- 23 Ocak 2022
- 781
- 892
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.581
Aaa öyle mi tamam çok teşekkür ederim lütfen kusuruma bakmayınCanımm bir bilgim yok açıkçası ama doktorun bence en doğrusunu bilirben en başından beri hiç coraspin kullanmadım , bence tutunma kolaylaştıracak bir şey olsa zaten kesmezler sen gönlünü ferah tut bence
Estağfirullah canım benim ne kusuruAaa öyle mi tamam çok teşekkür ederim lütfen kusuruma bakmayın
Estağfirullah canım benim ne kusuruinsan her şeyden şüpheleniyor anlıyorum ben , rica ederim
Canımm iyiyim şükür sen nasılsın napıyorsunSelam güzellikler napıyosunuz nasılsınızben orta halliyim kalp sesi duyamadım hala yarın özele gideceğiz eşimle inşallah herşey yolundadır....
Amin canım amin Allah razı olsunCanımm iyiyim şükür sen nasılsın napıyorsuncanını sıkma canım benim yarın hayırlısıyla duyulacaktır , zaten var sadece cihazdan dolayı duyamadınız
Bu arada tüm arkadaşlarıma güzel bir yıl diliyorum , Rabbim bizlere bebeklerimizle beraber geçireceğimiz yıllar nasip etsin
Senden de Allah razı olsun canımmAmin canım amin Allah razı olsunbulantı oluyor arada başka hiç bişi yok duysam rahtlicam gördüm ama duymama hissi kötü ediyor beni etkileniyorum istemsiz
Duyduk kalp sesiniSenden de Allah razı olsun canımmYarın duyacaksınız Allahın izniyle canım benim ya senin de için rahatlayacak
Çok şükür canım benimm hamdolsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinDuyduk kalp sesiniayyyy içim içime sığmadı gözlerim doldu
Canımm bize de 12 hafta yasak dedilerKizlar merhaba. Cinsel iliski 12 haftaya kadar yasak dedi bize dr ama kalp atisi duyuldu sonucta hala risk var midir kanama alanim falan da yoktu. Youtubedan baktim bazi drlar test sonucu pozitif geldikten sonra olabilir diyor bazilari kalp atisindan sonra olabilir diyor. Sizlerin dru ne dedi merak ettim
Amin çok şükür herşey yolunda dedi 10cu hafta bırakılacak ilaçlar sadece estrofem devam bide vitamin yazdı sadeceÇok şükür canım benimm hamdolsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok şükür canım benim , hayırlısıyla inşallahAmin çok şükür herşey yolunda dedi 10cu hafta bırakılacak ilaçlar sadece estrofem devam bide vitamin yazdı sadece
Sen nasılsın basıl gidiyor ne kadarlık oldun Allah'ın izni ileÇok şükür canım benim , hayırlısıyla inşallah
Merhaba hayırlı olsunAmin çok şükür herşey yolunda dedi 10cu hafta bırakılacak ilaçlar sadece estrofem devam bide vitamin yazdı sadece
Ben de iyiyim canımm çok şükürSen nasılsın basıl gidiyor ne kadarlık oldun Allah'ın izni ile
Merhaba amh testini siz mi istediniz doktorunuz mu yaptırdı sanırım bana hiç yapılmadı onun için yaptırmak istiyorumBenim amh düşük ve yarın opu var 3 yumurtam görünüyor 2. deneme
Selamm inşAllah yolundadır herseySelam güzellikler napıyosunuz nasılsınızben orta halliyim kalp sesi duyamadım hala yarın özele gideceğiz eşimle inşallah herşey yolundadır....
Merhaba teşekkür ederimMerhaba hayırlı olsunkaçıncı denemenizdi acaba ve sorun neydi
Ayyyy ne güzel ilaçları bıraktın mı pekiBen de iyiyim canımm çok şükür9+5 oldu kuzum hayırlısıyla
Ayyyy ayyyy maşallahSelamm inşAllah yolundadır herseybizde perşembe günü az da olsa duyduk kalp atışını bizim bayram şekerlerinin biri 6+1 diğeri 6+4 müş kalp atışında şu an 7. Haftamız ayın 8 inde tekrar randevumuz var bakalım