- 12 Kasım 2023
- 80
- 188
- 35
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.521
Ayyy çok sevindim canım benim bende Çarşamba günü gidiyorum 7 haftalık oluyor inşallah duyarım kalp atışını bendede arada açık kahve leke oluyor akıntı gibi o kadar
İnşallah canım sen ilaçlara devam ediyormusun şu ilaclardanda kurtulsaydikİnşallah bebeğim senin haftan uyumlu kalp atışını duyarsın inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün kendimi heba etmiştim bebek yok diye sadece haftası uyumlu değil inşallah haftasını yakalar dedi doktor ama iyi gidiyor
Bebeğim coraspine bı hafta sonra başlayacam estrofem günde 3 devam progestan dex günde bı tane göbekten devam progestan fitil sabah akşam 2 devam artı folik asit günde bı devam sadece oksapar i kestik beni maffetti göbeğim mosmor onu kesince kanamam da durdu Allah im o kadar çok ilaç içiyoruz ki keşke hiç birine ihtiyaç duymasak aynen canım kurtulamadik bı türlüİnşallah canım sen ilaçlara devam ediyormusun şu ilaclardanda kurtulsaydik
Bende günde 4 kere estrofem 1 kere progestan kalçadan coraspin Demir ilacı folik asit tiroid ilaci ve oksapar son 1 hafta aşırı derece morarma oldu yani artık iğne yaparkenBebeğim coraspine bı hafta sonra başlayacam estrofem günde 3 devam progestan dex günde bı tane göbekten devam progestan fitil sabah akşam 2 devam artı folik asit günde bı devam sadece oksapar i kestik beni maffetti göbeğim mosmor onu kesince kanamam da durdu Allah im o kadar çok ilaç içiyoruz ki keşke hiç birine ihtiyaç duymasak aynen canım kurtulamadik bı türlü
Bende günde 4 kere estrofem 1 kere progestan kalçadan coraspin Demir ilacı folik asit tiroid ilaci ve oksapar son 1 hafta aşırı derece morarma oldu yani artık iğne yaparken
Amin canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınKıyamam canım benim ya senin ilaçlar daha fazlaymış oksapar çok yakiyo Allah yardımcımiz olsun artık Rabbim görüyor herşeye razı geliyoz inşallah bir gün kucağımıza sağlıklı bebisler nasip etsin
Hiç kasıkta arasıra iğne batması gibi fln da mı olmadı peki , benim ilk transferimde oyle olmuştu ben ordan anlamıştım hamile olduğumu , şuan hiç bişey yok ya gram belirtim yok senin de mi oyleydiKorkma gerek yok bende hiç belirti olmadı
Oksapari yaptiktan sonra üzerine pamukla basılı tut , dik açıyla yap , o zaman morarmiyor.Bende günde 4 kere estrofem 1 kere progestan kalçadan coraspin Demir ilacı folik asit tiroid ilaci ve oksapar son 1 hafta aşırı derece morarma oldu yani artık iğne yaparken
Maşallah iyi dayanmışsın canım test yapmadan umarım bebek belirtileridirCanlar bişey soracağım. Transferin 10.günündeyim. Dünden beri sürekli bişeylere midem bulanıyor. Her zaman sıktığım hafif çiçeksi parfümümü sıktım şuan midem bulana bulana başım döndü ya dün de haşlanmıl yumurta için aynı şeyler oldu. Ya hamilelik belirtisi desem çok erken değil mi böyle bulantılar için yani sebebini bulamadım can sıkıcı olmaya başladı sürekli bulanması
Önceki sayfalarda idrar testimi paylaştım canım hiç durur muyumMaşallah iyi dayanmışsın canım test yapmadan umarım bebek belirtileridir
Ben de 28 inde transfer oldum hala test yapmadım sabrediyorum çok zor olsa da iyikide yapmamışım lütfen erken yapmayın kızlar sonra kendimizi üzüyoruz 8. 9. Günde pozitife dönen çok kişi gördüm buralarda özellikle idrar testi kesin değil kendinizi üzmeyin lütfen olumlu düşünüp duayı bırakmayın
