Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

valla ara ara sızı bende de oluyo ama muhtemelen rahim ağzını açarken yerleştirdiği aparattan bide göbeklerim delik deşik oldu onun sızısı nerden vuruyo belli değilbence. Kaçıncı denemen
İlk denemem canım ya senin? Ben de progestani kalcadan oluyorum 3 günde bir cok fena kalcam ağrıyor hareketimi kısıtlıyor

Merhaba ben de bugün gonal f başladim bir tane daha iğne verdi bana. Hayırlı haberler alıriz umarım. Benm sol yumurtalığımi göremedi bugün ama sağda üç tane yumurta vardı
Aramıza hoş geldin ben de pazartesi başladım gonalf 900 her gün 300 vuruyorum bir de tarlusal verdi başka bir iğne kullanmıyorum ben inşallah bunca emek ve zahmete değer sonuçlar alırız hayırlısı olsun

Ay evet ya ayni gün olduk 🥰🥰 nasil gecti kuzum transfer? benimki biraz maceraliydi nasıl şuan durumlar 😍😍 hadi bakalim hangimiz daha çok sabirli olcak 🤣🤣🤣
Güzel geçti çok şükür. O an çok heyecanlıydım titriyordum. Sonda ekrana baktığımda bebişleri orada görünce çok duygulandım çok güzel bir duyguymuş. 7. Gün erken gebelik yaparım büyük ihtimal

Güzel geçti çok şükür. O an çok heyecanlıydım titriyordum. Sonda ekrana baktığımda bebişleri orada görünce çok duygulandım çok güzel bir duyguymuş. 7. Gün erken gebelik yaparım büyük ihtimal
Rabbim sana sıkı sıkı tutunmalarını nasip etsin inşallah 🤲🤲🥰🥰 ben anestezi aldığım için o ana şahit olamadım ama içimde olduğunu bilmek değişik bir his 😍😍 Rabbim yüzümüze gülsün isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🤲🤲🥰🥰😍😍

Rabbim sana sıkı sıkı tutunmalarını nasip etsin inşallah 🤲🤲🥰🥰 ben anestezi aldığım için o ana şahit olamadım ama içimde olduğunu bilmek değişik bir his 😍😍 Rabbim yüzümüze gülsün isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🤲🤲🥰🥰😍😍
Aminn canım Rabbim gönlümüzdeki muradı nasip etsin inşallah 🤲

Back
X