- 10 Ocak 2022
- 202
- 195
- 30
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.121
Benim 2gün önce 390dı sizin net görünür bnce
Benim Anca 1000 olur sanırım.
Çok amin1000i geçebilir bile hiç belli olmaz sizin için. İnşallah hepimizin ki sağlıklı birer gebeliktir. Allah sağ sağlim doğumlar nasip etsin. Doğumda da sağ aklı başında eli ayağı düzgün bebekler nasip etsin inşallahPerşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum
Benim hala belirtim yok ama içim kıpır kıpır kötü düşünmeye fırsatım olmuyor gülmekten
Evet canısı verdim 2915 çıktı Perşembe kese için çağırdılar 5 hafta 1 günlük olmuşum
Amin canım aminnnnn
Sende atar mısın varsa ultrason fotoğrafını kaç günlük oldu bebeğin
5 haftalık canımSende atar mısın varsa ultrason fotoğrafını kaç günlük oldu bebeğin
yaa maaşallah rabbim kucaklarımızada almayı nasip etsin hayırlısıyla :) muayenen alttan mı yapıldı karından mı bakıldı alttan yapıldıysa ağrı falan hissettin mi5 haftalık canım
Alttan yapıldı cnm yok hiç hissetmedim bile hemen göründü zaten darısı sana inş cnmyaa maaşallah rabbim kucaklarımızada almayı nasip etsin hayırlısıyla :) muayenen alttan mı yapıldı karından mı bakıldı alttan yapıldıysa ağrı falan hissettin mi
Opudan önce perhizliydik ondan beridir olmadı doktor ne zaman onay verirse artık ama bi ayı geçtiMerhaba hanımlar Bi sorum olacaktı pozitif gören arkadaşlarımız pozitifi gördükten kaç gün sonra iliskiye girdiniz ,şahsen ben inşallah pozitifi görürsem herhalde dogurana kadar iliskiye girmemkorkudan bebege bisey olur diye
Canım selamlarMerhaba hanımlar Bi sorum olacaktı pozitif gören arkadaşlarımız pozitifi gördükten kaç gün sonra iliskiye girdiniz ,şahsen ben inşallah pozitifi görürsem herhalde dogurana kadar iliskiye girmemkorkudan bebege bisey olur diye
İlk 3 ay son 3 ay yasak (son 3 ay normalde değildir belki benim erken doğum riskim vardı diye yasaktı)Merhaba hanımlar Bi sorum olacaktı pozitif gören arkadaşlarımız pozitifi gördükten kaç gün sonra iliskiye girdiniz ,şahsen ben inşallah pozitifi görürsem herhalde dogurana kadar iliskiye girmemkorkudan bebege bisey olur diye
Canım selamlarben bunu hekimime sormuştum o 12 hafta ben önermiyorum demişti canım seninle de paylaşmış olayım , ama belki de her hekimin görüşü farklıdır
Bende bu gün gördüm ama karnımdan yapıldı muayene çok şükür kalp sesinide duyduk çok hafifti amaAlttan yapıldı cnm yok hiç hissetmedim bile hemen göründü zaten darısı sana inş cnm
Bende perşmbe duyarmıyım acaba ultrasonla bakılcakmış bana daBende bu gün gördüm ama karnımdan yapıldı muayene çok şükür kalp sesinide duyduk çok hafifti ama
Canım maşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize5 haftalık canım
Çok şükür canım Rabbim kucağımıza almayı nasip etsinBende bu gün gördüm ama karnımdan yapıldı muayene çok şükür kalp sesinide duyduk çok hafifti ama
İnşallah duyarsınız canım benimm haberlerini bekliyoruzBende perşmbe duyarmıyım acaba ultrasonla bakılcakmış bana da
Düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor yaaa valla ne kadar değişikİnşallah duyarsınız canım benimm haberlerini bekliyoruz
Yaaa cok sevindim cnmBende bu gün gördüm ama karnımdan yapıldı muayene çok şükür kalp sesinide duyduk çok hafifti ama
Merhaba , ben yeni üyeyim10 gün test yapmistim
Benimde bugun 6. Günümdü, test yaptı negatif gördüm ama az önce 1 damla bile olmayacak şekilde kahverengi lekelenmem oldu , lekelenmeden sonra göğüslerim acımaya ve belim ağrımaya başladı. Yeni tutunuyor olabilir mi ?Canım benim 8. Günümde çıkmıştı erken gebelikte. 6. Gün çok erken