-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.621
Benim iğneyi doğuma kadar kullanmam lazım canım oxaparıBen 1 iğne iki hap kullanıyorum
Promester iki ampul tek enjektör kalçadan
3 tane estrofem
1 coraspirin kullanıyorum şuanda
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canımBen 1 iğne iki hap kullanıyorum
Promester iki ampul tek enjektör kalçadan
3 tane estrofem
1 coraspirin kullanıyorum şuanda
Banada verdi oksapar ama bana yan etki yaptı o yüzden kullanmıyorum hap kullanıyorum sadeceBenim iğneyi doğuma kadar kullanmam lazım canım oxaparı
Aminnnn hepimizin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın güzel mevlamRabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım
Doğuma kadar mı kullanacaksın canımBanada verdi oksapar ama bana yan etki yaptı o yüzden kullanmıyorum hap kullanıyorum sadece
Ne yan etkisi olduBanada verdi oksapar ama bana yan etki yaptı o yüzden kullanmıyorum hap kullanıyorum sadece
Canım özel değilse kağıdın resmini bana atar mısın bemde doktorumda isteyeyim
Coraspirin 35 36 haftaya kadar devam dedi doktorumDoğuma kadar mı kullanacaksın canım
Ayak altlarımda sişmeler oldu bacak aralarım kabar kabar oldu burun akıntısı falan oldu hep yan etki imiş bıraktım rahatladımNe yan etkisi oldu
Canım resim için çok teşkkürlerEki Görüntüle 3362347
Coraspirin 35 36 haftaya kadar devam dedi doktorum
Ayak altlarımda sişmeler oldu bacak aralarım kabar kabar oldu burun akıntısı falan oldu hep yan etki imiş bıraktım rahatladım
Eki Görüntüle 3362347
Ayak altlarımda sişmeler oldu bacak aralarım kabar kabar oldu burun akıntısı falan oldu hep yan etki imiş bıraktım rahatladım
Canım resim için çok teşkkürler
geçmiş olsun canım coraspirini günde kaç tane alıyorsun aç tok sabah akşam nasıl kullanıyorsun. Ben aç karna akşam yemeğinden yarım saat yada 1 saat önce alıyorumEki Görüntüle 3362347
Gün içerisinde 1 tane alıyorum genelde yemeklerden sonra alıyorum bişi demedi doktor aç tok diyegeçmiş olsun canım coraspirini günde kaç tane alıyorsun aç tok sabah akşam nasıl kullanıyorsun. Ben aç karna akşam yemeğinden yarım saat yada 1 saat önce alıyorum
Ben prospektüsünü okumuştum canım yemeklerden en az yarım saat önce aç karna alın yazıyordu. O yüzden sordum sen nasıl kullanıyorsun acaba diyeGün içerisinde 1 tane alıyorum genelde yemeklerden sonra alıyorum bişi demedi doktor aç tok diye
Bana aç tok fark etmez hemşire demişti sanki yada ben yanlış hatırlıyorum ama tok kullanıyorumBen prospektüsünü okumuştum canım yemeklerden en az yarım saat önce aç karna alın yazıyordu. O yüzden sordum sen nasıl kullanıyorsun acaba diye
demekki önemli değilmiş canım şifa olsunBana aç tok fark etmez hemşire demişti sanki yada ben yanlış hatırlıyorum ama tok kullanıyorum
devlet hastanesi dinlettirmiyor banada ses bozuk sistemi bozuk dedi özele gittm dinledimEvet canım kese bebek var kalp atışıda var ama ben duyamadım henüz
Dün duydum aşkım sesini çok şükürdevlet hastanesi dinlettirmiyor banada ses bozuk sistemi bozuk dedi özele gittm dinledim
Benşm normal tam dengeli 7 haftalık olduk bizde çok şükür herhangi bi sorun yok dedibenim bebekte üç gün önden gidiyormuş o nedenle 8+2 olduk sizede böyle bi şey söyledi mi doktorunuz
Bazı ultrason cihazları farklılık gösterebiliyor canımbenim bebekte üç gün önden gidiyormuş o nedenle 8+2 olduk sizede böyle bi şey söyledi mi doktorunuz
Prp iğneden daha pahalıUmarım gerek kalmadan sonuç alıriz. Doktora sorarım pahalı da bir iğneymiş
Ben geçen hafta doktordayken bankoda bir çifte prp için 21 bin fiyat verdiler. Ocakta zam da gelmiştirPrp iğneden daha pahalı2 kez prp ve üzerine transfer ücreti yaptıranlar var. Her biri 10 binden 30 bin toplamda Allah yardım etsin hepimize