- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Bende İstanbuldayim Çağdaş Aslan da tedavi görüyorumİstanbuldayım ben. Bahçeci Fulya’da başladım. Özkan Özdamar doktorum. Siz neredesiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende İstanbuldayim Çağdaş Aslan da tedavi görüyorumİstanbuldayım ben. Bahçeci Fulya’da başladım. Özkan Özdamar doktorum. Siz neredesiniz ?
Kızlar merhaba. Bende bugün bu serüvene başladım. 31 yaşında 8 yıllık evliyim. İlk 5 sene eşim korundu. Eşimde ve bende her şey normal ama bir türlü hamilelik oluşmayınca tüp bebeğe başladık.Başıma neler gelecek hiç bir bilgim yok. Doktorun dediğini yapıp sonra olacak şeyleri hiç sormadım bile :) bugün adetimin üçüncü günü çağırdılar gittim.vajinal muayenede 13 tane solda 6 tane sağda yumurtam olduğunu dondurulmuş embriyo transferi yapacağını söyledi. Gonal f ve tarlusal verdi. Cumartesi günü kontrole çağırdı. Bir yandan da sigarayı bırakma mücadelesi veriyorum bugün sadece bir tane içtim dua edelim birbirimize
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim inan bende şaşkınım nasıl olabilir diye. Acaba eşin sperm durumu da bu durumu etkileyebilir mi? Eşimde ileri hareket ve ve şekil bozukluğu var. Bu nedenle tüp bebeğe başladık. Doktorum İzmirde özel muayenesi var ama çalıştığı kurum tavmergen. İşlemler orada yapılıyor ve tüm işlemlerin en başında doktorumuz var. Açıkcası ona çok güvendiğim için takılmamaya çalısıyorum ama sayı cidden az. Henüz doktorumla görüşmedim regl olunca görüşeceğim. 14 ekim cumartesi toplandı bugün 3. Günümüz. Yarın embriyolog arayıp bilgi vereceğini söyledi. Hakkımızda hayırlısı hepimiz içinÖncelikle tedaviniz hayırlı olsun size uğur getirsin hepimizin bir tarafı yaralı erkekler genelde bu tür duygularını belli etmiyolar ama biz kadınlar anlayabiliyoruz şey çok dikkatimi çekti 18 yumurtadan nasıl 3 düştü şuan kaçıncı gunlerindeler opu sonrası gaz sancısı kabızlık şişlik 1 haftaya kadar geçiyor siz nerde tedavi goruyosuni
Kızlar merhaba. Bende bugün bu serüvene başladım. 31 yaşında 8 yıllık evliyim. İlk 5 sene eşim korundu. Eşimde ve bende her şey normal ama bir türlü hamilelik oluşmayınca tüp bebeğe başladık.Başıma neler gelecek hiç bir bilgim yok. Doktorun dediğini yapıp sonra olacak şeyleri hiç sormadım bile :) bugün adetimin üçüncü günü çağırdılar gittim.vajinal muayenede 13 tane solda 6 tane sağda yumurtam olduğunu dondurulmuş embriyo transferi yapacağını söyledi. Gonal f ve tarlusal verdi. Cumartesi günü kontrole çağırdı. Bir yandan da sigarayı bırakma mücadelesi veriyorum bugün sadece bir tane içtim dua edelim birbirimize
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim inan bende şaşkınım nasıl olabilir diye. Acaba eşin sperm durumu da bu durumu etkileyebilir mi? Eşimde ileri hareket ve ve şekil bozukluğu var. Bu nedenle tüp bebeğe başladık. Doktorum İzmirde özel muayenesi var ama çalıştığı kurum tavmergen. İşlemler orada yapılıyor ve tüm işlemlerin en başında doktorumuz var. Açıkcası ona çok güvendiğim için takılmamaya çalısıyorum ama sayı cidden az. Henüz doktorumla görüşmedim regl olunca görüşeceğim. 14 ekim cumartesi toplandı bugün 3. Günümüz. Yarın embriyolog arayıp bilgi vereceğini söyledi. Hakkımızda hayırlısı hepimiz içinÖncelikle tedaviniz hayırlı olsun size uğur getirsin hepimizin bir tarafı yaralı erkekler genelde bu tür duygularını belli etmiyolar ama biz kadınlar anlayabiliyoruz şey çok dikkatimi çekti 18 yumurtadan nasıl 3 düştü şuan kaçıncı gunlerindeler opu sonrası gaz sancısı kabızlık şişlik 1 haftaya kadar geçiyor siz nerde tedavi goruyosuni
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim inan bende şaşkınım nasıl olabilir diye. Acaba eşin sperm durumu da bu durumu etkileyebilir mi? Eşimde ileri hareket ve ve şekil bozukluğu var. Bu nedenle tüp bebeğe başladık. Doktorum İzmirde özel muayenesi var ama çalıştığı kurum tavmergen. İşlemler orada yapılıyor ve tüm işlemlerin en başında doktorumuz var. Açıkcası ona çok güvendiğim için takılmamaya çalısıyorum ama sayı cidden az. Henüz doktorumla görüşmedim regl olunca görüşeceğim. 14 ekim cumartesi toplandı bugün 3. Günümüz. Yarın embriyolog arayıp bilgi vereceğini söyledi. Hakkımızda hayırlısı hepimiz içinÖncelikle tedaviniz hayırlı olsun size uğur getirsin hepimizin bir tarafı yaralı erkekler genelde bu tür duygularını belli etmiyolar ama biz kadınlar anlayabiliyoruz şey çok dikkatimi çekti 18 yumurtadan nasıl 3 düştü şuan kaçıncı gunlerindeler opu sonrası gaz sancısı kabızlık şişlik 1 haftaya kadar geçiyor siz nerde tedavi goruyosunuz
