2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ay amin inşAllah evet bu defa nedense bende test yapmak istemiyoruuum

Reactions: ztt
Yarın test verecekler kimler arkadaşlar? Buradan haberleşelim arada mesajlar olunca kaçırıyorum okumadığım kısımları. Yarın test verecekler beğensin
Ben vericem idrar testi yapmadım hiç bugün 9. Gün yarın inşallah ogrenicez , hayırlı ve sağlıklı gebelik ise pozitif olsun hepimizin hep dualarimdasiniz arkadaşlar benim gibi kim elini açıp yalvarıyorsa Allah'ım hepimize anne baba olmayı nasip etsin diyorum

4.22 den 5.58 oldu ama 2 kat artmamış şuan o kadar kötüyüm ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Canım üzülme demek çok kolay ama , seni en iyi bizler anlarız bu benim 3. Transferim hepimiz umut ediyoruz olsun diye olmayınca yikiliyoruz , ama üzülme ben 12 haftalık bebeğimi kaybettim , onu benden aldılar , Allah'ım bı daha yaşatmasın , sağlıklı olmayan gebelik kendiliğinden biter böylesi daha iyi emin ol , sonradan kaybetmek inan daha zor .

4.22 den 5.58 oldu ama 2 kat artmamış şuan o kadar kötüyüm ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum

bennnn asıl test tarihim tarın ama ben de erken kan testi verenlerdenim yarın artış durumuna bakıcaz :)
Hadi bakalım hayırlısı olsun:) sabah 9da vericem kanı öğlene belli olur heralde çok heyecanlı

İnşallah seninledir bebişin Bende bugün muayene olucam inşallah sorunsuz geçer kafam karma karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…