- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
26Yaşınız kaç. Ama sizin amh fena değil.daha birin altına düşmemiş ki
8 yıl nasıl beklediniz . Ben 1. senemde aşılama yaptım2728 olacağım 8 yıllık evliyim bende
Devlette yaş sınırı var 25 olmadan tüp bebek yapılmıyor çok zamanım harcandı kastım buydu malesef ki. Yıllar gittiklerim yol kadar çabuk gelip geçti8 yıl nasıl beklediniz . Ben 1. senemde aşılama yaptım
Yıpratıcı olmuş epey. İki sene önce tüp bebek fiyatları uygundu. Bu derece değildi2016 da evlendim 2019 da doktora gitmeye başladım 2019 sonu ilk aşılama denendi tutmadı 2020 de ikinci ve üçüncü alışama denendi onlarda olmadı raporla heyete sunuldu ve onay alınca 2021 Eylül ayında ilk yumurta toplama işlemim oldu yaş kurtarınca 2021 Aralık ayında ilk transferimi oldum sonra Mart 2022 de onlarda olmadı 6 ay devletten başka yerde tedavi görebilmek adına rapor çıkarabilmek için gittim geldim 7.ci ayda rapor elime ulaştı şuan gittim özel merkezde Dr sadece aşılamaya dair kağıt istiyor ve 2 saate raporun elinde dedi ama ben rapor için gide gele ev eylemiştim o yolları sabah 8 de gidip 5 de eve döndüğüm günleri yediğim yağmurları hiç unutamıyorum devlette verdikleri umutlar pamuklara sarmalar da cabasıydı sürecimin...
Aynen öylenzaten herşey birden ateş pahası olduYıpratıcı olmuş epey. İki sene önce tüp bebek fiyatları uygundu. Bu derece değildi
Yaşınıza ve geçmişine bağlı sanırım bende 2 tane koydurmayı düşündüm hatta söyledim yaştan dolayı bir ihtimal bakarız dedi doktorKızlar benimde donrulmuş 5 tane var 3 tane koyun desem koyar mi doktor
Aynen herşey birden ateş pahası oldu
Yaşınıza ve geçmişine bağlı sanırım bende 2 tane koydurmayı düşündüm hatta söyledim yaştan dolayı bir ihtimal bakarız dedi doktor
Başka bir topikte bir arkadaş üç embriyo transfer etti. Ama şuan dördüzlere hamile. Maşallah diyelim. Yumurtanın biri ikiye bölünmüş. Çoğul gebelik yani. Geçen hafta durumunu sordum . Riskli gebelik geçiriyorum ama iyiyim dedi.Kızlar benimde donrulmuş 5 tane var 3 tane koyun desem koyar mi doktor
Hey maşallah Allah sağlık sıhhat ile kucağına almayı nasip etsin valla benimde bir yanım ikiz istemiyo değilBaşka bir topikte bir arkadaş üç embriyo transfer etti. Ama şuan dördüzlere hamile. Maşallah diyelim. Yumurtanın biri ikiye bölünmüş. Çoğul gebelik yani. Geçen hafta durumunu sordum . Riskli gebelik geçiriyorum ama iyiyim dedi.
Bende ikiz için biraz tedirginlik var ama haktan hayırlısı belki bi ihtimal iki tane koydurabilirim bendeHey maşallah Allah sağlık sıhhat ile kucağına almayı nasip etsin valla benimde bir yanım ikiz istemiyo değilbir yanimda istemiyo çocuk bakmak büyütmek çok zor Rabbim sizede tattirsin
Amin inşallah cnmHey maşallah Allah sağlık sıhhat ile kucağına almayı nasip etsin valla benimde bir yanım ikiz istemiyo değilbir yanimda istemiyo çocuk bakmak büyütmek çok zor Rabbim sizede tattirsin
Merhaba hoşgeldiniz bildiğim kadarıyla kullandığımız bütün ilaçlar hormon ilacı hangi ilacı kullanıyorsunuzSlm kizlar bende soru sormak istiyorum hormon ignesi kulanan warmi aranizra
OmnitropeMerhaba hoşgeldiniz bildiğim kadarıyla kullandığımız bütün ilaçlar hormon ilacı hangi ilacı kullanıyorsunuz
Bu benim 4 cu denemem olcak ilkdefa bole baslayinca sasirdim sorayim dedim kulanan warmi diyeOmnitrope
Ben hiç kullanmadım ilk defa görüyorum gören arkdaşlar olursa yardımcı olur inşallah nerde tedavi görüyorsunuzBu benim 4 cu denemem olcak ilkdefa bole baslayinca sasirdim sorayim dedim kulanan warmi diye
Izmir madikal pointBen hiç kullanmadım ilk defa görüyorum gören arkdaşlar olursa yardımcı olur inşallah nerde tedavi görüyorsunuz