- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Varla yok arası olsaydım iyi olurdu muayene olmam lazım opu sonrası içimde neler oldu kist falan olmusmu aceba onu çok merak ediyorumbelirti var mı peki olacakmış hissi.
Gönlünü ferah tut bolca dua et kendini yanlız hissetme biz burdayiz.sorunsuz bir cekilde evine gidersin bizede mutlu haberi verirsinben minigimi almaya geldim transfer olacagım bugün şuan bekliyorum kan fln da istemediler ama oncesinde
Muayene olim sana dönüş yaparım canım
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun tedaviniz inşallah bu denemeniz de herşry yolunda giderKızlar merhaba. Bende bugün bu serüvene başladım. 31 yaşında 8 yıllık evliyim. İlk 5 sene eşim korundu. Eşimde ve bende her şey normal ama bir türlü hamilelik oluşmayınca tüp bebeğe başladık.Başıma neler gelecek hiç bir bilgim yok. Doktorun dediğini yapıp sonra olacak şeyleri hiç sormadım bile :) bugün adetimin üçüncü günü çağırdılar gittim.vajinal muayenede 13 tane solda 6 tane sağda yumurtam olduğunu dondurulmuş embriyo transferi yapacağını söyledi. Gonal f ve tarlusal verdi. Cumartesi günü kontrole çağırdı. Bir yandan da sigarayı bırakma mücadelesi veriyorum bugün sadece bir tane içtimdua edelim birbirimize
Merhaba hoşgeldinizHerkese selamlar
Baktım herkes içinden geçeni dökmüş, dayanamadım ben de yazayım istedim.
İlk tüp bebek deneyimim olucak nasipse.
14 ekim cumartesi günü yumurtalarım toplandı. 18 yumurtadan 3 tane sağlıklı birleşim elde edilmişBir tanesi embriyo oluşmuş diğer ikisinide izleyeceklermiş. Eşime belli etmemeye çalışmaktan çatlamak üzereyim. Çünkü o benden daha hassas durumda şuan. Ne zor işlermiş. Doğal yoldan gebe kalanlar ne şanslı.. Düşünsenize bebek düşünüyorsunuz ve hamile kalıyorsunuz. Ne güzel bir lütuf.. bizim de sınavımız buymuş. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın kızlar. Çooook zor Kasım ayında transferim yapılacak nasipse. Dondurulmuş transfer olacağım. Niyeyse dondurulmuşun şansı daha yüksek gibi geliyor bana yada çevremde hep öyle denk geldiğim için,bana öyle geliyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun Bu arada opu sonrası şişkinlik ne zaman geçiyor Mahvoldum..
Nerede ki medikal Park ve doktorunuz kim acabaMedikal parkta canım eve yakın diye tercih ettim yoksa bahçeçideydi aklım
Canım bütün dualarımız seninle inşallah Rabbim sana sımsıkı tutunmasını nasip etsinben minigimi almaya geldim transfer olacagım bugün şuan bekliyorum kan fln da istemediler ama oncesinde
Bu sefer inşallah sıkıntısınız atlatırızBenimde e2 66 çıkmıştı. 60'in altında olması gerekiyormuş. Progestan da 0,2 çıktı.
