2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ayyy çok sevindim canım benim bende Çarşamba günü gidiyorum 7 haftalık oluyor inşallah duyarım kalp atışını bendede arada açık kahve leke oluyor akıntı gibi o kadar

İnşallah bebeğim senin haftan uyumlu kalp atışını duyarsın inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün kendimi heba etmiştim bebek yok diye sadece haftası uyumlu değil inşallah haftasını yakalar dedi doktor ama iyi gidiyor

İnşallah canım sen ilaçlara devam ediyormusun şu ilaclardanda kurtulsaydik

İnşallah canım sen ilaçlara devam ediyormusun şu ilaclardanda kurtulsaydik
Bebeğim coraspine bı hafta sonra başlayacam estrofem günde 3 devam progestan dex günde bı tane göbekten devam progestan fitil sabah akşam 2 devam artı folik asit günde bı devam sadece oksapar i kestik beni maffetti göbeğim mosmor onu kesince kanamam da durdu Allah im o kadar çok ilaç içiyoruz ki keşke hiç birine ihtiyaç duymasak aynen canım kurtulamadik bı türlü

Bende günde 4 kere estrofem 1 kere progestan kalçadan coraspin Demir ilacı folik asit tiroid ilaci ve oksapar son 1 hafta aşırı derece morarma oldu yani artık iğne yaparken

Kıyamam canım benim ya senin ilaçlar daha fazlaymış oksapar çok yakiyo Allah yardımcımiz olsun artık Rabbim görüyor herşeye razı geliyoz inşallah bir gün kucağımıza sağlıklı bebisler nasip etsin
Bende günde 4 kere estrofem 1 kere progestan kalçadan coraspin Demir ilacı folik asit tiroid ilaci ve oksapar son 1 hafta aşırı derece morarma oldu yani artık iğne yaparken

Amin canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızlar genel bilgilendirme amaçlı yazıyorum benim ilk gebeligimde 12. Haftada oksapari kesti doktorum , ve haftasina bebeğin kalbi durdu , meğer kan pıhtılaşma bozukluğum varmış , şuan gebelik olursa 9 ay boyunca kan sulandırıcı kullanicam , bu durumu sorun doktorlariniza lütfen.

Canlar bişey soracağım. Transferin 10.günündeyim. Dünden beri sürekli bişeylere midem bulanıyor. Her zaman sıktığım hafif çiçeksi parfümümü sıktım şuan midem bulana bulana başım döndü ya dün de haşlanmıl yumurta için aynı şeyler oldu. Ya hamilelik belirtisi desem çok erken değil mi böyle bulantılar için yani sebebini bulamadım can sıkıcı olmaya başladı sürekli bulanması

Maşallah iyi dayanmışsın canım test yapmadan umarım bebek belirtileridir

Maşallah iyi dayanmışsın canım test yapmadan umarım bebek belirtileridir
Önceki sayfalarda idrar testimi paylaştım canım hiç durur muyum çift çizgiyi gördüm idrar testinde ama tabi asıl sonuç için perşembeyi bekliyorum. Bulantı normalde 1 aylık hamileyken falan başlar bizim tüpişko bebişkolarda daha mı erken oluyor acaba ya. Beynim döndü bulantıdan bu sabah

Umud var hala hamd olsun
Amin inşallah Allah razı olsun
İnşaAllah canım benım, nasılsın Belırtın felan varmı
Yok maalesef açıkma ve mide bulantısı var oda ilaçlardan sanırım yan etki yapıyor
Kızlar transfwr surecınde sızde ıstah artışı oldu mu.?? Ben balık yag vıtamın corasprin gunde 1 birde estrofem kullanıyorm gunde 3
Bende aynı kullanıyorum birde iğneler
Canım çok geçmiş olsun ya psikolojik olabilirmi kafana bişey takma ya ilaç varsa doktoruna bildir belki kullan der kaşıntı yapıyorsa yada yanıyorsa yoğurt sür istersin
İlaçlar yan etki yapıyor ondan oluyormuş sanırım ayaklarım doktara gidiyorum şimdi
Günaydın kızlar transferim 11 de yoldayız şuan dua edin lütfen pozitif olur inş
Dualarım seninle canım sende kap gel minişini

evet bende öyle düşünmüştüm, akşam hastaneye sordum anestezi de yapar dedi, Bugün daha iyiyim, yok ağızdan değil fitil olarak,

Günaydın bugün 11.günüm ve sabah erkenden idrar testini yaptım yine tek çizgiyle uyanmış oldum. Bu saatten sonra çok da umutlu olamıyorum. Kendi adıma olumsuzluk ve karamsar bir haldeyim. Dua okurken bile ağlamaktan adapte olamıyorum. İşbaşı yaptım aşırı duygusalım ve dalgınım üzgünüm.

Günaydın Hanımlar bugün 9. Günüm idrar testi yaptım böyle çıktı. Yarın 10. Gün kan tahlili vericem. Hamileyim Galiba bi hayır duanızı beklerim inşallah tutunmuştur Bebeğimmm
Canımm maşallah net görünüyor Rabbim yarın da çok güzel değerler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…