimiz ilk denemelerde mutlu sona ulaşırız umarım ilaçlar raporsuz aldım allah herkese yardım etsin cidden çok pahalı süreç.Merhabalar herkese bende başladım tedavime bugün 3.günüm hayırlısıyla. Gonal f 300 kullanıyorum şuan yanına ekstra olarak coraspirin ve aretewomen vitamin ve 3 günlük kullanacağım bir antibiyotik verdiler.İzmir Dokuz eylül üniversitesinde görüyorum tedavimi.Allah hayırlısıyla herkesin emeğinin karşılığını versin
Bende bu iğnelere başladım gonalf900 benim günlük 225 dozBende şuan iğne kullanımı sürecindeyim cuma son kontrol nasipse pazartesi yumurta toplama işemi olacak merkezlere göre ve sizin opu sonrası durumunuza bakıyorlar ona göre transfer günü belirliyorlar ben devlette 2 defa donmuş olup adet bekledim oldum rahim kalınlığına bakılıp transfer işlemi olmuştu burası özel ve transfer günü zamanı pazartesi belli olacak inşallah
Bende 27 yaşındayım 8 senele oldu bugün evliliğimde hiç gebelik yaşamadım sebepsiz infertilite adı altında bu zaman kadar tedavi görüş nnr olmaya çalıştık ama nasip olmadı devletten özele raporlu geçiş yaptım İstanbul Gaziosmanpaşa Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tüp Bebek merkezinde tedaviye başladım şuan Dr takibinde iğneler kullanıyorum dün ve bugün gonal-f 375 ve cetrotide iğnesi vurunuyorum
Merhaba raporsuz ne kadar tuttu ilaçlarınız acaba birde hepsinden kaç kutu aldınız (gonal-f cetrotide ovitrella) olanlarBende İzmir urla da oturuyorum,Alsancak İrenbe de tedavi görüyorum. Gonal f 900 günlük 225 doz kullanıyorum,cumartesi günü de cetrotide başlayacağım pazartesi de kontrolüm var bakalım,benim sürecim tüp bebek nasipse hepimiz ilk denemelerde mutlu sona ulaşırız umarım ilaçlar raporsuz aldım allah herkese yardım etsin cidden çok pahalı süreç.
Hayırlı olsun tedaviniz güzel sonuçlar alın inşallahBende bu iğnelere başladım gonalf900 benim günlük 225 doz
Ovitrella almadım henüz reçete etmedi doktorum,gonalf 900 den 2 kutu,cetrotide den 3 kutu aldım. Toplam da 13.600 tl ödeme yaptık i,aldıktan sonra başka bir eczane sormuştum 15 bin küsür fiyat çıkarmışlardı.zor süreç cidden pahalı hele ki özelde adım başı ama sonucuna değerMerhaba raporsuz ne kadar tuttu ilaçlarınız acaba birde hepsinden kaç kutu aldınız (gonal-f cetrotide ovitrella) olanlar
Amin hepimiz güzel haberlerimizi hayırlısı ile alalım inşallahHayırlı olsun tedaviniz güzel sonuçlar alın inşallah