2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Rabbim hayırlı kapılar açsın önünüze inşallah
Öyle gerçekten benim gibi birşey yaşayan belki yoktur bile19 toplandı 13 tanesi olgun geldi ve hepsi döllendi ama 5.güne bir tane bile kalmadı. Hemde 3.günü 11 tanesi sağlıklı devam ediyor demişlerdi diğer ikisini dondurduk dediler.

Neden 5 keşke 3 de dondursalar di bi kaç tane insan umud ediyor zaten çok zorlu yollardan geçiyoruz bazen gerçekten anlamıyorum hastaneleri doktorları insan ister istemez ağır bir yıkım yaşıyor.

Benim 13 yumurta dediler ilk sonra 10 sonra 3.cü güne 6 adet kaldı dediler hiç aklıma gelmedi mesela öyle dondurun demeyi sonra 5.ci güne gideceğiz dediler Ogün sabah edemedim stresten 11 gibi aradılar sabah 3 adet 5.ci gün embriyosu kaldı ve dondurduk dediler sadece tamam teşekkür ederim dedim kapattım telefonu

Bilmiyorum ki galiba devam edebileceğini düşünüyorlar o yüzden devam ettiriyorlar. 5.gün embriyosunun tutma şansı daha yüksek diye. Ben şimdi de ya dna ya da genetik sıkıntı çıkarsa napıcaz diye kara kara onu düşünüyorum. Transfer olmak bile nasip olmadı bana

Ben eşimle genetik testi yaptırdım kendimize temiz çıktı umarım dizinde temiz çıkar eşinizde sıkıntı varsa ona daha çok yoğunlaşılır sanırım. Üzgünüm ne desem bilmiyorum bunu yaşamak çok zor

Ne desem bilemiyorum inan ki temiz çıksa o zaman neden olmuyor diye üzüleceğim,sorunlu çıksa nasıl düzelteceğiz diye üzüleceğim. Malesef bekleyeceğim daha zamanı değilmiş.

Ne desem bilemiyorum inan ki temiz çıksa o zaman neden olmuyor diye üzüleceğim,sorunlu çıksa nasıl düzelteceğiz diye üzüleceğim. Malesef bekleyeceğim daha zamanı değilmiş.
Aynı stresleri hepimiz yaşıyoruz bizim sorunumuz sebebsiz git gel yol ettim kendimi hastane yoluna 2 tüp denemem var ama 0 Ra 0 elde var sıfır şimdi yeniden başladım eylül ayında nerden nereye geldim bende hiç birşey kolay değil hala sebebsiz infertilite diye ilerliyoruz ne olacak sonuç alacakmıyız gebelik olacak mı insan düşündükçe düşünüyor kayboluyor bu zihinde

Aşgısı her yere yazabilirsin umudumuz yolumuz bir hepimizin
Merhabalar, benimde yarın yumurta toplamam var. 5 gün sonrada transfer Allahın izni ile ilk tüp bebek tedavim. 24 yaşındayım 3 yıllık evliyim. Bu iğneler karnımda aşırı şişlik yaptı sanırım östrojenden kaynaklanıyormuş inşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız

Şişli Memorial hastanesinde canım :) sen ?
Çok duydum orasını bende Gaziosmanpaşa yeni yüzyıl üniversitesi tüp Bebek merkezin de başladım yeni devletten özele raporlu geçiş yaptım
Merhaba bende Kasım a kaldım. 15 gün sonra ilacım bitecek ve adet olacam. Bi sorun çıkmazsa bu sefer transfer olacam inşallah.
Merhaba hoşgeldin inşallah Allah sıkıntı vermesin hep birlikte hamiş anneler olarak devam edelim
Merhaba canım hoşgeldin sende taze transfer mi olacaksın. İğne yerlerine hafif buzla masaj yapabilirsin gaz sıkışması da olabilir bende çok olmuştu karnım patlayacak sandım biran

transferin 8. Gününden günaydın
Dün gece regl ağrısı gibi bir ağrıyla uyudum. Dün biraz fazla ayakta kaldım sanırım kasıklarıma ağrı girdi ara ara.
Sabahları son derece aç ve tansiyonum düşük uyanıyorum.
Bugün artık son idrar testimi yaptım. Yarın kan verme günüm. Artık yarın idrar testi yapmayacağım muhtemelen yarınki kandan sonra pazartesi günü de kan isterler

Eklentiler

• 5F96F527-86AA-43ED-B115-7602B6536EDA.jpeg
    92,9 KB · Görüntüleme: 77
Benim küçük bir miyomum olduğu için dinlendirmek istemişti.
Anladım canım tabi en sağlıklı nasıl olacaksa en iyisini doktorlar bilir . Ben tüp bebek için konuşmaya gideceğim yarın eğer başlayalım derse hemen başlamak istiyorum. Tedaviye başladıkları ay transfer yapıyorlar mi illa dinlendirme yapıyorlar mi onu merak ettim aslında.

Kişiye göre ve o ay ki durumuna göre değişiyor.

Bizimde sebepsiz dendi çatlatma iğneleri bir tane aşılama ama daha fazla beklemeyecegiz yarın tüp Bebek için konuşmaya gideceğiz . Nasipse en kısa zamanda sürecek dahil olmak istiyorum. Rabbim kimsenin emeklerini boşa cikarmasin maddi manevî zor bir süreç

Pokişimmmm geç olsun güç olmasın bitanemm bende eylül sanıyordum ekim dediler başta zor geliyor ama zaman hızlı geçiyor tatlı canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…