2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Şimdi yazılanlatı tek tek okudum ne bitmek bilmez yüklerimiz var kocalarımız işten eve evden işe günlük hayatlarında. Bizler sürekli bir araştırma içerinde, ilaç kullanma, iğne olma, doktor kontrolleri vs gülsem miii ağlasam mı inşallah bu kadar emeğimizin acımızın ve en önemlisi duygusal dalgalanmalarımızın sonucunu güzel haberlerle alırız.

Yaa şimdi bende kendi kendime erkekler ne kadar rahat kadınlara hep zorluk onlarda iğne olsaya bizim gibi falan derken yazınızı gördüm umarım hepimizin emekleri çabaları çok güzel sonuçlarınır en kısa zamanda

Cnm traanfer haizrligimdauim bende sana da adetinin 21.ci günü lucrin verdikleri vurulmak için. Birde embriyolarinin kaliteleri söyledilermi miniklerin sağlıkla sana tutunur insaAllah

Cnm traanfer haizrligimdauim bende sana da adetinin 21.ci günü lucrin verdikleri vurulmak için. Birde embriyolarinin kaliteleri söyledilermi miniklerin sağlıkla sana tutunur insaAllah
Şuan ben
progestan iğne
Progestan fitil günde üç
Prednol günde bir
Folik asit
Ferrum fort
D vitamini
Estrofem günde üç
Bunları kullanıyorum hafta içi de inşallah transfer olacak. Sağol canım tüm bekleyiş içinde olanların yüzü gülsün istiyorum.
Kalitelerini sormaya korkuyorum aslında depremin birinci günü opu olmuştum. Acil olanları çağırmıştılar. Belki 3 .gün dondurdular . Sonuçta deprem hep oluyordu evde bile değildik . Emriyologları da anlıyorum. Hatta opu olduğum zaman bina sallandı. Kısacası her şey kabülüm.

Cnm progestan iğneyi kaç gün vurulucan birde ismine

Kızlar ovıtrelle yi dondurulmuş embriyo transferi öncesi kaç gün önce yaptınız yada yapacaksınız
Günde bir tane vuruluyorum. Dediğim gibi transferime beş gün var. Her gün bir tane yapmam gerek. Benim doktorum bana öyle söyledi. Siiznki farklı demiş olabilir
ben de günde bi tane progesteron iğne yapıyorum bi de tablet günde 3 krz 2 adet vajınal yoldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…