- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.541
Evet canım kese bebek var kalp atışıda var ama ben duyamadım henüzBebeği gördünüz mü
benim de ikinci muayenede dinletmedi baska bir dra gitmistim once. 3 gun sonra tup bebek drum dinletti ama cok cok kisa sureyle 2 3 saniye kadar duyduk. Bence zararli diye dinletmek istemiyorlar gibime geldi. Onemli olan onlarin gormesi sonucta kalp atisi varEvet canım kese bebek var kalp atışıda var ama ben duyamadım henüz
Moralini bozma canım bı daha gittiğinde vajinal ultrason da baktır karında geç görünürBana karından baktı bakalım inşallah bende kalp atışını duyarım
Canım devlet hastanelerinin cihazları çok iyi olmuyor kafana takma lütfen atışı var sonucta gördün. Bazı doktorlarda erken haftalarda bebeğe zarar verir o sinyaller diye dinletmiyor. Şükür iyi olduğunu biliyorsun kötü düşünmeDevlete geldim kalp atışı var ama duyulmadı
Canım devlette iştr pek gelişmiş olmuyor o cihazlar. O yuzden can sıkma bende bugun 15.30da muayene olcam doktora ama tabi yine 40 dk bekletmezse.Devlete geldim kalp atışı var ama duyulmadı
Bı daha gittiğinde alır ve çekersin canım bişey olmazDoktordan çıktım şimdi kızlar kalp atışını duyduk 1cm den az büyükmüşama ultrason fotosu vermediler cihaz bozukmuş eşim videoya aldı heyecandan alamamıs o da 2 sanıye bişi çekmiş zar zor duyuluyo ay tüüüh
Merhaba canım. Ankara'da Recai Pabucçu'ya gittim 5. Histeroskopiyi yaptı. Durum çok zor dedi elimden geldiğince yapmaya çalışacağım ama uzun bir süreç dedi. O jeli kullandım iki defa, histeroskopiden sonra doktor rahim içine sıktı. Şimdi günde 6 tane estrofem kullanıyorum iki hafta sonra kontrole gideceğim bakalım ne durumdaArkadaşım durumun ne oldu merak ettim? Benimde rahim inceliğinden transfer olmadı. Burda eski konulardan baktın mı? Bir ilaç var rahme enjekte edilen en son çare onu yapabilirsin çözüm oluyormuş.
Hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah iyi sonuçlar alırsın. Neugepen iğneyi sor Druna istersen genelde işe yarıyormuş.Merhaba canım. Ankara'da Recai Pabucçu'ya gittim 5. Histeroskopiyi yaptı. Durum çok zor dedi elimden geldiğince yapmaya çalışacağım ama uzun bir süreç dedi. O jeli kullandım iki defa, histeroskopiden sonra doktor rahim içine sıktı. Şimdi günde 6 tane estrofem kullanıyorum iki hafta sonra kontrole gideceğim bakalım ne durumda
Bunlar ne iğnesi? ilk defa duydum. Sizin durumunuz nedir peki?Hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah iyi sonuçlar alırsın. Neugepen iğneyi sor Druna istersen genelde işe yarıyormuş.
Rahim inceliğinde kullanılan rahmin içine enjekte edilen ve genelde işe yarayan bir tedavi. Neugepen ve prp yöntemi. Benimde kalınlık 5.5, 6 mm en fazla Yapısal dediler. Transfer olamadım o yüzden bakalım İnşaAllah ilaçlarla kalınlaşır. Estrofem le olmazsa bu iğneyi araştırdım düşünüyorum.Bunlar ne iğnesi? ilk defa duydum. Sizin durumunuz nedir peki?
Sayılara takılıp umutsuz olma bende 4 tane toplandı 3 ü işleme alındı 2 tanesi 5. Gün transfer edildi.Kızlar perşembe günü 12 tane yumurtam toplandı. Dün ilk gündü arandım 10 tanesi işleme alınmış 9 tane kalmıştı. Bugün 2. Günüm arandım, 6 tane kalmış 5 tanesi şimdilik iyi görünüyor ama bölünme devam ediyor yarın muhtemelen az çok kaliteleri belli olur denildi. Çok korkuyorum hiç kalmayacak 5. güne gitmeyecek diye. Dua edin lütfen ilk denememiz çok umutluydumsizin 2. Günde kaç adet kalmıştı? Transfere kaç embriyo ile girdiniz?
İnşallah tutmuştur canım Allah nasip etsinSayılara takılıp umutsuz olma bende 4 tane toplandı 3 ü işleme alındı 2 tanesi 5. Gün transfer edildi.
Salı günü tahlil yapacağım hissediyorum benimleler
3. Gün belli olsunİnşallah tutmuştur canım Allah nasip etsininşallah benim de transfer edilir 2 tane sizin kalitesi kaçıncı gün belli olmuştu ne zaman
Canim şuan 10haftalik hamileyim halada belirtim yok benim hiç olmadiKızlar merhabaaa
Bugün transfer günüm hariç 4.günüm fakat hiç belirtim yok çok üzülüyorumsizlerin kaçıncı gün belirtiler basladi
Yaaa öyle mi herkes de bi belirti mutlaka okuyordum sırt kasik çok üzülüyordum Allahim insallah hayırlı sonuçlar almam nasip olsun içim az da olsa ferahladı çok teşekkür ediyorumCanim şuan 10haftalik hamileyim halada belirtim yok benim hiç olmadi
Canım iyiyim çok şükür sen nasılsınKızlar napiyosunuz nasılsınız sesiniz çıkmıyor herşey yolundadır inşallah
Canımm selamlarKızlar merhabaaa
Bugün transfer günüm hariç 4.günüm fakat hiç belirtim yok çok üzülüyorumsizlerin kaçıncı gün belirtiler basladi