2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Muayene olim sana dönüş yaparım canım

Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun tedaviniz inşallah bu denemeniz de herşry yolunda gider
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun tedaviniz bende bi kaç gün oldu sonra geçti
Medikal parkta canım eve yakın diye tercih ettim yoksa bahçeçideydi aklım
Nerede ki medikal Park ve doktorunuz kim acaba
ben minigimi almaya geldim transfer olacagım bugün şuan bekliyorum kan fln da istemediler ama oncesinde
Canım bütün dualarımız seninle inşallah Rabbim sana sımsıkı tutunmasını nasip etsin

Bu sefer inşallah sıkıntısınız atlatırız sen lucrini kendin mi vurdun yoksa hastanede mi vurdurttun
Bence kendin evde rahatlıkla yaparsın
biraz başta karışık gibi gelebilir ama sulu olan karışımı tozlu olan karışıma geçiriyorsun aynı böyle bir şeye vidalar gibi düşün taktıktan sonra avcunun içinde dairevi hareketlerle çevir iyice çözülsün sonra da yapabilirsin

Eczacı istersen hastaneye git falan dedi de kafam karıştı büssürü iğne vurulduk bunu da bi şekilde yapabilirim diye düşünüyordum ben de

kızlar hepinize teşekkür ederim. transfer oldum 2 adet 3. gün iyi kalite. cok kolay ve kısa bi işlemdi hiçbir şey hissetmedim 5 dk sürdü. 20 dk sonea hareket edebilirsin dediler harekette agır iş hariç hiçbir kısıtlama onermedi doktorum. progestan tablet 200 mg günde 3 tane, clexane günde bir, prolutex iğne günde bir, estrofem günde 3 adet sürekli kullanacagım ilaçlar bunlar. transfeeden çıkınca da ovitrella ve progestan iğne tek seferlik yaptılar. 12 gün sonra test dedi nasıl gececek acava günlerim iyi ki burası var paylaşıp rahatlıyoruz

Eczacı istersen hastaneye git falan dedi de kafam karıştı büssürü iğne vurulduk bunu da bi şekilde yapabilirim diye düşünüyordum ben de
Dediğin gibi o kadar iğne yaptık bu da yapılabilir. ben hastane civarındaydım bana da eczane hastanede yaptırabilirsin demişti gittim yaptırdım.

Hayırlı olsun canım benim sana sımsıkı tutunsunlar zaten doktorlar sürekli yatmayı önermiyor kan dolaşımı açısından

Ay hadi maşşallah güzelce tutunsunlar inşallah darısı da başımıza artık

Dediğin gibi o kadar iğne yaptık bu da yapılabilir. ben hastane civarındaydım bana da eczane hastanede yaptırabilirsin demişti gittim yaptırdım.
Ya bi yandan da iyi yapmışsın gonalfleri ben güzel yapıyordum da diğer iğnelerin ucu kalın gelmişti göbeğimi hep morartmıştım baktıkça moralim bozuluyordu

Yerim ben seni yaaaa sulu gözüm benim Allah'ım onu sana sımsıkı tutundursun inşallah bu son mücadelen olur ve minnoş mu minnoş ikizlerin olur amin amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…