- 1 Aralık 2023
- 131
- 329
- 32
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.541
Canım çok üzgünümGünaydın bugün 11.günüm ve sabah erkenden idrar testini yaptım yine tek çizgiyle uyanmış oldum. Bu saatten sonra çok da umutlu olamıyorum. Kendi adıma olumsuzluk ve karamsar bir haldeyim. Dua okurken bile ağlamaktan adapte olamıyorum. İşbaşı yaptım aşırı duygusalım ve dalgınım üzgünüm.
Canım benim burada senin güzel yorumlarını okurken hep çok mutlu oldum , çok zor bir durum ama Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah bundan sonrası için her şey çok güzel olsunGünaydın bugün 11.günüm ve sabah erkenden idrar testini yaptım yine tek çizgiyle uyanmış oldum. Bu saatten sonra çok da umutlu olamıyorum. Kendi adıma olumsuzluk ve karamsar bir haldeyim. Dua okurken bile ağlamaktan adapte olamıyorum. İşbaşı yaptım aşırı duygusalım ve dalgınım üzgünüm.
Hayırlı olsunGünaydın Hanımlar bugün 9. Günüm idrar testi yaptım böyle çıktı. Yarın 10. Gün kan tahlili vericem. Hamileyim Galiba bi hayır duanızı bekleriminşallah tutunmuştur Bebeğimm
Test hangi marka yapıyorsunuz erken gebelik testi mi normal eczanede satılan 20 TL olan bebe time tarzı test miHayırlı olsunbenim daha silik çıkmıştı bugün kan verdim 22,63 çıktı. Demek ki test yaparken 10 15 lerde falandı o değerlerde silik çıktı. Bir önceki gün de çıkmamıştı. Bu erken gebelik testi en az kaç beta hcgde sonuç veriyor öğrenmiş olduk
kalbim kırık ama onu ne yapacağım bu satırları yazarken gözlerim dolu dolu 11.gün oldu idrarda çıkacak kadar dahi bir şey maalesef olmadı zaten kan sonucu çıksa ne olacak muhtemelen kimyasal olacak artık buradakilerden az çok anlayabiliyorum. teşekkür ederim elimden geldiğinde herkese destekleyici yorumlar attım ister istemez azda olsa ben de bekledim ama maalesef aynı şeyi göremedim hakkında en güzeli olsun canım bebeğinle ömür boyu mutluluklar dilerim.Canım benim burada senin güzel yorumlarını okurken hep çok mutlu oldum , çok zor bir durum ama Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah bundan sonrası için her şey çok güzel olsunki hala ve hala kan sonucu görmedik belli olmaz henüz
canım hayal kurmak da bir yere kadar ben herkesten daha zor bir şekilde bu yola başlamak zorunda kaldım. eşimde hiç sperm yoktu bende de kistik olarak yumurta çokluğu vardı. bunca şeye rağmen çok çabaladım ama yıprandım herkesin avucuna gelenler bunca yılda bana hiç gelmedi ne yaparsam yapayım hayatım boyunca evliliğimi de yaparken hep haksızlığa uğradım hep yıprandım hep kahrolan ben oldum. çok uzak değil transfer sürecine başladığımızda eşimin altındaki arabasını aldı annesi ve abisi daha ne diyeyim bize yapılan haksızlığı daha nasıl ifade edeyim. Rabbim bunca şeyi görseydi benim de elimden tutar yaşama sevincimi evliliğimi ayakta tutacak yavrumu verirdi. söyleyeceklerim bu kadar desteğin için teşekkür ederim canım. Allah yolunu açık etsin.Canım çok üzgünümne gelirse allahtan ol der olur. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasib etsin duanı ihmal etme. Allah olmayacak şeyin hayalini kurdurmazmış derler hep inancın olsun
Kuzum hiç ümitsizliğe kapılma bende senin gibiyim ama daha kan yaptırmadın idrara düşmemiş olabilir kan tahlili ne zaman yaptırcan dokturum özellikle bana idrar yapma demişti idrarda görmeyebilirsin demişti bak bende umudum yok ama dünkü sonuca göre bir tık umutladım yarın benim için belli olucak herşeyGünaydın bugün 11.günüm ve sabah erkenden idrar testini yaptım yine tek çizgiyle uyanmış oldum. Bu saatten sonra çok da umutlu olamıyorum. Kendi adıma olumsuzluk ve karamsar bir haldeyim. Dua okurken bile ağlamaktan adapte olamıyorum. İşbaşı yaptım aşırı duygusalım ve dalgınım üzgünüm.
