- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.521
Devlete geldim kalp atışı var ama duyulmadıBen de iyiyim canım benimm mide bulantıları da başlamışgeçer inşallah canım ya mide bulantısı hayat kalitesini ortadan kaldırıyor resmen inşallah canımm bugün bize de haber ver inşallah miniğin kalp atışını
Cihazdandır kuzum , kalp atışı olması önemli olanDevlete geldim kalp atışı var ama duyulmadı
Devletteki cihazlar pek iyi olmuyor. EndişelenmeDevlete geldim kalp atışı var ama duyulmadı
Canim nasılsın benim 3ncu günüm seninde 2nci günün nasıl geciyo neler yaoiyosunŞimdi sanırım kadın doğumcuya başladınız degil miAllahim bizlere de pozitif sonuç alamamızı sağlıkla ilerlemesini nasip eder
Canım napiyim dinlenmeye çalıştım hep çok boş hissediyorum kendimi ağlıyorum arada falanCanim nasılsın benim 3ncu günüm seninde 2nci günün nasıl geciyo neler yaoiyosun
Napim bende işte ye iç yat evin içinde yuru başka biséy yapmıyorum belirti ölarakta zaten erken olduğu için belirti hicbisey yokCanım napiyim dinlenmeye çalıştım hep çok boş hissediyorum kendimi ağlıyorum arada falanyediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sen neler yapiyorsunnnn
Doktoruna sor bi istersen inşallah yerlesme kanamasidirKizlarrrr bugün transfer günü hariç 2. Günüm yeni kalktım lavaboya girdim 2 3damla kan geldi neden acaba yaşayan var mİ lütfen yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor
Canım ama yerleşme kanaması kahverengi olmazmiydiDoktoruna sor bi istersen inşallah yerlesme kanamasidir
Valla bilmiomki dua et kafana takma inşallah güzel sonuçlar alicaz sıkıntı yapma kendine hiçbir yararı olmaz sanaCanım ama yerleşme kanaması kahverengi olmazmiydive daha çok erken degil mi normalde 8. Günden sonra gelmez mi yerleşme kanaması ve benim bildiğin kırmızı geldi
Merhaba , benimde olmuştu o ay doğum kontrol hapı kullandırdı doktorum bi sonraki reglimde kist gitmişti öyle başladık tedaviyeCanlar günaydın bu ay tekrar tedaviye başlayacaktım ama rahmimde sağ overde kist olurmuş yaklaşık 4.5 cm iptal oldu tedavi tüp bebek doktorum doğum kontrol hapı başladı başına daha önce eböyşr gelip kisti dağılan oldu mu
Çok teşekkür ederim şimdi beni seven değer veren bir eşim var çok şükür tek eksiğimiz bir evlat bu kadar zor süreçler geçirmisken olur mu bilmemÇok zor süreçlerden geçmişsiniz. Umarım hak ettiğiniz sevgi ve değeri gördüğünüz mutlu bir hayatınız olur. Bazen insan mutluluğu kendi elleri ile inşa ediyor. Bazen ayrılmak başarı olabilir
Devlet hastanesinin cihazlari kötü canım 7 hafta ve sonrası kalp atışı daha iyi duyuluyor Canik moralini bozmaDevlete geldim kalp atışı var ama duyulmadı
Bende 5+5 de keseyi gördüm karından bebek yok henüz ultrasonda eski dedi normal miKızlar ben acile geldim keseyi gördüm çok şükür5+3 uyumluyuz keseyi gördük betaya gerek yok dediler. Kanama alanı da yokmuş çok rahatladım
Ben dün gördüm csnım 5+4 kalp içinde 10 gün sonra dedi
Bebeği gördünüz müBen dün gördüm csnım 5+4 kalp içinde 10 gün sonra dedi
Karından bakılmış sa görünmemesi normal 4+4keseyi gördük 5+1de bebek oluşmuştu transvajinal ultrasonda göründü kalp atışında 7haftalikken duydukBende 5+5 de keseyi gördüm karından bebek yok henüz ultrasonda eski dedi normal mi
Canım ben alttan muayene oldum bana da öyle bir şey söylediler. Ama bazı hastaneler de ultrason eski oluyor göremiyorlar muhtemelen ondan dolayı görünmemiştir.Bende 5+5 de keseyi gördüm karından bebek yok henüz ultrasonda eski dedi normal mi
Bana karından baktı bakalım inşallah bende kalp atışını duyarımKarından bakılmış sa görünmemesi normal 4+4keseyi gördük 5+1de bebek oluşmuştu transvajinal ultrasonda göründü kalp atışında 7haftalikken duyduk
Teşekkür ederimCanım ben alttan muayene oldum bana da öyle bir şey söylediler. Ama bazı hastaneler de ultrason eski oluyor göremiyorlar muhtemelen ondan dolayı görünmemiştir.