Amin inşallah Allah razı olsunBenden 1 gün önce transfer olmuşsun hiç olumsuzluğa düşme bugün yaptığım testte bende tek çizgi sandım başta hiç belirmedi sonradan çok silik çizgiyi gördüm yani belki de bu testi dün yapmış olsaydım o silik çizgi hiç olmayacaktı yani tek çizgi görüp bende üzülecektim tutmadı diye düşünecektim belki de ki bilmiyorum halen zaten tutup tutmadığını bu testlere çokta güven olmuyor en doğrusu kan ama dünden bugüne fark işte umudunu yitirmeden beklemeye devam etmelisin bu platformda idrarda tek çizgi görüp kanda gebe çıkan çok örnek gördük hep dua ederim Allahım hasretlik çeken herkesin kucağını doldur diye içinde de bizlerin
Yok maalesef açıkma ve mide bulantısı var oda ilaçlardan sanırım yan etki yapıyorİnşaAllah canım benım, nasılsın Belırtın felan varmı
Bende aynı kullanıyorum birde iğnelerKızlar transfwr surecınde sızde ıstah artışı oldu mu.?? Ben balık yag vıtamın corasprin gunde 1 birde estrofem kullanıyorm gunde 3
İlaçlar yan etki yapıyor ondan oluyormuş sanırım ayaklarım doktara gidiyorum şimdiCanım çok geçmiş olsun ya psikolojik olabilirmi kafana bişey takma ya ilaç varsa doktoruna bildir belki kullan der kaşıntı yapıyorsa yada yanıyorsa yoğurt sür istersin
Dualarım seninle canım sende kap gel minişiniGünaydın kızlar transferim 11 de yoldayız şuan dua edin lütfen pozitif olur inş
evet bende öyle düşünmüştüm, akşam hastaneye sordum anestezi de yapar dedi, Bugün daha iyiyim, yok ağızdan değil fitil olarak,Progesterondan olabilir başka kullanan arkadaşım mide bulantısı yapıyor ben de demişti çünkü ağızdan mı kullanıyorsun öyle olunca yan etkisi daha fazla belli ediyor çünkü ben de fitil kullandığımda etmiyordu
Ben de 28 inde transfer oldum hala test yapmadım sabrediyorum çok zor olsa da iyikide yapmamışım lütfen erken yapmayın kızlar sonra kendimizi üzüyoruz 8. 9. Günde pozitife dönen çok kişi gördüm buralarda özellikle idrar testi kesin değil kendinizi üzmeyin lütfen olumlu düşünüp duayı bırakmayın
Günaydın bugün 11.günüm ve sabah erkenden idrar testini yaptım yine tek çizgiyle uyanmış oldum. Bu saatten sonra çok da umutlu olamıyorum. Kendi adıma olumsuzluk ve karamsar bir haldeyim. Dua okurken bile ağlamaktan adapte olamıyorum. İşbaşı yaptım aşırı duygusalım ve dalgınım üzgünüm.Benden 1 gün önce transfer olmuşsun hiç olumsuzluğa düşme bugün yaptığım testte bende tek çizgi sandım başta hiç belirmedi sonradan çok silik çizgiyi gördüm yani belki de bu testi dün yapmış olsaydım o silik çizgi hiç olmayacaktı yani tek çizgi görüp bende üzülecektim tutmadı diye düşünecektim belki de ki bilmiyorum halen zaten tutup tutmadığını bu testlere çokta güven olmuyor en doğrusu kan ama dünden bugüne fark işte umudunu yitirmeden beklemeye devam etmelisin bu platformda idrarda tek çizgi görüp kanda gebe çıkan çok örnek gördük hep dua ederim Allahım hasretlik çeken herkesin kucağını doldur diye içinde de bizlerin
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci
gün
çift28
Kasım@merry06 26 1.ci deneme 5.ci
günKasım @Xiangwei 40 4.cü deneme 3.cü
gün
çift23
Kasım@nesem35 35 2.ci deneme 5.ci
gün
çift9