Yarın sabah 9.20 de randevum var kan sonuçum çıkınca paylaşırım mutlakaHayırlı olsunbenim daha silik çıkmıştı bugün kan verdim 22,63 çıktı. Demek ki test yaparken 10 15 lerde falandı o değerlerde silik çıktı. Bir önceki gün de çıkmamıştı. Bu erken gebelik testi en az kaç beta hcgde sonuç veriyor öğrenmiş olduk
ben cumartesi verdim 278 çıktı pazartesi bi daha istediler dün verdim 899 çıktı yarın yine vericem bi de görebilirsek kese bakalım dedi doktorum.Kızlar test sonucu pozitif olanlar bir daha nezaman test yapacaksınız ikigune bir mi?
o his bende de vardı adet tarihine yaklaşınca bende de bir sürü adte belirtisi oldu ama onlar hamileli belirtisi de olbiliyormuş bakAdet ağrıları çekiyorum kuzum yani olcakmış hissi var
Canım benimm biz her zaman buradayız desteğe ihtiyacın olduğunda, ben sizi gerçekten çok samimi görüyorum ki dediğim gibi senin mesajların hep içimi ısıttı. Hiç belli olmaz canım benim kan sonucun seni yanıltabilir inşallah da çok güzel bir değerle bebişini öğrenirsin Allahım yardım etsinkalbim kırık ama onu ne yapacağım bu satırları yazarken gözlerim dolu dolu 11.gün oldu idrarda çıkacak kadar dahi bir şey maalesef olmadı zaten kan sonucu çıksa ne olacak muhtemelen kimyasal olacak artık buradakilerden az çok anlayabiliyorum. teşekkür ederim elimden geldiğinde herkese destekleyici yorumlar attım ister istemez azda olsa ben de bekledim ama maalesef aynı şeyi göremedim hakkında en güzeli olsun canım bebeğinle ömür boyu mutluluklar dilerim.
İnşallah kuzum dünkü kan testim 4.22 çıktı dokturum 2 gün sonra tekrarla dedi yükselirmiki sence? Cumartesiden beri adet ağrıları çekiyorum bi sağ kasığım ağrıyor bi sol kasığım ağrıyor ayakta uzun durunca belime vuruyor gebelik var mıki ya çok korkuyorum beno his bende de vardı adet tarihine yaklaşınca bende de bir sürü adte belirtisi oldu ama onlar hamileli belirtisi de olbiliyormuş bakseninde öyledir inşallah kendini strese sokma lütfen sabırla bekle
bunu kullandımTest hangi marka yapıyorsunuz erken gebelik testi mi normal eczanede satılan 20 TL olan bebe time tarzı test mi
Yaa maşallah darısı bana olsun inşallahÇok şükür bende iyim kalp atışı görüldü nihayet oksapar i kesti doktor onu kesince kanamam durdu çok şükür az az kahve lekem var o kadar 3 hafta sonra tekrar kontrol bakalım
Benim hiç belirtim olmadı canım kan sonucumu almaya gidicegim zaman sadece kasığım hafif bir şekilde ağrıdı ben dedim heralde olmadı zaten geçti hemenHiç kasıkta arasıra iğne batması gibi fln da mı olmadı peki , benim ilk transferimde oyle olmuştu ben ordan anlamıştım hamile olduğumu , şuan hiç bişey yok ya gram belirtim yok senin de mi oyleydi
İlk başlarda hiç morarma olmadı şuan 4.kutuyu kullanıyorum bu hafta morarmaya başladı bu yöntemi deniycemOksapari yaptiktan sonra üzerine pamukla basılı tut , dik açıyla yap , o zaman morarmiyor.
Canım sen hangi ilaçları kullaniyorsun ben şuan 6+6 haftalık hamileyim bende mide bulantısı yok estrofem kullaniyosan böle hissetmen normalCanlar bişey soracağım. Transferin 10.günündeyim. Dünden beri sürekli bişeylere midem bulanıyor. Her zaman sıktığım hafif çiçeksi parfümümü sıktım şuan midem bulana bulana başım döndü ya dün de haşlanmıl yumurta için aynı şeyler oldu. Ya hamilelik belirtisi desem çok erken değil mi böyle bulantılar için yani sebebini bulamadım can sıkıcı olmaya başladı sürekli bulanması
Şimdiden hayırlı olsun canım dikkat et kendine test gününe kadarKızlar transferim oldu çok şükürkan testi 8.gün istedi benim doktor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Estrofem kullanıyorum canım ama bayadır kullanıyorum yani bugunlerde etki etmesi garip oldu. Herşey ama herşey çok yoğun ve ağır kokuyor inanılmaz bir yorgun halsiz ve huyussuzum bugunCanım sen hangi ilaçları kullaniyorsun ben şuan 6+6 haftalık hamileyim bende mide bulantısı yok estrofem kullaniyosan böle hissetmen normal
Yani normalde sen keseyi yarın gorucektin ama pazar günü gördün yarında kalp atışına çağırdı dimi çok sevindim senin adına Allah hayırla duymayı nasip etsin 11 ci gün 86 çıktı dimiCanım benim normalde çarşamba kese günüm Bi aksilik olunca pazar günü muane esnasında kese görüldü doktorum büyük ihtimalle çarşamba kalp atışı duyulur dedi ilk beta 86 dört gün sonra yaptık 422 çıktı