- 18 Kasım 2014
- 1.678
- 2.071
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.181
Yaa o gaz sıkışmasını ben de çok yaşıyorum. Akşam biraz yürüdüm geldim acayip rahatlattı. 5 dk kestirsem yeter benceBen uyumak istemiyorum gece uyuyamıyorum sonrabu gece baya huzursuz oldum sanırım gaz sıkışması yaşadım karın ağrısından öldüm öldüm dirildim resmen daha uyuyamadım sabaha kadar
Benşm gece oldu 3 4 gibi eşim kortu karnım ağrıyor falan deyince sonra biraz karnımı ovaladım yürüdüm evn içinde lavaboya gidince rahatladım ama yoktu öyle bi ağrı yeminle şimdi sırtım ağrıyor iğne batıyo sanki kemiklerim ayrılıyor resmenYaa o gaz sıkışmasını ben de çok yaşıyorum. Akşam biraz yürüdüm geldim acayip rahatlattı. 5 dk kestirsem yeter bence
Bunları yaşaman çok normal, belirtiler de var. Ben de bir önce ki gün aynısını yaşadım. O yüzden dün akşam yürüyüşe gittim yemekten sonra bir çık yürü rahatlayacaksın.Benşm gece oldu 3 4 gibi eşim kortu karnım ağrıyor falan deyince sonra biraz karnımı ovaladım yürüdüm evn içinde lavaboya gidince rahatladım ama yoktu öyle bi ağrı yeminle şimdi sırtım ağrıyor iğne batıyo sanki kemiklerim ayrılıyor resmen
Ayyyy teşekkür ederim canım olmazsa öyle yaparım gün içerisinde yürüyüş yapıyorum akşam halim olmuyor ama çıkarım olmazsa böyle zor olur yoksaBunları yaşaman çok normal, belirtiler de var. Ben de bir önce ki gün aynısını yaşadım. O yüzden dün akşam yürüyüşe gittim yemekten sonra bir çık yürü rahatlayacaksın.
Tekrar kontrole gidince sorucam ben zaten gen testi yaptırmıştım kromozom testi belki ikili test yapılmaz banaHiç bana öyle bişey demedi doktorum belki kontrole qidince syler
İyiyim canım sen nasılsın yarın gidiyorsun dimi kontroleGünaydınnnnnnn kızlar nasılsınızhepimiz dağıldık
Benim 7. Gün bugunde kahverengi lekelenmem var belim aşırı ağrıyor regl olacakmışım gibi. 7. Gün kanka çıkar dedim ama kanda da negatif çıktı. Böyle olup sonra pozitife dönen varmı, bir umut işte bekliyor insan yinedeBence bekle benim 10 gün pozitif oldu 10.4 le bide 8 haftaligim suan 4 gün kalmış şunun surasinda
Belimde aşırı ağrı var , bugunde biraz kahverengi lekelenmem oldu. doktor yerleşme kanaması olabilir dedi,kan testi yaptırdım ama negatif çıktı.Bende coook agladım dun de bugünde sonra baktımkı benle aynı sorunu yaşayan cok kısı varmışş, uzmeyım kendımı dedım bekleyım bakalım.
Bende leke felan gelmedı ama agrı var.
Ben de acıbadem kayserıde tedavı goruyorum canım.
Evet aşkım gidicem 4de idi randevum şimdi aradılar 2.10 da bakalım heyecan daha çok olmaya başladı yaaaİyiyim canım sen nasılsın yarın gidiyorsun dimi kontrole
Güzel haberler bekliyorum sendenEvet aşkım gidicem 4de idi randevum şimdi aradılar 2.10 da bakalım heyecan daha çok olmaya başladı yaaa
Valla sonra sen aynı doktora mı takiptesinGüzel haberler bekliyorum sendenheyecan her muayenede de oluyor ya
Yok canım kendi doktoruma gitmiyorum doktorum her zaman arayabilirsin dedi gelmesen bile şuan cam sakura Hastanesi'ne gidiyorum orda arkadaşım var kadın doğum hemşiresi bakalım ilerliyen zamanlarda ne olacakValla sonra sen aynı doktora mı takiptesin
Ayyyy hadi gözün aydın canımTeyzleri bu da biziiz5+5 kese ile uyumlu dedi drumuz pzt bir kontrolüm daha olacak inşallah kalp atışını da duyarız
Eki Görüntüle 3355396
Çok teşekkür ederim canm amiin hepimiz inşallahAyyyy hadi gözün aydın canımRabbim kucaginada almayı nasip etsin inşallah
Ayyyyy ne kadar güzelTeyzleri bu da biziiz5+5 kese ile uyumlu dedi drumuz pzt bir kontrolüm daha olacak inşallah kalp atışını da duyarız
Eki Görüntüle 3355396
Bende hasekiden randevu düşürdüm kendi doktoruö doğumla ilgilenemiyorum hastam çok ve tekim falan dedi 1200 muayene ücreti de Allah kolaylık versin ekonomik durumlar çok zor artıkYok canım kendi doktoruma gitmiyorum doktorum her zaman arayabilirsin dedi gelmesen bile şuan cam sakura Hastanesi'ne gidiyorum orda arkadaşım var kadın doğum hemşiresi bakalım ilerliyen zamanlarda ne olacak
Bende kan verdım 3.59 cıktı Sımdı ogrendım benımde morelım bozuldu bıraz ama 2 gun sonra tekrar verıcem ıns yukselırBenim 7. Gün bugunde kahverengi lekelenmem var belim aşırı ağrıyor regl olacakmışım gibi. 7. Gün kanka çıkar dedim ama kanda da negatif çıktı. Böyle olup sonra pozitife dönen varmı, bir umut işte bekliyor insan yinede
Canım sen 10. Gun 10.4 ılemı ogrendın.Bence bekle benim 10 gün pozitif oldu 10.4 le bide 8 haftaligim suan 4 gün kalmış şunun surasinda