O kadar haklısınız ki En azından bu yolda ilerleme imkanı bulan insanlarınız. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHiiiç 3 tane sağlıklı birleşim elde edilmiş diye üzmeyin kendinizi. Bir taneciği bile sizi anne yapmaya yetecek olsun tek derdimiz bu olsun en azından dermanı için yolunda bulunabiliyoruz moral çook önemli diyorlar pozitif pozitif olalım hepimizde
Doğru yere yazdın ama biraz fazla bastın galiba tuşlara 3 kere olmuş aynı yazi sıkıntı değil inşallah elindeki tüm embriyolar günlerine ulaşır ve dondurulur dondurulmuş embriyo transferi yüzde 2 başarıyı yükseltiyomus yüzde 2yi kucumsememek lazım benceYalnış yere mi yazdım
Femerayı ben geçen sene aralık bu sene şubat ve martta kullandım çatlatma iğnesiyle o zamanda gebelik oluşmadı 2. 1. 2 olarakta yumurta oluştu ama kist oluşmadı şimdi hiç bir şey kullanmamma rağmen kist oluşmuşBenmde Nisan mayıs ayında femara kullanmıştım kist oldu bir ayda 2 defa adet oldum ondan sordm ilaçlardan mi acaba dıye Allah herkese en hayırlı şekilde saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Doğru yere yazdın ama biraz fazla bastın galiba tuşlara 3 kere olmuş aynı yazi sıkıntı değil inşallah elindeki tüm embriyolar günlerine ulaşır ve dondurulur dondurulmuş embriyo transferi yüzde 2 başarıyı yükseltiyomus yüzde 2yi kucumsememek lazım bency
Elimin ayarı yok Yeni üyeyim alışamadım henüz İnşallah, çok teşekkür ederim. Haklısınız. Şuanki durumda en ufak oranlar bile bizler için çoook önemliDoğru yere yazdın ama biraz fazla bastın galiba tuşlara 3 kere olmuş aynı yazi sıkıntı değil inşallah elindeki tüm embriyolar günlerine ulaşır ve dondurulur dondurulmuş embriyo transferi yüzde 2 başarıyı yükseltiyomus yüzde 2yi kucumsememek lazım bence
ayy hiç deme yaaa sanki son günlerim gibi davranacak fln düşününce bile sıkıntıya giriyorum yaaa. galiba cagırmayacağım 10 gün temizlik vs yapmam eşim yapsın bakayım yine de yarıj doktoruma soracagımTransfer sonrası dinlenmek lazım kan testine kadar eşlerimiz ne kadar destekcimizde olsa bence ya annemiz yada kayınvalidemiz yanımızda olmalı . Bu arada bende hasta muamelesi görmekten nefret ederim aceba annemle 10gun ne yasiycaz
Medikal parkta canım eve yakın diye tercih ettim yoksa bahçeçideydi aklımAmin canım nerde tedavi görüyorsun
Benim de aynı e2 seviyem 4binlerdeydi ben de araştırıp iyi bi şey sanırım diyip sevinerek doktora yazmıştım meğerse değilmiş erteledik transferiSorma bi hevesle gittim doktora kist çıktı kan verdim değerlerde yüksek çıkınca ertelendi mecburen.
İnşaAllah Canım ya Çift mi donduruldu senın embrıyolarınBen de aynı yollardan geçtim canım her şey normaldi güya ama işte yumurtalar inci gibi dizilmiş çokça ve bu bazen gebelik oluşmasını engelliyor
Mustafa hoca da başarı oranı belki de en yüksek grubuz inşallah bizler de mor kalbimizi alırız
Benim yaş 26 1. Deneme ilk inşaAllah 5. Gün ne oluyor aceba. 5. Gün embrıyomusysa benımkıde oyleBuraya bakabilirsiniz ona göre düzenleme yapayım bende
Evet aynen öyleElimin ayarı yok Yeni üyeyim alışamadım henüz İnşallah, çok teşekkür ederim. Haklısınız. Şuanki durumda en ufak oranlar bile bizler için çoook önemli
Bende adetimi bekliyorum bugün olmam lazım olim ki doktora gidim bende tık yok şuanayy hiç deme yaaa sanki son günlerim gibi davranacak fln düşününce bile sıkıntıya giriyorum yaaa. galiba cagırmayacağım 10 gün temizlik vs yapmam eşim yapsın bakayım yine de yarıj doktoruma soracagım
belirti var mı peki olacakmış hissi.Bende adetimi bekliyorum bugün olmam lazım olim ki doktora gidim bende tık yok şuan
Benimde e2 66 çıkmıştı. 60'in altında olması gerekiyormuş. Progestan da 0,2 çıktı.Benim de aynı e2 seviyem 4binlerdeydi ben de araştırıp iyi bi şey sanırım diyip sevinerek doktora yazmıştım meğerse değilmiş erteledik transferi
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna.ben minigimi almaya geldim transfer olacagım bugün şuan bekliyorum kan fln da istemediler ama oncesinde