2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Amin inşallah bol bol sadaka verin Allah'a dua edin yasini şerif okuyun okutun elinizden ne gelirse yürekten sarılın Allah'ın ipine rabbim dualari boş cevirmez olmazsada uzulucez ama demek vakti değilmiş diyip tekrar çaba dua azim🤲

Amin inşallah bol bol sadaka verin Allah'a dua edin yasini şerif okuyun okutun elinizden ne gelirse yürekten sarılın Allah'ın ipine rabbim dualari boş cevirmez olmazsada uzulucez ama demek vakti değilmiş diyip tekrar çaba dua azim🤲
Çok teşekkür ederim bu güzel mesaj için Allah razı olsun 💘

Merhabalar herkese bende başladım tedavime bugün 3.günüm hayırlısıyla. Gonal f 300 kullanıyorum şuan yanına ekstra olarak coraspirin ve aretewomen vitamin ve 3 günlük kullanacağım bir antibiyotik verdiler.İzmir Dokuz eylül üniversitesinde görüyorum tedavimi.Allah hayırlısıyla herkesin emeğinin karşılığını versin 🌸
Bende İzmir urla da oturuyorum,Alsancak İrenbe de tedavi görüyorum. Gonal f 900 günlük 225 doz kullanıyorum,cumartesi günü de cetrotide başlayacağım pazartesi de kontrolüm var bakalım,benim sürecim tüp bebek nasipse hepimiz ilk denemelerde mutlu sona ulaşırız umarım❤️ ilaçlar raporsuz aldım allah herkese yardım etsin cidden çok pahalı süreç.

Bende şuan iğne kullanımı sürecindeyim cuma son kontrol nasipse pazartesi yumurta toplama işemi olacak merkezlere göre ve sizin opu sonrası durumunuza bakıyorlar ona göre transfer günü belirliyorlar ben devlette 2 defa donmuş olup adet bekledim oldum rahim kalınlığına bakılıp transfer işlemi olmuştu burası özel ve transfer günü zamanı pazartesi belli olacak inşallah 🌹

Bende 27 yaşındayım 8 senele oldu bugün evliliğimde hiç gebelik yaşamadım sebepsiz infertilite adı altında bu zaman kadar tedavi görüş nnr olmaya çalıştık ama nasip olmadı devletten özele raporlu geçiş yaptım İstanbul Gaziosmanpaşa Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tüp Bebek merkezinde tedaviye başladım şuan Dr takibinde iğneler kullanıyorum dün ve bugün gonal-f 375 ve cetrotide iğnesi vurunuyorum 🙈🙈🙈
Bende bu iğnelere başladım gonalf900 benim günlük 225 doz

Bende İzmir urla da oturuyorum,Alsancak İrenbe de tedavi görüyorum. Gonal f 900 günlük 225 doz kullanıyorum,cumartesi günü de cetrotide başlayacağım pazartesi de kontrolüm var bakalım,benim sürecim tüp bebek nasipse hepimiz ilk denemelerde mutlu sona ulaşırız umarım❤️ ilaçlar raporsuz aldım allah herkese yardım etsin cidden çok pahalı süreç.
Merhaba raporsuz ne kadar tuttu ilaçlarınız acaba birde hepsinden kaç kutu aldınız (gonal-f cetrotide ovitrella) olanlar

Merhaba raporsuz ne kadar tuttu ilaçlarınız acaba birde hepsinden kaç kutu aldınız (gonal-f cetrotide ovitrella) olanlar
Ovitrella almadım henüz reçete etmedi doktorum,gonalf 900 den 2 kutu,cetrotide den 3 kutu aldım. Toplam da 13.600 tl ödeme yaptık i,aldıktan sonra başka bir eczane sormuştum 15 bin küsür fiyat çıkarmışlardı.zor süreç cidden pahalı hele ki özelde adım başı ama sonucuna değer ❤️

bu arada ben normalde eylül transferi topiğindeydim ve burayı orası sanıp yanlışlıkla yazmışım🙈ama iyi oldu cünkü benim işlem uzadı ekime kaldı. ben 24 yasındayım 1.5 yıllık evliyim cikolata kistim var bekarken de vardı hatta bekarken ameliyat oldum. evlendikten sonra da gebelik olmayınca dr a gittim tekrar etmiş kist amh degerim 0.7 olunca tüp bebek onerdi ilk aşılama yaptık aşılamadan bi hafta sonra deprem oldu direkt regl oldum korkudan. daha sonra tüp bebege başlayamadım depremden dolayı uzadı sürec.hsg cekildim bi tarafım acık cıktı rahım şeklimde problem vardı Y şeklindeydi onun için histereskopi oldum daha sonea kist aspirasyınu oldum artık başlayacaktık ki araya bayram tatili fln girdi sonra doktorumu degiştirdim süreçim baya uzadıgı için şimdiki doktoruma gitti lucrin diye bi iğne başlattı 3 doz aylık yapılan bi iğne. o iğneyi kullandım bitti yarın muayeneye gidecegim tüp bebek iğnelerine başlayacağım galiba. yani inşallah oyle olur cünkü cok sabırsızlanıyorum artık bir şeyker yapmak istiyorum

X