- 8 Nisan 2023
- 112
- 171
- 34
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Şansımı debemek istedim 2 yumurtam iyi durumdaydı biri transfer oldu diğeri dondurduk hakkımızda hayırlısı olsun bakalım şimdi evde yatıyorum umarım sağlıkla büyür ve gelir hayatımızaYaşın ilrri değilse amh iyiyse diğer hormonlarında bir sıkıntı yoksa transfer ol çünkü 1 hamilelük sonrası kendiliğinde de hamile kalma şansın var arkadaşımın gelini tek yumurtayla hamile kaldı
Eğer hormonlar amh düşükse kiiiii yaşın çoooook önemli 30 üstüysen tekrar yumurta toplat maddi imkanın varsa derim
Hadi bakalım hayırlısı olsunMerhaba canlar benim transfer belli oldu kasım ayında olucam sadece tam günü belli değil 3.gün çift embriyo olcak
Bana doktorum estrofem vermedi ya ben de rahim dinlendirme aşamasındayım cyclo progynova diye bi hap kullanıyorum beyazdan başlayıp kahverengiye doğru giden kimse benim gibi olmayınca bi endişeleniyorumkızlar aranızda estroferm kullanan varmı bende çok akıntı yapıyor yumurtlama akıntısı gibi
bu hap çok iyi geliyor kist hormon düzenlenmesine yumurtalama düzenlenmesine hepsine koruyuculuğu yok haberin olsun doğum kontrol hapına benziyor ama değil hamile kalabilirsin :) bundan sonra başlayacaktır adetide düzenliyor bu aradaBana doktorum estrofem vermedi ya ben de rahim dinlendirme aşamasındayım cyclo progynova diye bi hap kullanıyorum beyazdan başlayıp kahverengiye doğru giden kimse benim gibi olmayınca bi endişeleniyorum
Ay içim rahatladı benim 23 yumurtam toplandı ve yumurtaların yerleri büyük büyük kalmış küçülmemiş diye bana dinlendirme yapalım dedi doktor ve bu hapı verdi, her gün girip buraları okuyunca dedim bende mi yanlışlık varbu hap çok iyi geliyor kist hormon düzenlenmesine yumurtalama düzenlenmesine hepsine koruyuculuğu yok haberin olsun doğum kontrol hapına benziyor ama değil hamile kalabilirsin :) bundan sonra başlayacaktır adetide düzenliyor bu arada
Eğer yumurtlama donemindeysen akıntın olur bana baş dönmesi mide bulantısı sersemlik yapıyorkızlar aranızda estroferm kullanan varmı bende çok akıntı yapıyor yumurtlama akıntısı gibi
Aynısı bende de var canımmkızlar aranızda estroferm kullanan varmı bende çok akıntı yapıyor yumurtlama akıntısı gibi
Aminnn inşallah 3.gün embriyolarım tutarHadi bakalım hayırlısı olsun
Ben oldum canımmAminnn inşallah 3.gün embriyolarım tutarbide baskılama iğnesi yapan oldu mu? 28 ekimde göbekten baskılama iğnesi yapıcam
Evet kızlar kontrole geldim herşey çok güzel 23 ekimde nasip olursa transferim gerçekleşecek
Bana 1 tane verdi baskılama iğnesi bende hazırlıktayım adet olunca gitcem 2. Günü kasımın sonuna doğru inşallah hayırlısıyla transfer olucam ben milasta ali kavas diye özel doktora gidiyorum ama toplama işlemim izmir irenbe de oldu transferimde orda olcak doktorum orayla anlaşmalı kendisi yapıyorBen oldum canımm
opudan sonraki adet bitimi 1.doz 17 ağustos
2.doz 17 Eylül bu dönemde regl olmuyorum
Transfere hazırlıktayım canım sen nerede tedavi oluyorsun sıkıntı neydi
Bana da dün doktorum o hapı verdi 2 tane kisttim olmuş opudan sonra söksün diye verdi :)Ay içim rahatladı benim 23 yumurtam toplandı ve yumurtaların yerleri büyük büyük kalmış küçülmemiş diye bana dinlendirme yapalım dedi doktor ve bu hapı verdi, her gün girip buraları okuyunca dedim bende mi yanlışlık var
İnşallah sana sımsıkı tutunur canım inşallahAminnn inşallah 3.gün embriyolarım tutarbide baskılama iğnesi yapan oldu mu? 28 ekimde göbekten baskılama iğnesi yapıcam
Ayyyy hadi hayırlısı olsun dualarımız seninleEvet kızlar kontrole geldim herşey çok güzel 23 ekimde nasip olursa transferim gerçekleşecek
Tinimmmmm hadi sende güzel haberler al gel ve artık mutlu son olsun hepimiz adına amin amin aminHaydii güzel haberlere canım
Bende akşama yola çıkıyorum pazartesi kontrolüm var
Hastanede çalışıyorum ben merakımdan progesteron baktırdım galiba iyiEki Görüntüle 3317182
Çok sağol cnm umarım sende benim gibi keyifle cikarsin hastaneden umuda doğruHaydii güzel haberlere canım
Bende akşama yola çıkıyorum pazartesi kontrolüm var
Hastanede çalışıyorum ben merakımdan progesteron baktırdım galiba iyiEki Görüntüle 3317182
Benim de kist var demek ki doktor öyle bi şey demedi ama inşallah sorunsuz ilerler bi daha ertelenmesini hiç istemiyorum beklemek hep stres yaBana da dün doktorum o hapı verdi 2 tane kisttim olmuş opudan sonra söksün diye verdi :)
Aminnnn pokişiimmmm çok güzel olacak her şeyİnşallah sana sımsıkı tutunur canım inşallah
Ayyyy hadi hayırlısı olsun dualarımız seninle
Tinimmmmm hadi sende güzel haberler al gel ve artık mutlu son olsun hepimiz adına amin amin amin
Aminnn canımmm beniimmÇok sağol cnm umarım sende benim gibi keyifle cikarsin hastaneden umuda doğru