- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.961
Aminnn inşallahh kuzum benim heycan ve korku içindeyim zangır zangır titriyorumAmiin canım benim çokça dua edelim birbirimize Minişlerimiz bizimle kalsın sağlıcakla inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn inşallahh kuzum benim heycan ve korku içindeyim zangır zangır titriyorumAmiin canım benim çokça dua edelim birbirimize Minişlerimiz bizimle kalsın sağlıcakla inşallah
Canımmm benim inşallah seninde pozitif hayırlı haberlerini alıcaz allahın izniyle dualarım senle sizinle hepYok heyecanım burada transfer olan yada tahlil veren herkesle zirveye çıkıyor
ben daha regl olmayı bekliyorum.
Her ay gününü şaşmayan şey bu ay bir türlü gelmedi.
Ama burada gördüğüm her pozitifte sanki benimki de pozitif olacakmış gibi geliyor umutlanıyorum, tabi her negatifte de umudum kırılıyor
düşmüş daha da değerim olmadı male
Çıktımı sonuç canım kaça düşmüşdüşmüş daha da değerim olmadı malesef
Dayanamadın tabi hadi inş canım bekliyoruz heyecanla bol kalpli bi pozitif istiyoruzKızlar kan verdim
Zamanında yaptırana pek şahit olmadık zaten bol bol pozitif haberlere inşMerhaba. Benim de 5.gün embriyosu 29 Kasim çarşamba transfer edildi. 10 Aralik test günüm ama dayanabileceğimi dusunmuyorum pzt ya da sali gunu erken gebelik testi yapacagim. Hepimiz güzel haberler aliriz insallah
Yaa canım benim Sakin kalmaya çalış lütfeen Biz seninleyizAminnn inşallahh kuzum benim heycan ve korku içindeyim zangır zangır titriyorum
Evet öyleymiş, bugün benim adetimin 12.günü, az önce çatlatma iğnemi yaptım, toplam 10 gün gonalf, 8 gün cetrotide kullanmış oldum, pazartesi toplama olacak inşaAllah,Geç oldu biraz kusura bakma bana 450ml lik veriyorlardı her seferinde 450ml 3000₺ idi 900ml 6000 normal yani aynı şeye denk geliyor :)
Canım belli oldu mu ?Aminnn inşallahh kuzum benim heycan ve korku içindeyim zangır zangır titriyorum
Hadi hayırlı haberler olsunKızlar kan verdim
Merhaba yaş deneme Embriyo günü transfer tarihlerini yazarmısın hoşgeldinbuarada beni de ekler misiniz yasim 33 Iron Butterfly
Ayy kesinlikle progestan dex daha rahat sadece sgk karşılamıyor o sıkıntı canim ben de transfer öncesi kullandımBu iğneyi ilk defa gördüm bende transferden sonra bundan istiyim kalçadan olduğu için vurunmaya gidip gelmesi çok zor oluyor transfer sonrası
2 saatse daha yarım saati var sevinçten yazamaz inş buraya güzel haberlerle gelsin umut olsun bizedeCanım belli oldu mu ?
Hoşbulduk ilk deneme tek 5.gün embriyosu 29 Kasım transfer tarihi, teşekkürlerHadi hayırlı haberler olsun
Merhaba yaş deneme Embriyo günü transfer tarihlerini yazarmısın hoşgeldin
Haberlerini bekliyoruz kuzuuu2 saate e nabıza düşer dediler ne olur dua edin bugun doktorum aradı pazartesi test yap dedi ama biz dayanamadık demin iğneye gitmişken kan verdik
Üzülme 3.gün embriyosu geç tutunuyodur belki yükselirSonucum çıktı 1.84* sizce yükselirmi 2 gün sonra çok kötüyüm
Sonucum çıktı 1.84* sizce yükselirmi 2 gün sonra çok kötüyüm
5.gün embriyo su olsa yükselmez derdim ama seninki 3.gün embriyosu canım bide 8.gün yapdın testi ben 10.gün verdiğim halde 17 çıkmıştı üzülme lütfenSonucum çıktı 1.84* sizce yükselirmi 2 gün sonra çok kötüyüm
İnşallahh kaliteli embriyolar oluşurr benden 10 yumurta toplanmıştı 5 tane embriyo oluşmuş 5. Gün :)) ben cetrotide kullanmadım o ne işe yarıyor acaba?Evet öyleymiş, bugün benim adetimin 12.günü, az önce çatlatma iğnemi yaptım, toplam 10 gün gonalf, 8 gün cetrotide kullanmış oldum, pazartesi toplama olacak inşaAllah,