- 23 Ağustos 2014
- 187
- 129
- 39
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Gözün aydın hayırlısı olsun inşallah :)Merhaba canlar benim transfer belli oldu kasım ayında olucam sadece tam günü belli değil 3.gün çift embriyo olcak
Gözün aydın hayırlı olsunEvet kızlar kontrole geldim herşey çok güzel 23 ekimde nasip olursa transferim gerçekleşecek
Yaa şimdi bende kendi kendime erkekler ne kadar rahat kadınlara hep zorluk onlarda iğne olsaya bizim gibi falan derken yazınızı gördümŞimdi yazılanlatı tek tek okudum ne bitmek bilmez yüklerimiz var kocalarımız işten eve evden işe günlük hayatlarında. Bizler sürekli bir araştırma içerinde, ilaç kullanma, iğne olma, doktor kontrolleri vs gülsem miii ağlasam mıinşallah bu kadar emeğimizin acımızın ve en önemlisi duygusal dalgalanmalarımızın sonucunu güzel haberlerle alırız.
Maslak Acıbadem dimi cnmBende yerimi almis olayim kizlar, 2 Ekimde ilk randevum var sisli acibademde bakalim baslayacak mi yoksa yumurta gelistirmek icin bekleyecek mi. Gelismeleri yazarim hepimize sans getirsin insallah
Cnm traanfer haizrligimdauim bende sana da adetinin 21.ci günü lucrin verdikleri vurulmak için. Birde embriyolarinin kaliteleri söyledilermi miniklerin sağlıkla sana tutunur insaAllahHerkese merhaba.hayırlı kandiller olsun.
Benim ikinci transferim olacak. İlkinde 2 embriyo transferi oldum.ikiside tuttu. Ama 7+3 te kalbi durdu. Her ikisini de kaybettim. İki dondurulmuş embriyom var. 3 adet rahim dinlendirdikten sonra bu ay başladık .adet oldum bugün doktorum transfer hazırlığı için ilaç yazdı. Amh seviyem çok düşük . İki defa yumurta topladım. Elimde kalan deprem embriyolarım. Allah'ın izniyle inşallah hepimizin yüzü güler ve kucağımız dolar.
Şuan benCnm traanfer haizrligimdauim bende sana da adetinin 21.ci günü lucrin verdikleri vurulmak için. Birde embriyolarinin kaliteleri söyledilermi miniklerin sağlıkla sana tutunur insaAllah
Cnm progestan iğneyi kaç gün vurulucan birde ismineŞuan ben
progestan iğne
Progestan fitil günde üç
Prednol günde bir
Folik asit
Ferrum fort
D vitamini
Estrofem günde üç
Bunları kullanıyorum hafta içi de inşallah transfer olacak. Sağol canım tüm bekleyiş içinde olanların yüzü gülsün istiyorum.
Kalitelerini sormaya korkuyorum aslında depremin birinci günü opu olmuştum. Acil olanları çağırmıştılar. Belki 3 .gün dondurdular . Sonuçta deprem hep oluyordu evde bile değildik . Emriyologları da anlıyorum. Hatta opu olduğum zaman bina sallandı. Kısacası her şey kabülüm.
Progestan 50mlCnm progestan iğneyi kaç gün vurulucan birde ismine
Banada 21 de vurul 23 de de transfer sonra devam edilecek mi bilmem sende mi progestan 50 transferden önce bir kere vurulucanProgestan 50ml
Yani transferden beş gün önce başlanıyor. Pozitif olursa üç ay devam ediliyor
Evet maslak acibadem, sisli de hsg yaptirmistim kafam karistiMaslak Acıbadem dimi cnm
Ben transferden beş gün önce vurulacamBanada 21 de vurul 23 de de transfer sonra devam edilecek mi bilmem sende mi progestan 50 transferden önce bir kere vurulucan
1 tane sadece demi banada yazmışBen transferden beş gün önce vurulacam
Günde bir tane vuruluyorum. Dediğim gibi transferime beş gün var. Her gün bir tane yapmam gerek. Benim doktorum bana öyle söyledi. Siiznki farklı demiş olabilir1 tane sadece demi banada yazmış1 kere diye kafam karışmasın diye soruyom
Kızlar ovıtrelle yi dondurulmuş embriyo transferi öncesi kaç gün önce yaptınız yada yapacaksınız
ben de günde bi tane progesteron iğne yapıyorum bi de tablet günde 3 krz 2 adet vajınal yoldanGünde bir tane vuruluyorum. Dediğim gibi transferime beş gün var. Her gün bir tane yapmam gerek. Benim doktorum bana öyle söyledi. Siiznki farklı demiş olabilir
İnşallah canım Rabbim hayırlı kapılar açsınbugun opu oldum kızlar 11 yumurta toplandı ultrasonda 5 olgun görünüyordu bekledigimden fazla cıktı inşallah kaliteli embriyolar oluşur
inşallah saolun yarın arayacaklar sabırsızlanıyoumİnşallah canım Rabbim hayırlı kapılar açsın
İnşallah 5.ci güne giden sağlıklı embriyoların olur sevincin iki kart artar çok büyük emekler var bu yolda Allah hepimizin yüzünü güldürsüninşallah saolun yarın arayacaklar sabırsızlanıyoum
Merhaba cnm nasılsın senin nasıl gidiyor. Kasıma az kaldı yolu yarıladınİnşallah 5.ci güne giden sağlıklı embriyoların olur sevincin iki kart artar çok büyük emekler var bu yolda Allah hepimizin yüzünü güldürsün