- 11 Kasım 2023
- 686
- 1.385
- 29
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.681
Canımm merhabalar çok şükür sen nasılsınKizlarrrr merhabaaa nasılsınız iyi misiniz benim size bir sorum vaarr
Transfer hazırlığına başlayacağız bu ay ama 2. Regl gelmiyor bir türlü tavsiyeniz var mi
Histereskopi polip ameliyati oldum acaba gecikmesini etkiler mi? bir tane 4carpi 3 mm polip alındı regl olmam icin ne yapmam gerekir
Çok çok teşekkür ederim sizlerin de hayırlı olsun, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahCanımm merhabalar çok şükür sen nasılsın
Opu sonrası 2. Reglim benim de 7 gün gecikmişti canım bence doğal bir süreç. Normalde doğal olarak regl oluyorsanız beklemek en doğrusu gibiameliyat için de çok geçmiş olsun inşallah , süreciniz hayırlı olsun
Rica ederim , amin inşallah çok teşekkür ederim ben deÇok çok teşekkür ederim sizlerin de hayırlı olsun, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahAllahim bu duyguyu bizlere de nasip etsin normalde adetim çok düzenlidir cyclo diye bir ilaç kullanıyorum ameliyat sonrası icin verildi dediğiniz gibi bekleyeceğim teşekkür ederim
EveettRica ederim , amin inşallah çok teşekkür ederim ben deinşallah mutlu haberler alın bize de yazın , Rabbim yardımcınız olsun tez vakitte gelsin inşallah sizi bekletmesin, insan o kadar sabırsız oluyor ki
Bu ilacı bıraktıktan 10 gün sonra adet görüyorsun cnmÇok çok teşekkür ederim sizlerin de hayırlı olsun, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahAllahim bu duyguyu bizlere de nasip etsin normalde adetim çok düzenlidir cyclo diye bir ilaç kullanıyorum ameliyat sonrası icin verildi dediğiniz gibi bekleyeceğim teşekkür ederim
Hastaneden çıktıktan sonra bir afalladım eve gelince dank etti ağladım ağladım ağladım şu an normalim ara ara sancım oluyor bebeğim benimledir inşallahCanım moralini bozma bazı bebeklerin kalp atışları 8.haftada duyuluyor . Karından mi bakıldı sana
Canım günaydınn , inşallah bebeğin seninledir canım benim Rabbim mutlu mutlu haberler almayı nasip etsinCanlarım günaydın birazdan kan vermeye gidicem ne olur dua edermisinizinşallah hamileyimdir
Aminn bitanem amin değerim inşallah artmıştırCanım günaydınn , inşallah bebeğin seninledir canım benim Rabbim mutlu mutlu haberler almayı nasip etsinkalbim duam seninle ❤
O öyle bir şey değil kuzum ya nasiple alakalı tek tutmaz çift kesin tutar yada tersi gibi bir durum söz konusu değilAcaba 2 transfer yapınca tutma olasılığı daha mı yüksek yani benim ilk denemem ama hani tutsun istiyorum doktorunuz bununla ilgili bisey soyledimi
Hayır opudan öncesinden beri yasak bize meselaAllahım saglıkla Guzel haber almayı nasıp etsın sana canım.
Transfer hazırlıgındayken ılıskı oldumu sızlerde kızlar ?
İnşallah canım pazar günü kan vereceğim nasipseKorkma canım benim gönlünü ferah tutinşallah gebelik belirtilerindir bunlar test falan yapıp moralini bozma sakın sadece kan ver
Canımmmmmmm günaydın inşallah bebeğin seninledir inşallah güzel haberler alırsınCanlarım günaydın birazdan kan vermeye gidicem ne olur dua edermisinizinşallah hamileyimdir
Dualarımız seninle canım umarım seninledir bebişCanlarım günaydın birazdan kan vermeye gidicem ne olur dua edermisinizinşallah hamileyimdir
Kötü düşünme canım benim gebelikte regl ağrısı tarzı ağrı oluyorAminn bitanem amin değerim inşallah artmıştıradet olcakmış hissinden başka hiçbir belirtim yok
Çok zorlamadığın müddetçe bişey olmaz ama yat uzan hemen kalkma transfer günü sayılmıyorBugün benim de transferin 2.günü ama ben sürekli yatmak istemiyorum oturuyorum yürüyorum hareket ediyorum yani bi sorun olurmu acaba
İlk 3 gün yat diyorlar dinlenme halinde olBugün benim de transferin 2.günü ama ben sürekli yatmak istemiyorum oturuyorum yürüyorum hareket ediyorum yani bi sorun olurmu acaba
Dualarımız seninle canım umarım seninledir bebiş
Canım doktor bana sadece ilk gün yat dedi. İkinci günden itibsren gündelik hayatına devam et ama ağır egzersiz yapma ve ağır şeyler kaldırma dedi o kadar. İnan kastıkça daha zor herşey. Ben ikinci günden itibaren transfer olmamışım gibi yaşadım yani. Dediklerine dikkat ettim tabi ama. Yan yatarım genelde yan yatmaya devam ettim hapşuruk öksürük de oldu biraz üşütmüştüm. İdrarda poztifi gördüm yarın kan verme günüm. Hiç kasma psikolojini iyi tut sana iyi gelen şeyler yapİlk 3 gün yat diyorlar dinlenme halinde ol
Geç verdi ayın 1inde transfer oldum çift embrıyo orta kalite ayın 12si test günüm sizce ne zaman yapmalıyım bugün 5. Günİnşallah bizde verirsin müjdeli haberibenim doktorum transferden 1 hafta sonra test yap dedi yaptım pozitifdi senin doktorun ne zaman test tarihi verdi peki
Geç verdi ayın 1inde transfer oldum çift embrıyo orta kalite ayın 12si test günüm sizce ne zaman yapmalıyım bugün 5.
Ben idrar testini 7.gün yaptım silik bir çizgi gördüm 8.gün daha belirgindi. Acele etme canım moralin bozulmasın sonra. Kan vermedim ama 7.günden beri her gün idrar testi yapıyorum. Yarın belli olacak benimde. Hayırlısı olsun senin içinde, inşallah bu dönemde transferlerimizi konuştuklarımızla 9 ay sonra doğum maceraları konuşuyor oluruz..Geç verdi ayın 1inde transfer oldum çift embrıyo orta kalite ayın 12si test günüm sizce ne zaman yapmalıyım bugün 5. Gün