- 8 Aralık 2020
- 1.006
- 1.003
- 31
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Dikkat ediyorum canım. Doktor kontrolünde yemek düzeni oluşturduk çok önemliymiş kiloBende o şekilde kullanmıştım ekstra beslenmene de dikkat et canım
Merhaba bu ayın 16 sı gibi bekliyorum değişik olmazsa 17 sinde başlıyorum hayırlısı ileMerhaba ne zamqn adet olacaksın ?
Merhaba hoş buldum. Samsun'da başlıyorum tedaviye. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. Hepimizin duaları kabul olurBende tam seni merak ediyordum aşağıda okudum mesajını
Merhaba hoşgeldiniz hakkınızda hayırlısı olsun nerde başlıyorsunuz tedaviye
Üzülmetülden gülümse umudumuz var hala
Ben menopoz öncesinde olduğum için çok düzensiz adet döngüm var bu ay ovülasyon testi kullandım 24.gün 2. Çizgiyi net gördüm o yüzden hesaplamalarıma göre bende bu ayın 14den sonra adet olabilirim o zaman benimde tedavim başlayacak nasipseMerhaba bu ayın 16 sı gibi bekliyorum değişik olmazsa 17 sinde başlıyorum hayırlısı ile
Kız sen adet oldun miHmm hayrlısı olsun Allah kalbine göre versin
Evet canım oldum bitti bile ama transfer Kasım ayına kaldıKız sen adet oldun mi
Amin amin gerçekten o kadar zor süreçler ki insan yıpranıyor ister istemezMerhaba hoş buldum. Samsun'da başlıyorum tedaviye. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. Hepimizin duaları kabul olur
Bende bu ay son son ovulasyon testi kullanarak değerlendirdim belki tedaviye gerek kalmaz diye. 1 haftadır çift çizgi görüyorum. Daha önceden hiç uzun süreli test yapmamıştım. Normal mi bu süre.ayni zamanda tedaviye başlıycaz birlikte süreçlerden geçecez hayırlısı ileKı
Ben menopoz öncesinde olduğum için çok düzensiz adet döngüm var bu ay ovülasyon testi kullandım 24.gün 2. Çizgiyi net gördüm o yüzden hesaplamalarıma göre bende bu ayın 14den sonra adet olabilirim o zaman benimde tedavim başlayacak nasipse
Sen yazmasanda ben takipteyim canısı okudum diğer yerlere yazdıklarını çok sevindim senin adına oyyyşşşşş buranın ilk annesi sensinKızlar bu gruba yazmamışımbenim kan testim de pozitif çıktı. 16 ekime kese için randevu oluşturduk Allah hayırlısıyla sizlere de nasip etsin. Dualarımdasınız
BenMerak ettiğim bişey var yumurta toplama işlemi 1 günlük süreç dimi erte
Bende bu ay son son ovulasyon testi kullanarak değerlendirdim belki tedaviye gerek kalmaz diye. 1 haftadır çift çizgi görüyorum. Daha önceden hiç uzun süreli test yapmamıştım. Normal mi bu süre.ayni zamanda tedaviye başlıycaz birlikte süreçlerden geçecez hayırlısı ile
Ben arada bir kullandın düzenli sonuç aldım ama gebelikmoluşmadı yumurta geliştirici hap kullandım çatlatma iğnesi kullandım 3 adet ama yine gebelik oluşmadı bir önceki ay hem 2 yumurta vardı hemde ovülasyon zamanı adet oldum mecbur doğum kontürol hapı kullandım zaten o ay amh bakıldı 0.27 olduğunu öğrendik sonra en son adetimden sonra ovülasyona başladım ram 30 tane kullandım ikinci çizgi hep vardı hiç kaybolmadı zamn zaman çok koyuda oldu ama en son adetimin 24.günü koyu oldu bende o günü yumurtlqma diye baz aldım bakalım adetime göre hangi gün belli olurMerak ettiğim bişey var yumurta toplama işlemi 1 günlük süreç dimi erte