Kasım@madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci
gün15
Kasım1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci
gün2
Kasım@tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü
gün
çift17
Ekim@ig_budan 33 1.ci deneme 5.ci
gün20
Kasım@Derinmis 31 1.ci deneme 3.cü
gün
çift26
KasımGizemmDY 28 1.ci deneme 5.ci
gün15
Kasım@Zehra2345 25 2.ci deneme 5.ci
gün
çift7
Kasım@filozofia 31 1.ci deneme 5.ci
gün18
Kasım@Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
Kasım@Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü
gün
3embriyo24
Kasım@Simgenurr 31 1.ci deneme 5.ci
gün13
Kasım@ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü
gün31
Ekim@minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü
gün2
KasımA alohomoraaa 31 1.ci deneme 5.ci
gün24
Kasım@perisko 39 3.cü deneme 5.ci
gün
çift3
Kasım@ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü
gün1
KasımE Esra2015 32 2.ci deneme 5.ci
gün5
Aralık@minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci
gün22
Kasım@brcn95 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
Kasım
@Panda3426 2.ci deneme 5.ci
gün
çift29
Kasım@LEYLA_3434 39 1.ci deneme 3.ci
gün
çift4
Kasım@elfkrks 24 3.cü deneme 5.ci
gün
çift4
Kasım@heemsiree 25 1.ci deneme 3.cü
gün
çift1
Kasım@qamzeekizyildirim 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
Kasım@mira kaya64 24 1.ci deneme 5.ci
gün3
Kasım@busyk 25 2.ci deneme 5.ci
gün6
Kasım@SnyKds 38 2.ci deneme 5.ci
gün
Çift6
Kasım@aysgl 26 1.ci deneme 3.cü
gün10
Kasım@Elif9494 29 1.ci deneme 3.cü
gün
Çift10
Kasım@hayatgunces 27 1.ci deneme 5.ci
gün10
Kasım@1649y 22 1.ci deneme 5.ci
günKasım @Eylul yagmur 27 1.ci deneme 5.ci
gün12
Kasım@Glz1 24 4.cü deneme 3.cü
gün
Çİft6
Kasım@busalb14 30 3.cü deneme 5.ci
gün
Çift10
Kasım@Nigarnigar 30 3.cü deneme 5.ci
gün9
Kasım@partalina_ 42 4.cü deneme 3.cü
gün
Çift18
Kasım@Limon agacim 31 3.cü deneme 5.ci
gün8
Kasım@kardasyan 30 1.ci deneme 5.ci
gün
çift15
Kasım@cupc 24 2.ci deneme 5.ci
gün17
Kasım@gamze9183 32 1.ci deneme 5.ci
gün15
Kasım@Bihemta 29 2.ci deneme 5.ci
gün13
Kasım@Baharibosimsek 32 1.ci deneme 5.ci
gün16
Kasım@lalih022 27 2.ci deneme 5.ci
gün20
Kasım@Safransari 38 1.ci
deneme3.cü
gün23
Kasım@astana7 26 3.cü deneme 5.ci
gün
çift15
Kasım@Hay8507 40 5.ci deneme 3.cü
gün
çift22
Kasım@Dfn1903 33 4.cü deneme 5.ci
gün4
Aralık@Neva89 34 1.ci deneme 4.cü
gün18
Kasım@ramses09 33 3.cü deneme 3.cü
gün
çift23
Kasım@Pervinsn 27 1.ci
deneme5.ci
gün
çift16
Kasım@aslisss61 29 1.ci deneme 5.cü
gün
çift6
Kasım@ellanr 30 2.ci
deneme3.cü
gün14
Kasım@Iremsu2700 30 2.ci deneme 5.ci
gün28
KasımK kasimannesi 32 1.ci deneme 5.ci
gün2
Kasım@Ay Isigi16 28 1.ci deneme 5.ci
gün27
Kasım@smu 32 4.cü deneme 5.ci
gün22
Kasım@nasinp kismet 35 1.ci deneme 5.ci
gün29
Kasım@User5li 36 5.ci
gün
çift18
Kasım@CNN Kaya 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift24
Kasım@mrslovetomom 33 1.ci deneme 5.ci
gün29
Kasım@ztt 26 1.ci deneme 5.ci
gün25
Kasım@ozge2408 30 1.ci
deneme5.ci
gün30
Kasım
Canımm maşallah net görünüyor Rabbim yarın da çok güzel değerler nasip etsin inşallahGünaydın Hanımlar bugün 9. Günüm idrar testi yaptım böyle çıktı. Yarın 10. Gün kan tahlili vericem. Hamileyim Galiba bi hayır duanızı bekleriminşallah tutunmuştur Bebeğimmm