2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba bende bu aileye yeni katıldım. Perşembe günü kontrolüm var taze transfer yoksa dondurulmuş mu olacak perşembe günü belli olacak. Haftaya cumartesi günü de yumurtalar toplanacak.. Şans hepimizle olsun
merhaba siz de sorun neydi yaş kaç ve kaç yumurta görünüyor ultrasonda? inşallah güzel sonuclar alırsın

kızlar bir de mesela ben dün sabah opu oldum bugun aradılr 3 tane döllendi diye ya dün 0 dı bugun de 1. gün mü sayılıyor

yarına günlük arayacaklarmışduydum sevinctem saatlerce ağladım ya cok garip bir şey bebegimiz yok ama var da. mucize gercekten bi parçamız orada şuan
Bende öyle düşünüyorum içim kıpır kıpır oluyor daha önce 2 tane ikinci gün hemen dondurdu devlet çok umut verdi bende ilkten baya baya havalara girmeye başladım ama olmadı bu defa dengeli gitmeye çalışıyorum ama işte kelebekler hazır bekliyor gibi

ayy sevindim 5. güne gelen 3 embriyonuz var bu sefer şansınız daha yüksek inşallah sımsıkı tutunur sabırla beklemeliyiz bu sefer oyle yapın olumsuz olursa daha hazır olursunuz ama inşallah plmaz biz yine de kendimizi kandırıp ümitlendirmeden olumku düşünelim. transferiniz kasımda mı regl mı bekliyodunuz

Evet Kasım'da ilk Ekim diye açmiştim bu topiği sonra kasıma kaldım değiştirdim bakalım nasibimiz bizi nerelere götürecek

Arkadaşlar tüp bebeğe başlarken hastaneyi doktoru vs neye göre araştırıyorsunuz bulunduğunuz şehire goremi tavsiye uzerinemi
Merhaba araştırıyorum genelde bilgim yeri tercih etmek isterim buda yeni başladığım geçmişten bi kaç kişinin pozitif aldığı bir merkez olunca bende gitmek istedim hemde başka Dr önerisi diyebilirim

Araştırıyoruz bakalm Allah hepimize bu yolda kolaylıkla dualarımıza kavuşmayı nasip etsin
Amin nerede yaşıyorsunuz İstanbul'da eğer GOP yeni yüzyıl üniversitesi tüp Bebek merkezi Dr Murat keskine bir bakın ücretsiz ön gürüşme seyansı mevcut güler yüzlü hekim bundan 1 2 sen önce iki arkadaşım da onda hamile kaldı biri doğum yaptı diğeri Aralık'da yapacak nasipse

İstanbul olabilr izmir olabilir bursa olabilir
Istanbulda aret kameri önerdiler
Sizin dediginzide araştırayım

Yaa teşekkür ederim deneyeyim bir.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…