2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Sabahları ac karnına 1 kaşık zeytinyağı iç canim çok iyi geliyor

Insallah canım benim Rabbım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagi boş boynu bükük kalmasın

Arkadaşlar dün regl olmuştum bugün doktora geldim muayenede sadece iki tane folikul gözüküyor ikisinin boyutuda 6 mm dedi
Canım çok sıkıldı ağlamamak için zor tuttum kendimi. Yarın ilaçlara başlıyorum sizce bu sayı ilaç kullandıkça Yumurta toplamaya kadar artar mı yoksa ilaçlar sadece olan bu iki yumurtayı mı geliştirmek için
Birde rahim kalınlığına 4 mm dedi ama o zaten ilaçlar ile kalınlaşıyor sanırım

Sağol canım bugün nasilsin
Belirtisiz devam canım
Moralini bozma geç döllenmiş olabilir bazen teste cikmayabiliyor
İnşallah canım

Yok canım ne alaka nasip herşey içimde vardı zaten tutuyordum ama keşke de tutumaya devam etseydim

Benim muayenelerde hep 10 tane sayıyordu yumurta toplamada 13 tane toplandı

Kızlar başka konuda yardımınıza ihtiyacım var napıcamı şaşırmış durumdayım napsem geçmiyo korkmaya başladım kendimden ayaklarımın altı sürekli böyle oluyor ayakta duramıyorum crebros diye bi ilaç var ama bu durumda kullanmaya korkuyorum başka ne yapabilirim cildiyeye randevu düşünemiyorum görüntü için özür dilerim bazen el parmaklarım da da oluyor böyle kurdeşen döküyorum sanırım hala alerjide tetiklemeye devam ediyor sanırım

Eklentiler

• IMG20231201214022.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…