Bende bu ay son son ovulasyon testi kullanarak değerlendirdim belki tedaviye gerek kalmaz diye. 1 haftadır çift çizgi görüyorum. Daha önceden hiç uzun süreli test yapmamıştım. Normal mi bu süre.ayni zamanda tedaviye başlıycaz birlikte süreçlerden geçecez hayırlısı ile
Göz0n aydın Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar bu gruba yazmamışımbenim kan testim de pozitif çıktı. 16 ekime kese için randevu oluşturduk Allah hayırlısıyla sizlere de nasip etsin. Dualarımdasınız
Amh seviyen düşükse toplaman daha mantıklıMerhaba kızlar ben de Bahçelievler Medical Park ta tedaviye başladım. Daha önce normal yolla 2 kere hamile kaşdım ama kimyasal gebelik oldu düştü. Sonra bir gebelik daha oldu ama dış gebelikti tüpümün biri alındı. Sonra rahim ameliyatı oldum ve 1 tüp bebek denemem oldu Acıbadem Maslak ta Bülent Tıraş doktorumdu. Bebeğim 2 aylıkken kalbi durdu. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi ise Medical Park ta yeniden başlıyorum. Doktorum Latif Küpelioğlu. 5 yumurtam toplandı 3 tanesi olumlu durumda şu an. Önemli bir karar vermem gerekiyor. Yumurtaları dondurup yeniden mi toplatmalıyım yoksa transfer kararı alıp elimdeki yumurtayı mı denemeliyim sizce?
Amh ım iyi durumdaAmh seviyen düşükse toplaman daha mantıklı
5 yumurta çıkmışsa pek iyi değil . Her ay değişiyor bu sayı ama bana göre düşük .Amh ım iyi durumda
Eğer çok kötü isen ertelenebilir nane limon kaynat iç kendini sıcak tut zerdeçal karabiber bal karısımı 1 2 gün ondan ye her hangi bir başka hastalık sorunun yoksa çok çok geçmiş olsunmerhaba kızlar ben çok kötü grip oldum inşallah tedavimi olumsuz etkilemez
Bende o hastanede tedavi görüyorum, rahim dinlendirme aşamasındayım şuanda inşallah hayırla sonuçlanır hepimizinBende şuan iğne kullanımı sürecindeyim cuma son kontrol nasipse pazartesi yumurta toplama işemi olacak merkezlere göre ve sizin opu sonrası durumunuza bakıyorlar ona göre transfer günü belirliyorlar ben devlette 2 defa donmuş olup adet bekledim oldum rahim kalınlığına bakılıp transfer işlemi olmuştu burası özel ve transfer günü zamanı pazartesi belli olacak inşallah
Bende 27 yaşındayım 8 senele oldu bugün evliliğimde hiç gebelik yaşamadım sebepsiz infertilite adı altında bu zaman kadar tedavi görüş nnr olmaya çalıştık ama nasip olmadı devletten özele raporlu geçiş yaptım İstanbul Gaziosmanpaşa Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tüp Bebek merkezinde tedaviye başladım şuan Dr takibinde iğneler kullanıyorum dün ve bugün gonal-f 375 ve cetrotide iğnesi vurunuyorum
yok canım çok şükür herşeyi yapıyorum erteleyemem ben hazirandan beri bekliyorumEğer çok kötü isen ertelenebilir nane limon kaynat iç kendini sıcak tut zerdeçal karabiber bal karısımı 1 2 gün ondan ye her hangi bir başka hastalık sorunun yoksa çok çok geçmiş olsun
Bende başında oldum gibi . Hemen antibiyotik soğuk algınlığı ilacı aldım. Doktorun izin veriyorsa kullan hemen.merhaba kızlar ben çok kötü grip oldum inşallah tedavimi olumsuz etkilemez