2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Lucrin depottu ismi

Kızlar dondurulmuş embriyo transfer öncesi neden ovıtrelle kullandiriyo doktor sonuçta hazır nazır embriyo koyucak ne gerek var yumurta çatlatma ya

Kızlar acil cevap verebilir misiniz az önce adet oldum doktorumu aradım 1.günü yapılacak hormon testleri için fakat özel muayenesi olduğu için bugün testleri yapamayakmılız p.tesi yapılacakmış buda 4.günü iğnelere başlama anlamına gelir bu sorun olur mu bilgisi olan var mı ?

Hayır benim iğneler 5.gün başladı

Sorun olmaz galiba doktorum bana en kötü ihtimalle cuma adet olsan pazartesi gelirsin demişti

Olmaz sanırım canım bana 3.gün başlattı iğnelere çoğu doktor ilk günü saymıyor ilk gün yoğun olmadığı için hele ilk gün akşam yada gece adet olduysan o günü hiç saymıyor

Benimkinin adıda zoladex 3.6 mg goserelin hiç bunu yapan oldu mu doktorum ucu kalın kendin yapamayabilirsin dedi korktum açıkcası
Hemen hemen aynı ilaçlar isimleri farklı öyle düşün evet bir tık kalın endişe etme çok yaptım o iğneden canım hastanede yaptır

Hayır hayır korkma demek ki öyle uygun görmüş sana
Son bi soru sorabilirmiyim kusura bakma çok soruyorum ama kafama takıldı baskılama iğnesi topikte okudum adet görmüyormuşsun ama doktorum 28 ekimde yap adet olunca gel dedi ee 28 ekimde yapıcam benim 9 kasım adet günüm adet olmazsam ne olcak bide bu süreçte hamile kalmak imkansız mı

ben opudan sonra adet oldum adet bitimi
1.doz 17 ağustosta yaptım
2.dozu 17 eylülde yaptım
Hemşirenin bana söylediği şuydu %90 adet olmayacaksın
Normalde senin gibi bu zoladex yapılanlar ilave alarak bir tane de günlük kalp gibi bir şey var onu kullandığı için adet görüyor bildiğim kadarıyla böyle

Bana bi folikasit balık yağ içeren omegrav verdi sabah akşam iç dedi bide cumartesiden itibaren 21 günlük cyclo-progynova verdi 28nde de baskılamayı yap dedi

Olmaz sanırım canım bana 3.gün başlattı iğnelere çoğu doktor ilk günü saymıyor ilk gün yoğun olmadığı için hele ilk gün akşam yada gece adet olduysan o günü hiç saymıyor
Teşekkür ederim panikledim 41 gündür adet olmayı bekliyorum bugüne gelmeside şans oldu

Şansımı debemek istedim 2 yumurtam iyi durumdaydı biri transfer oldu diğeri dondurduk hakkımızda hayırlısı olsun bakalım şimdi evde yatıyorum umarım sağlıkla büyür ve gelir hayatımıza
Hayırlısı olsun inşallah doktorlar uzmanlar falan günlük hayatınıza devam edin sonuçta rahimde bir kas hareket etmezse zayıflar diyorlar yine bir araştır doktorun falan yat diyorsa bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…