- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.161
Doktor 11ile 14 hafta arası yap dedi bana perinatoloji bölümüne gidicemBen o ikili test nedir nezaman yapılır hiç bı bilqim yok
Kendini zora sokacak kadar yapma hergun bir yeri yapsan yeter canım ben okb hastasıyım takıntılı derecesinde hergun bir yeri yapıyorum o kadar yorulmuyorumMantıklı dinlene dinlene yaparım
Bende her sabah iğne için cikiyorum arabamı almıyorum sağlık ocağına yürüyorum eve geliyorum mecbur olmadığım sürece kimseye gitmiyorumHenüz evden igne dışında hiç çıkmadım olumsuz konusan çok oluyo insan görmek istemiyorum
İnşallah canmİnşaAllah sende güzel haberler almışsındırayrı ayrı yan yana iki kese görüldü canım diğer sorduğun şey ne oluyor bilmiyorum ama
Yok canım herkesde olmazmışKanama herkeste oluyo galiba ilk kese gördüğümde bencede oldu leke leke peçeteye sildiğim de geliyodu ama diğer düşükte bacaklarımdan akmisti oyuzdende çok korkmadım bu sefer 5 haftalikken gördüm leke
Aramızda çok fark yok galiba duyulur belki seninkide yada en azından kalp atışı görülürBende perşmbe duyarmıyım acaba ultrasonla bakılcakmış bana d
Hiç bana öyle bişey demedi doktorum belki kontrole qidince sylerDoktor 11ile 14 hafta arası yap dedi bana perinatoloji bölümüne gidicem
İnşallah canım bakalım nasipAramızda çok fark yok galiba duyulur belki seninkide yada en azından kalp atışı görülür
Canlarım benim ateşim çok yükseldi dünden beri acildeyiz , salgın var kendinize dikkat edin lütfen , kalabalıkta maske takınGünaydınnnnnnn kızlar nasılsınızhepimiz dağıldık
Aaaaa çok geçmiş olsun aşkım ben sürekli evdeyim benimde sırtım çok ağrıyor iğne batar gibi napıcamı şaşırdımCanlarım benim ateşim çok yükseldi dünden beri acildeyiz , salgın var kendinize dikkat edin lütfen , kalabalıkta maske takın
Geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim.Canlarım benim ateşim çok yükseldi dünden beri acildeyiz , salgın var kendinize dikkat edin lütfen , kalabalıkta maske takın
İş güç sen de ne var ne yokGünaydınnnnnnn kızlar nasılsınızhepimiz dağıldık
Canım benim çok teşekkür ederim dikkat et kendine kuzum benimAaaaa çok geçmiş olsun aşkım ben sürekli evdeyim benimde sırtım çok ağrıyor iğne batar gibi napıcamı şaşırdım
Teşekkür ederim canım benim sizlerden uzak olsunGeçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim.
Benim kız da hasta tam düzeliyor tekrar öksürük olarak geri dönüyor. Ben de zaten 1 haftadır öksürük var inşallah geçer. Sen de ılık su iç bol bol canım.Canım benim çok teşekkür ederim dikkat et kendine kuzum benimgrip çok yaygın aman aman sizlerden uzak
Teşekkür ederim canım benim sizlerden uzak olsunmümkünse grip aşırı olun kuzularım
Canım benim ya çok geçmiş olsun inşallah o kuzumuz da bir an önce toplarlarBenim kız da hasta tam düzeliyor tekrar öksürük olarak geri dönüyor. Ben de zaten 1 haftadır öksürük var inşallah geçer. Sen de ılık su iç bol bol canım.
Sağol canım benim inşallahCanım benim ya çok geçmiş olsun inşallah o kuzumuz da bir an önce toplarlariçerim canım teşekkür ederim
Ayyy evde olsam ne uyurum heaBende yat kalk evde dolan dur
Ben uyumak istemiyorum gece uyuyamıyorum sonraAyyy evde olsam ne uyurum hea