2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kandada inşallah görürsün canım ben sormamistim kalitelerini heyecandan

Yaa ben bu iğneyi yaparken çok zorlanıyorum Resmen etime batmıyor,bazen de çok yakıyor. Sizde de oluyor mu kızlar? Progestan dex kullanıyorum
Canımm ben de progestan dex kullanıyorum başta sanırım çözememiştim morarma vs oluyordu ve canım yanıyordu. Şu an yapacağım yeri başparmakla işaret parmağım arasına sıkıştırıyorum batırıyorum sonrasında salıyorum ve öyle yapıyorum bir süredir çok rahat böyle , sağa sola aşağıya yukarıya sıra sıra yapıyorum bir de

Sagol canim 11 ve 13. Gunler kan verdim sonrasinda beta 697 ile 1787 cikti. Bugun keseyi gormeye gittik cok sukur gorduk karindan 1 kese rabbim isteyenlere de nasip etsin tez vakitte. Dr 10 gun sonra da kalp atisina cagirdi
Yaa masaAllah cnm kandan bir hfta sonra keseyi gördün o zaman degilmi Rbbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin inşallah embryo kalitesini söylediler mi

İnşallah yok maalesef 5. Güne 2 embriyo kalmıştı 2sinide transfer yaptık Sen ne durumdasın şimdi?
Yaa benimde 2 tane tek donduruldu ama tek transfer oluncak yaş tan dolayı 2 ay ertelenmişti transferim aksiliklerden dolayı inşallah bu ay transfer olucam bu ay sonu da eşimin doğum günü hep bunun hayalini kurdum eşime doğum gününde hamile kalıp haberini vermeyi inşallah rabbim nasip eder siz ne zmn test vereceksiniz

Aslında ben de öyle yapıyorum morarma olmadı ama şimdiye kadar yaptıklarımdan 2 tanesi hem çok acıdı hem de yaktı. O zaman normal demek ki

Allahım saglıkla Guzel haber almayı nasıp etsın sana canım.
Transfer hazırlıgındayken ılıskı oldumu sızlerde kızlar ?

Aslında ben de öyle yapıyorum morarma olmadı ama şimdiye kadar yaptıklarımdan 2 tanesi hem çok acıdı hem de yaktı. O zaman normal demek ki
Canım bazen kılcala denk getiriyor olabiliriz bende de bir kez doktoruma yazdıracak kadar acı ve morarma olmuştu, giderek toleransımız artıyor sanki

kızlar 4. Günüm çift embrıyo transferi yapıldı asla bir belirtim yok. Belirtisiz gebelik oluşan var mıııııı
Benim hiç belirtim yoktu pozitifi öğrendigum gün sadece 5 dakika bile sürmeyen bir kasik ağrım oldu o kadar şuan 7 haftalık oldum halada aman aman bir belirti yok kendini dinleme canım ben hiç transfer olmamisim gibi kafadan silmiştim film izledim kitap okudum öle yani ama en önemlisi ilaçları saati saatine kullandım transfer sonrası şuana kadar her sabah kalktım progestan ignemi olmaya yürüyerek gittim

İçi ferahlattın bebeğim cidden eşim şehir dışında taziye için gitmek zorunda kaldı annemlerdeyım kız kardeşlerimle gülmekten karnıma ağrılar giriyor bebek gibi de bakıyorlar Allah razı olsun. Avokado havuç suyu kabak çekirdeği badem ceviz herşey tüketiyorum inşAllah olumlu sonuç alırız eşime güzel bir haber veririm peki test yapayım mı sence yada ne zaman yapmalıyım

Kaç yaşındasınız? İnşallah çok güzel geçer sürecin. Miniğiniz size en güzel hediye olur
Perşembe günü kan vericem nasipse

İnşallah bizde verirsin müjdeli haberi benim doktorum transferden 1 hafta sonra test yap dedi yaptım pozitifdi senin doktorun ne zaman test tarihi verdi peki

Kizlarrrr merhabaaa nasılsınız iyi misiniz benim size bir sorum vaarr
Transfer hazırlığına başlayacağız bu ay ama 2. Regl gelmiyor bir türlü tavsiyeniz var mi
Histereskopi polip ameliyati oldum acaba gecikmesini etkiler mi? bir tane 4carpi 3 mm polip alındı regl olmam icin ne yapmam gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…