2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yok heyecanım burada transfer olan yada tahlil veren herkesle zirveye çıkıyor 😃😃
ben daha regl olmayı bekliyorum.
Her ay gününü şaşmayan şey bu ay bir türlü gelmedi.
Ama burada gördüğüm her pozitifte sanki benimki de pozitif olacakmış gibi geliyor umutlanıyorum, tabi her negatifte de umudum kırılıyor
Canımmm benim inşallah seninde pozitif hayırlı haberlerini alıcaz allahın izniyle 🙏🙏🙏🙏 dualarım senle sizinle hep 🙏🙏🧿

Merhaba. Benim de 5.gün embriyosu 29 Kasim çarşamba transfer edildi. 10 Aralik test günüm ama dayanabileceğimi dusunmuyorum pzt ya da sali gunu erken gebelik testi yapacagim. Hepimiz güzel haberler aliriz insallah 🥹
Zamanında yaptırana pek şahit olmadık zaten 😂 bol bol pozitif haberlere inş

Geç oldu biraz kusura bakma bana 450ml lik veriyorlardı her seferinde 450ml 3000₺ idi 900ml 6000 normal yani aynı şeye denk geliyor :)
Evet öyleymiş, bugün benim adetimin 12.günü, az önce çatlatma iğnemi yaptım, toplam 10 gün gonalf, 8 gün cetrotide kullanmış oldum, pazartesi toplama olacak inşaAllah,

Kizlar bu arada ben son 1 sene icinde 2 dış gebelik gecirdim 2 tüpüm de alındı artık doğal yoldan imkansız. Bu ilk tüp bebek denemem. Çok şükür bir oğlum var 7 yaşında doğal yoldan olmuştu sonra başıma böyle birşey geleceğini tahmin etmemiştim. A Ay Isigi16 test yapmış mıydın transfer günlerimiz yakınmış 6. Günde idrar testi belli olan var mı acaba 5.gün embriyosundan

Evet öyleymiş, bugün benim adetimin 12.günü, az önce çatlatma iğnemi yaptım, toplam 10 gün gonalf, 8 gün cetrotide kullanmış oldum, pazartesi toplama olacak inşaAllah,
İnşallahh kaliteli embriyolar oluşurr benden 10 yumurta toplanmıştı 5 tane embriyo oluşmuş 5. Gün :)) ben cetrotide kullanmadım o ne işe yarıyor acaba?

X