Bence kendin evde rahatlıkla yaparsınBu sefer inşallah sıkıntısınız atlatırızsen lucrini kendin mi vurdun yoksa hastanede mi vurdurttun
Hastaneden bişi demediler bende bilemedim hastaneye gittim hemşireye yaptırdım.Bu sefer inşallah sıkıntısınız atlatırızsen lucrini kendin mi vurdun yoksa hastanede mi vurdurttun
Rahim kalınlığı kaç olunca transfer yapılıyor peki mavi hapmi kullaniyosunuz sizkızlar selam dün doktora gittim rahim kalınlığım 8,6 olmuş çarşamba günü tekrar çağırdı transfer günü vereceğini söyledi estroferme devam dedi
Eczacı istersen hastaneye git falan dedi de kafam karıştı büssürü iğne vurulduk bunu da bi şekilde yapabilirim diye düşünüyordum ben deBence kendin evde rahatlıkla yaparsın
biraz başta karışık gibi gelebilir ama sulu olan karışımı tozlu olan karışıma geçiriyorsun aynı böyle bir şeye vidalar gibi düşün taktıktan sonra avcunun içinde dairevi hareketlerle çevir iyice çözülsün sonra da yapabilirsin
Dediğin gibi o kadar iğne yaptık bu da yapılabilir. ben hastane civarındaydım bana da eczane hastanede yaptırabilirsin demişti gittim yaptırdım.Eczacı istersen hastaneye git falan dedi de kafam karıştı büssürü iğne vurulduk bunu da bi şekilde yapabilirim diye düşünüyordum ben de
Rahim kalınlığı kaç olunca transfer yapılıyor peki mavi hapmi kullaniyosunuz siz
Hayırlı olsun canım benim sana sımsıkı tutunsunlarkızlar hepinize teşekkür ederim. transfer oldum 2 adet 3. gün iyi kalite. cok kolay ve kısa bi işlemdi hiçbir şey hissetmedim 5 dk sürdü. 20 dk sonea hareket edebilirsin dediler harekette agır iş hariç hiçbir kısıtlama onermedi doktorum. progestan tablet 200 mg günde 3 tane, clexane günde bir, prolutex iğne günde bir, estrofem günde 3 adet sürekli kullanacagım ilaçlar bunlar. transfeeden çıkınca da ovitrella ve progestan iğne tek seferlik yaptılar. 12 gün sonra test dedi nasıl gececek acava günlerim iyi ki burası var paylaşıp rahatlıyoruz
Nette hep farklı çıkıyor yarv
evet mavi hap netten baktığıma göre 7,5 üzeri olması yeterli ama benim doktor sanırım 10 falan olsun istiyo
Ay hadi maşşallah güzelce tutunsunlar inşallahkızlar hepinize teşekkür ederim. transfer oldum 2 adet 3. gün iyi kalite. cok kolay ve kısa bi işlemdi hiçbir şey hissetmedim 5 dk sürdü. 20 dk sonea hareket edebilirsin dediler harekette agır iş hariç hiçbir kısıtlama onermedi doktorum. progestan tablet 200 mg günde 3 tane, clexane günde bir, prolutex iğne günde bir, estrofem günde 3 adet sürekli kullanacagım ilaçlar bunlar. transfeeden çıkınca da ovitrella ve progestan iğne tek seferlik yaptılar. 12 gün sonra test dedi nasıl gececek acava günlerim iyi ki burası var paylaşıp rahatlıyoruz
Ya bi yandan da iyi yapmışsın gonalfleri ben güzel yapıyordum da diğer iğnelerin ucu kalın gelmişti göbeğimi hep morartmıştım baktıkça moralim bozuluyorduDediğin gibi o kadar iğne yaptık bu da yapılabilir. ben hastane civarındaydım bana da eczane hastanede yaptırabilirsin demişti gittim yaptırdım.
Evet benimde morarmışti baya karnım. Yapış şekli çok etkiliyor morarmayi onu farkettim yaparken.Ya bi yandan da iyi yapmışsın gonalfleri ben güzel yapıyordum da diğer iğnelerin ucu kalın gelmişti göbeğimi hep morartmıştım baktıkça moralim bozuluyordu
Bu süreçte bunda da uzmanlaşacağız gibi duruyor transfer sonrası da büssürü iğne var rabbim hepimize güç versinEvet benimde morarmışti baya karnım. Yapış şekli çok etkiliyor morarmayi onu farkettim yaparken.
Yerim ben seni yaaaa sulu gözüm benim Allah'ım onu sana sımsıkı tutundursun inşallah bu son mücadelen olur ve minnoş mu minnoş ikizlerin olur amin amin aminkızlar hepinize teşekkür ederim. transfer oldum 2 adet 3. gün iyi kalite. cok kolay ve kısa bi işlemdi hiçbir şey hissetmedim 5 dk sürdü. 20 dk sonea hareket edebilirsin dediler harekette agır iş hariç hiçbir kısıtlama onermedi doktorum. progestan tablet 200 mg günde 3 tane, clexane günde bir, prolutex iğne günde bir, estrofem günde 3 adet sürekli kullanacagım ilaçlar bunlar. transfeeden çıkınca da ovitrella ve progestan iğne tek seferlik yaptılar. 12 gün sonra test dedi nasıl gececek acava günlerim iyi ki burası var paylaşıp rahatlıyoruz