2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kapılmaaa :) Biliyorsun ki benim taa kaçıncı gün idrar testinde çitf göründü :) Dur daha 6 gün daha sabır. Bir anda çıkar o
İyiyim nasipten öteye yol yok bakalım
kuzum daha çok erken idrara geç düşüyor üzme kendini sakın, daha bi şey belli değil ki ve belli olması için çok erken
Daha var zaman dediğiniz gibi
Hevese geldim yaptım ama üzüldüm biraz eşim benden çok hevesli bu defa ona bu hayal kırıklığını yaşatmak istemiyorum
Olumsuz kızlar cok üzgünüm 0.2 cıkmış

Merhaba ne zaman transfer oldunuz
28 Kasım'da oldum 5.ci gün çift

Canım benimm hiç belli olmaz ki daha hiç kendini üzme hem çok su içiyoruz , o kadar doğal ki çıkmaması sen kendini üzme lütfen daha kan gününe bile 6 gün var

Canım benimm hiç belli olmaz ki daha hiç kendini üzme hem çok su içiyoruz , o kadar doğal ki çıkmaması sen kendini üzme lütfen daha kan gününe bile 6 gün var
Üzüldüm biraz yalan değil ama dediğim gibi nasipten öteye yol yok umarım pozitife döner artık yapmayıp test gününü bekleyeceğim cuma yada cumartesi kan veririm pazara geliyor 10u

Bende 30 kasım taze transfer çift oldum 12 si test günüm. Bygün transfer günüm hariç 4. Günüm test taptım tek çizgi çıktı benimde

Vala aldım eve doğru gidiyorum

Üzüldüm biraz yalan değil ama dediğim gibi nasipten öteye yol yok umarım pozitife döner artık yapmayıp test gününü bekleyeceğim cuma yada cumartesi kan veririm pazara geliyor 10u
İnşallah canım benim olumlu düşün inşallah bebişlerin seninledir , bence idrar için çok erken her bünye farklı ancak daha kana karışıyor olabilir Cuma ya da cumartesi hayırlı sonuçlar alalım canım inşallah

lütfen üzme kendini. Burda bir çoğumuz senden enerji alıyoruz Dayanamayıp erken yapmışsın testi daha zamanın var. Dinlenip güzel ve olumlu düşünmeye yönel lütfen Dualarımdasın
İyiyim canım yapacak bişey yok acele ederseniz böyle olur dedi sanırım bakalım bekleyeceğim artık gerisi takdiri ilahi

Sende erken yapmışsın hemde 4 ben 6 da zor dayandım yapmamak için ama dayanamayıp yaptım
Aynen işte seninkide benimkide erken arkadaşım ben gecen denemem 11. Gün kan değerim 23 hcg 2 gün sonra yani 14. Gün 46 16. Gün 101 olarak yükseldi hamileliğim oldu ama 4. Ayda benden kaynaklanan sebeble kan pıhtılasması sebebiyle kalbi durdu bu 3. Denemem bakalım ne olacak Rabbim hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…