2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar estrofem kullanıyorum. Dündendir kasıklarım çok ağrıyor. Var mı böyle olan.
Dün temizlik yaptım ondan mıdır bu sancım bilemedim

Merhaba canım hoşgeldin sende taze transfer mi olacaksın. İğne yerlerine hafif buzla masaj yapabilirsin gaz sıkışması da olabilir bende çok olmuştu karnım patlayacak sandım biran
merhaba hoşbuldumm taze transfer olucak bugün 12 tane toplandı. Çok kötü bel ağrım oldu kusmalar oldu. Acaba ben mi çok hassasım yada normal mı anlayamadım inşallah bu acılara değer

Bilgi vermeleri mi iyi vermemeleri mi bilemedim insan bi şey duyunca da hemen araştırıp olumsuz mi şey okuduğunda morali bozuluyor

Bu arada hoş buldum öyle heyecanlıyım ki bu konularda bi an önce şu transferleri atlatalım inşallah

merhaba hoşbuldumm taze transfer olucak bugün 12 tane toplandı. Çok kötü bel ağrım oldu kusmalar oldu. Acaba ben mi çok hassasım yada normal mı anlayamadım inşallah bu acılara değer
Benim de aynı oldu bir haftaya bi şeyim kalmadı ama yumurta ve enerji içeceği tavsiye etmişti doktorum bi de ben ayaklarımı ve belimi hep sarıp sıcak tutmuştum

az once muayene oldum ilacın 9. günündeyim 5 yumurta görünüyor sadece ultrason da o kadar moralim bozuldu ki.. az yumurta ile opu olan var mı
Hiç kötü düşünme canım 2 kere Opu oldum ikisinde de sadece 3 yumurta toplandı ve birer tane dondurulabildi ama olsundu 1 tane embriyo yetiyor hiç üzülme

Ben hiç öyle yaşamadım sadece 1 2 gün lavaboya çıkmakta çok zorlandım karın ağrısı yaşadım çok ilaç içmemek için direndim resmen 4 5 güne toparladım kendimi anca
Bilgi vermeleri mi iyi vermemeleri mi bilemedim insan bi şey duyunca da hemen araştırıp olumsuz mi şey okuduğunda morali bozuluyor
Bende aynı şekilde düşünüyorum devlet bizde öyle a b c yok uygun görüyorux donduruyoruz 5.ci günde yok demişti 2 adet embriyom 2.ci gün dondurulmuştu burada ilk defa böyle oluyor
Bu arada hoş buldum öyle heyecanlıyım ki bu konularda bi an önce şu transferleri atlatalım inşallah
Ayyyy cok cok amin ekimi takipteyiz bizde artık napalim şimdi güzel haberlere sevinelim Allah nasip ederse kendimiz içinde elbet seviniriz

Herkese merhabalar bende perşembe günü opu oldum 15 yumurta toplandı dün aradılar 15 yumurtadan 12si kaliteli dolu çıkmış 12taneden 9 tanesi döllenmiş sizce iyi mi?

Dün ilk gündü yarın 3.gün bi 3.gün ararız bide 5.gün demişti doktorum ama yarın pazar tamda 3.günü yarın arayamayabilirler doktorum pazar günü çalışmıyor belki pazartesi arar
Hayırlı haberler olsun inşallah üzülmeyin benim 13 yumurtadan 3 tane gitti 5.ci güne donduruldu içinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…